Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 74 002
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 390
Marilyn и аз ще кажа, както Виктор каза на Виктория: "Караш ме да се чувствам като на разпит" .
Ако някой иска да ти отговори, ще го направи. Няма нужда от подкани.

# 391
  • Мюнхен
Marilyn3, ако ще казваш нещо, го казвай директно, а не "някои хора" и "една случка". Капитонова в предаването и Капитонова извън него имат едни и същи ценности, затова коментираме. (справка: Ролекса)

Аз почнах темата с почивките и затова ще обясня: за съществуването на Капитонова знам доста преди "Ергенът" да започне. Има неща в профила ѝ, които харесвам - грижата за външния вид, по-класическият стил на обличане, но има и неща, които не харесвам, абсолютно нормално. Към последните спада точно това, че мадамата си води списък с местата, където е била, но от моята камбанария, не виждам тя точно какво е разбрала от всичко това.

Заминава за Милано. Сядат на обяд някъде и си поръчва бургер, защото, цитирам директно: "От цялото меню не си харесах нищо друго". В ИТАЛИЯ да не си харесаш храна? Да, добре. Smile

После, за да се отсрами, отива на вечеря в ресторант с две звезди Мишлен и си качва на стори снимката с касовата бележка. Не знае защо е отишла там, няма представа какво точно е яла, но е класа, защото е оставила 300 евро. Когато не е на маса, или стои в хотела, или е в магазините на Диор и Баленсиага. Само на window shopping, разбира се.

Не че нещо, ама езерото Комо е на 50 минути с влак, билет за който струва 5€. Може да си направи тур из красивите вили по брега и по този начин също да си развива профила, защото там е наистина невероятно през пролетта и все още не са дошли летните туристически навалици.

Та...потенциал за инстаграмабъл фотосесии и същевременно опознаване на култура - много. Ама как да се сети, като е парвеню?

Музеи не сме споменавали.

# 392
Marilyn и аз ще кажа, както Виктор каза на Виктория: "Караш ме да се чувствам като на разпит" .
Ако някой иска да ти отговори, ще го направи. Няма нужда от подкани.

Аз имам тарифа за отговаряне.
ЗориЖи ме е учила...изкарах кпатък курс при нея...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 393
  • Terra incognita
Мен не ме дразни. Просто се учудвам, че има такива хора и го изразявам писмено. И далеч не става дума за музеи, а за забележителности поне. Това за завист ли се брои?
Никой не ми отговори на въпроса какво толкова ви подразни, че не е посетила музей, а кафене ?
Това дребнавост ли е или скрита завист? 🤔

# 394
Ясно, приключвам за да не ме изядете с дрехите 😀 Приятна вечер и ще следя днес какво се случва в предаването, миналата седмица го изпуснах, намерих само някои откъси качени в нета.

# 395
Ясно, приключвам за да не ме изядете с дрехите 😀 Приятна вечер и ще следя днес какво се случва в предаването, миналата седмица го изпуснах, намерих само някои откъси качени в нета.
Мари Мар пусна линкове, може да ги потърсиш.

# 396
Ама какво Лаго ди Kомо и ала бала, много ги надценявате тези особи

# 397
Аз имам тарифа за отговаряне.
ЗориЖи ме е учила...изкарах кпатък курс при нея...Stuck Out Tongue Winking Eye
Като добавим към знанията на Gorgeous, Glamorous, Great и мантрите питонски, трябва да се иска висока цена за всяка услуга, все пак е проява на себеуважение да искаш много от другите.

Не си спомням това дали е публикувано тук, YouTube ми го предложи. Не слушах самата песен и текст, но видеото искрено ме забавлява:

# 398
Аз ще ти отговоря прямо (както се казва на руски): дразни ме, че куха на хралупа Капитонова Simple Smile И не, не завиждам, имала добрия шанс да бъда на тези места (с изключение на САЩ). Други въпроси?
Никой не ми отговори на въпроса какво толкова ви подразни, че не е посетила музей, а кафене ?
Това дребнавост ли е или скрита завист? 🤔

# 399
  • Terra incognita
Никой не те яде с дрехите, опитваме се да ти кажем, че всеки има право на менение и позиция, различни от твоите. И от тези на Питонова.

# 400
Чудя се да заглуша ли светлината на ламБата, нали секц щяло да има, да накъсам ино лале тук имам ли , че нямам рози, много са скъпи...и да разпръсна листенцата ли....чудя се кое ще е подходящо за тематиката...Thinking

# 401
Никой не те яде с дрехите, опитваме се да ти кажем, че всеки има право на менение и позиция, различни от твоите. И от тези на Питонова.
Супер, съгласна съм. Всеки има право на мнение.
Работата е там, че изчетох сума ти грозни помии  от сорта на кой дебел, кой грозен, кой приличал на мъж, коя имала целулит, кой кух кой запълнен.. Не е ли точно това което видяхме от страна на Виктория и Дениз??

# 402
Забелязвате, че тук в темата става същото каквото и в Ергенът - като не виждат Виктор често, започват да се карат помежду си. Като дават Ергенът само два пъти седмично, няма материал за обсъждане и се започват междуособиците.

# 403
  • Terra incognita
И какво е общото между "мръсен, долен изрод" и  "тази жена прилича на мъж"? Ами, прилича. Това не е обида.

# 404
  • Мюнхен
Marilyn3, нали ти беше проблем коментирането на Капитоновите почивки, сега изведнъж мина на "грозните помии" по нечий адрес? Има известна разлика между двете.

Избери си кое точно те дразни и не извъртай темата през 2 коментара, щото излиза, че просто ти е хоби да репликираш хората. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт