Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 74 038
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 405
На мен лично като ми дойде нещо в повече (например жълтите статии по повод шоОто), просто спирам да го чета Simple Smile Не се опитвам да “изправям” и “възпитавам” другите. Изкушаващо е някой да си повярва, че има силата на регулиращ орган, но просто не е реално. Особено в мамата

# 406
Не мога да си избера, нямам и намерение да продължавам тази дискусия. Ще стане дълго за четене и някой ще почне да пише дълги чаршафи.
Нямам намерение да започвам ненужни дълги драми, съжалявам, ако съм обидила някой.
Нека гледаме днешния епизод с усмивки Simple Smile

# 407
Стига сме се джафкали. Simple Smile Wink

Съфорумки вече втора страница се опитват да ви привлекат вниманието към забавни и удовлетворяващи теми като сек*а в предаването.Wink А тук с какво се занимаваме.

Та да си дойдем на думата. Коя ще е тази дето директно ще си предложи услугите? Гергана? Блага? Някой друг? Предположения Thinking

# 408
Никой не ми отговори на въпроса какво толкова ви подразни, че не е посетила музей, а кафене ?
Това дребнавост ли е или скрита завист? 🤔
Не е дребнавост или завист. Недоумение е. Част от пишещите тук, включително и аз, не могат да разберат колко трябва да си ограничен, прост, незаинтересуван от нищо, освен от собствената си особа и нежелаещ да обогатиш критично ниската си обща култура, като предпочете да пиеш кафе, а да не се запознаеш с друга култура.

# 409
Какво да й завиждаме на Капитонова? Много българи пътуват по света на почивки. И не чакаме някой спонсор да ни купи гривна или часовник срещу секс. Грам не й завиждам на Питонова. А и Санкт Петербург съм го посетила, без да съм рускиня. Stuck Out Tongue Closed Eyes А на нея не знам на кое място й е в списъка. Joy

# 410
Стига сме се джафкали. Simple Smile Wink

Съфорумки вече втора страница се опитват да ви привлекат вниманието към забавни и удовлетворяващи теми като сек*а в предаването.Wink А тук с какво се занимаваме.

Та да си дойдем на думата. Коя ще е тази дето директно ще си предложи услугите? Гергана? Блага? Някой друг? Предположения Thinking
Блага ще е , нали имаше секси фотосесия 😎

# 411
Когато си решил да ставаш публична личност (силно казано в случая), поемаш и рисковете от заниманието зрителите да те коментират, докато се излагаш. Толкова за коментарите. Ние имаме право да коментираме точно от гледна точка на сеирджии, защото някой е решил да играе на манежа на цирка. Никой никого не накарал насила да става палячо.

Капитонова явно е все още с ниска тарифа, след като посещава популярни и масово достъпни места, а и очевидно не харчи на място за допълнителни дейности.

# 412
И аз мисля, че ще е Блага. За отпаднали залагам на Карина и Люса

# 413
Не мога да си избера, нямам и намерение да продължавам тази дискусия. Ще стане дълго за четене и някой ще почне да пише дълги чаршафи.
Нямам намерение да започвам ненужни дълги драми, съжалявам, ако съм обидила някой.
Нека гледаме днешния епизод с усмивки Simple Smile

Е с усмивка, ма аз таман се бЕх настроила да хейтя яко, от четв го чакам тоз мУмент, па ти ми тури прът в спиците на колелото...не се прави тъй, значи, не е Убаво Joy

Ся се разстроиФ, де ми е лексотана ...

# 414
Тета, пиши на Карина бързо, тя вече е монополист

# 415
Тихо, почна.
После ще се караме, кат свърши...Joy

# 416
Леле на Деница стържещия говор е толкова напрягащ.

# 417
  • Terra incognita
Ама само предложение за сексове ли ще има, или и изпълнение?

# 418
Ма, тя Капитонова явно даже не знае какво е мантра. Лариса Ренар е направо Пушкин за нейното ниво.

На какво хубаво място са тези жени… И точно двечките обсъждат кой бил зъл…

# 419
Тихо, почна.
После ще се караме, кат свърши...Joy
Joy Joy Joy

Разговорът между двете чуми беше толкова режисиран и зле изпълнен, че ме подразни.

Общи условия

Активация на акаунт