Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 74 013
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 735
  • Terra incognita
Божеее, аз мислех мискинчето за натурална красавица, а и тя се оказа менте ❌

# 736
Осъществена е ве..два пъти. Мои са си тия, ексклузивно ги снимах за вас Satisfied....що тъй не ме разбирате..Nerd

Кой е менте....бобровата ли?

# 737
Виктория е любовница на известен благоевградчанин, който май има и друго семейство - официално. Тя живее сама, той ходи отвреме-навреме  при нея. Тя не работи нищо, той я издържа. По-възрастен е доста от нея.

# 738
  • Terra incognita
Кой е благоевградчанинът?

# 739
Хайде, молим жените на благоевградчаните с възможности над средните да оглеждат мъжете си внимателно 🤣🤪😀

# 740
Виктория силикон ли има? Аз я заподозрях, ама викам може да е сутиен с подплънки.

# 741
"Деница наистина изглежда по възрастна за годините си". - просто от предаването лъжат за годините, Гергана минала покрай 24, ама сега е на 29! В  предаването "Един за друг" вместо Ганчо Колев го пишат Гани!

=====
Капитонова до сега излъчваше непобедимост,  но май блесна слабото и място - секс и любов.
Искала мъжете да и 'дават време' !? Не и в предаване Ергенът. Забелязахте ли как свали маската и като ученичка разпитваше Блага за нейните срещи и кога секс? Как набързо се  усети, че срещата и не се е получила (няма роза). Що не се подиграваше на Сашка, къде изчезна злобата?  Още една девственица за последната серия. Simple Smile Не обича тя пътешествията по планини, още във викторината стана ясно,  а обича по маркови магазини.  А Ергенът си каза, че за него е важно физическите усещания, същевременно не си поиска. 

========
. През 2012 г. моя позната участваше в подготовката на немския Ергенът в Южна Африка... Момичетата получават роли: лидерска, координираща, информираща, провокираща и т.н. С тях работи психолог.
В нашия случай ролите:
Провокираща-Виктория,
Информираща- Марта и Деница, Дениз, Людмила. И всички останали +Ергенът.
Лидерска - Сашка се опита на единия лагер, Виктория на другия.
Координираща - няма, част от ролята изпълнява Виктория
Нови роли:
Поетеса - Елвира
Интелектуалка - Зори
Огнена в леглото, плеймейт - Блага, Гергана
Майка ( и на Ергена дори) - Деница, Марта
Певица - Ева
Пияна шегаджийка - Венета
Мълчаливки - Ния, Карина, Радостина
============

# 742
Спонсорът на Викито ако беше наистина богат щяха да са отседнали в хотел 5 звезди, а не в 4 звезден. Щеше и да й е купил Ролексчето и поне едно чанте Шанел. Щом й се налага чак в предаването да казва колко много ги иска, явно чичакът не е достатъчно финансово  "красив". 😜

# 743
Айде пак с тая Деница и годините ѝ. За пореден път - сестра ми е учила с нея, не лъже за годините си, просто изглежда по-възрастна.

# 744
Айде пак с тая Деница и годините ѝ. За пореден път - сестра ми е учила с нея, не лъже за годините си, просто изглежда по-възрастна.
аз гледах неин клип сама каза датата си на раждане, излиза, че е на 29. Освен да лъже феновете.

# 745
Спонсорът на Викито ако беше наистина богат щяха да са отседнали в хотел 5 звезди, а не в 4 звезден. Щеше и да й е купил Ролексчето и поне едно чанте Шанел. Щом й се налага да говори колко много ги иска, явно чичакът не е достатъчно финансово  "красив". 😜
Не е достатъчно финансово красив или не му се харчи много за Виктория. И в двата случая Капитонова е прецаканата. Joy

# 746
  • Terra incognita
Да си го кажем направо, малко са мъжете, които ще купят Ролекс на любовницата си. Това е една напразна "инвестиция". То да не е само това, сигурно й плаща битовите сметки, води я по почивки и шопинги, прави други дребни подаръци. Тая любовница трябва да прави чудеса в леглото. А Викотрия изглежда асексуална.

# 747
Някъде четох, че чичото на Капитонова е 75 набор.
Та благоеврадчанки, женени за 47 годишни мъже ослушвайте се.

# 748
Да си го кажем направо, малко са мъжете, които ще купят Ролекс на любовницата си.
Да го кажем още по-направо, малко са любовниците от калибър достоен за Ролекс 🤨

# 749
Може да е разведен или да не се е женил. Вижте, че за Великден ще са заедно.
Виктория- асексуална?Joy Според мен тя се има за секс тигрица. Просто не го е обявила като ходещият секс, защото има малко повече мозъчни клетки. Но със сигурно се мисли и за Топ в леглото.

Общи условия

Активация на акаунт