Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 74 073
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 720
Грозничко, черничко....на снимката горе с трите. Що е то? Отговор-по-средата....

# 721
Днес питах човек, лично познаващ Деница за възрастта ѝ. На толкова си е наистина, колкото и да не ми се вярва.

# 722
Сигурна съм, че 99% от форумските мъже на потребителките биха го сметнали са леко.. да кажем неадекватен, ако седне на една компания с тях.
И много правилно разсъждаваш. Какво да си говоря с този пластмасов Кен? Икономическа и инфлационна макрорамка ли да обсъждам с него? За Йехуди Менухин ли и неговото творчество ?Пиета на Микеланджело?
Кое... А да, Синатра. Бас, държа че и за него не се е задълбочавал.

# 723
  • Варна

Каква "красавица" неземна 😂😂

# 724
В първия момент помислих, че е с очила, а то грим било🤣

# 725
Карина е толкова скучна, че са я поканили с друг човек при Цитиридис, ли?

Капитонова според мен се облича хубаво. Когато прави реклами, нещата не са в нейния стил, а напоследък това е при повечето изяви.

Чичакът според мен е женен. Иначе досега да са заживели заедно.

Виктор има скъпа поддръжка, но въобще не може да се сравнява с  ролекси, скъпи коли и т.н.

Чувашите мисля, че са наследници на прабългарите, но не съм сигурна.

# 726
Мисля, че чувашите не са наследници на прабългарите, а са населили впоследствие територията освободена от прабългарите след като се преселват към Балканите и Волжка България. Чувашите са по-скоро хуни или авари.
Иначе Виктория можеше да я пишем много далечна българска роднина. Grinning

# 727
Здравейте и аз да се включа. През 2012 г. моя позната участваше в подготовката на немския Ергенът в Южна Африка. Тогава ергенът беше един страхотен симпатяга Paul Janke. Има сценарий с няколко теми. Тогава бяха момичета от различни раси, развод, отношения с екс и мамчета с деца. Вие ги виждате темите в нашия Ергенът. Дълбаят ги във всеки епизод, чак става скучно. Момичетата получават роли: лидерска, координираща, информираща, провокираща и т.н. С тях работи психолог. Така, че е възможно и много вълнуващо да се получи. За роклите  - собствени и под наем. Забранено е в церемонията :  карирани рокли и рокли с малки цветенца и животинчета. Момичетата обаче не са задължени да носят рокли, които не им харестват. Малко ме учудва, че по време на церемонията се фокусира върху гримасите. Много е неприятно. Почти не се забелязват роклите. Спонсорите защо не реагират е много странно. В немския ги показват момичета много красиви, като розички, като принцеси. Момичетата получават хонорар от рекламираните продукти.  Сексът е забранен.
А и още нещо тези момичета от шоуто стават и се развиват като публични личности, които само ползват професионална PR помощ. Сами не могат да се справят. Много е жесток шоу бизнеса. Но има няколко българки, които успяват в шоу бизнеса в Германия към момента и се справят чудесно. Хубав празник съфорумки.

# 728

Рускинята е по без-бюст преди

# 729
  • Варна
Сега все едно комар я е ухапал 😂😂

# 730
  • Мюнхен
И много правилно разсъждаваш. Какво да си говоря с този пластмасов Кен? Икономическа и инфлационна макрорамка ли да обсъждам с него? За Йехуди Менухин ли и неговото творчество ?Пиета на Микеланджело?
Кое... А да, Синатра. Бас, държа че и за него не се е задълбочавал.

О, със сигурност. Всеки, който иска да се направи на много възвишен и разбиращ от музика, казва, че слуша Синатра Grin Танцувам суинг и ако разговорът опре до там, задължителната реплика е "Оле, така ли, аз съм голям фен на Синатра". Нищо, че слушането се изчерпва с New York и My Way, която Robbie Williams изпя много по-добре в Alberts Hall, ама айде... И други музиканти в този жанр няма, нееее. Никакви Laughing Laughing Laughing

# 731
Само аз ли намирам този мъж за непривлекателен? Само на мен ли ми прилича на минал през банята ром? Моа близка приятелка, която е учила в НСА ми сподели, че бегло го помни, но със сигурност бил по-възрастен от афишираните в предаването 31 години. Тя споделя също така, че са смятали, че е гей и не е имал приятелство с никой там. Щом тя го помни със сигурност не е на 31 години, а и каква е тази негова дългогодишна връзка дето един път е 8 години, един път 6 , друг път 5. 
Разликата е поне 3-4 години от реалната възраст. Може и повече.
Някои от дамите също изглеждат по на 40 и няколко - не че е нещо лошо, но да казваш, че си на 30, а да изглеждаш с 10 повече...изхабена работа.

# 732
Жаз не понасям.
Ей я мойта мечта, правя ви съпричасНи, само днес безплатно Joy

# 733
И аз мисля, че Виктор не е на 31. На мен ми изгкежда на 34-35. Освен това Цитиридис нещо се изпусна "Той ергена нали е на 36 имате голяма разлика" като му беше на гости Виктория, И Прея веднага го поправи "Неее, на 31 е!" и Цитиридис " Ааа даа, да" някак сконфузено го каза.

Аз съм притеснена за Виктория спонсорът защо не й купува чанта Шанел. Ма какъв е тоя спонсор бе? Не може така. Ако е толкова платежоспособен една чанта Шанел да не му се откъсне от сърцето за мен е странно.

# 734
Тете, дано намериш спонсор да ти осъществи мечтата. Сложи си килотките с дантелка и ще загуби ума и дума по теб. Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт