Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 73 999
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 705
В АУБ обучението е платено. Предполагам, че идва от заможно семейство, а не от бедност.

# 706
  • Terra incognita
Дс, затова казвам, че вероятно така е възпитана. Да си знае цената и да се събира само с добри партии.

# 707
Идеята за предполагаемата дълбочина на Карина съвсем се срина снощи при Цитиридис в частта, качена в YouTube обаче. Такова невменяемо поведение, че не се учудвам, че се влачи с другите от санаториума. И преди ми беше направило впечатление, но снощи особено много, че има един тик - периодично приплъзва езика си между устните като змия. Не знам с цел прелъстяване ли го прави, от нервност ли.

# 708
.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 10:46 от Анонимен

# 709
  • Terra incognita
Хич не съм предполагала дълбочина у Карина. Изглежда много крив и особен човек. И не умее дс се изразява.

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 17:08 от VickyTaylor

# 710
Знам, VickyTaylor, но немалко хора тук считаха, че като мълчи, е умна, та затова така се изразих.

# 711
Колкото повече говори Виктория, толкова повече олеква - като жена и като човек. По всяка вероятност мъжът до нея е някакъв женен, който от време на време идва в малкото й апартаментче и я води на 3-4 дневна почивка.

Жалка работа да споделя колко пари чичакът е дал за нощувки.
Вчерашният епизод си беше мъка и излагация. Не знам какво харесва в нея Виктор, но Капитонова е потрес. Мислех, че по-ниско тя не може да падне, но явно има още накъде да падне.

# 712
Може би са били по-високо в планините,та така отчетливо ѝ е замирисало на бор на Викито. На мен в края на лятото там ми мирише на зокум,нар,цитруси,маслини и океан,разбира се 🤣🤣🤣.Даже снощи момента  където говорят за борове,беше снимано маслинено дърво. Има и иглолистни гори,разбира се,но не ми се е набивал мирис на бор.
Ние се смеем но те са близо до там където  се сливат Егейско и Средиземно море,а Средиземно море е част от Атлантика,така че,имаме си океааан.🤣

# 713
Виктор я прати Виктория в калта, защото хвърля много кал по хората! 😅
Трябваше и една палатка да опънат и да пренощуват в гората и циркът щеше да е пълен! 😂

Люси се има за легендарна! 😝

# 714
Превърна се в мийм легенда, няма две мнения.

# 715
То хубаво човек за има претенции и да знае какво иска, но е хубаво пък и да премери дали с това дето го предлага ще стане бартера. В предаването специално вече се разбра, че никой не предлага това дето търсят другите, симпатичните дами си заминаха, атмосферата се спуха, половината участнички останаха без реплики. Както е тръгнало много по-интересно ще е човек да се повози в градски автобус за час отколкото да гледа поредния епизод Rolling Eyes

# 716
От шоуто ще запомня :
"Момичета, имате ли розеее'"
"" Логика... няма"
" Много мило"
" БиОполярна "

# 717

Хмм ...😂👏

# 718
Докато обсъждаме външния вид и годините - Виктор също изглежда много по-възрастен от връстниците си. Познавам мъже на 31 години,  които изглеждат като момчета, а той си прилича на добре поддържан чичка с мускули. Виктор затова си отива с Деница и Александра - някак еднакво излъчване имат.
Аз също имам близки и познати същият набор и са си като момченца направо, Виктор изглежда по-възрастен.

# 719
Последната снимка е голям компромат 😂

Общи условия

Активация на акаунт