Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 73 997
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 690
# 691
  • Най-красивата страна
 Тъпомерът се счупи снощи...

# 692
  • Sofia
В дълбикия прованс на Русия и Украйна, може би. То и в нашия дълбок прованс е така.
Съвременните хора, учещи, работещи, развиващи се, не робуват на този манталитет, от където и да са.
По въпроса за прованса, ми направи впечатление казаното от дребната душица, цитирам:
"Мястото от където съм миришеше на борове." Това място безименно ли е?! Да не би да е в дълбоката и необятна руска провинция, и да се срамува от споменаването му? Какъв срам, такава "фина" и "изтънчена" "млада дама", а родена в прованса.. Животът е несправедлив, да знаете. 😀

# 693
  • Terra incognita
Някъде там, на брега на Волга...😃

# 694
Виктория е от столицата на автономна република в рамките на федерацията. Градът е с около 300-500 000 население.

# 695
  • Terra incognita
Доколкото виждам, Чебоксари е красив град.

# 696
Не бях чувала за Чувашия.

# 697
Виктория е пуснала стори, че хотелът им в Дубай им е излязъл 1700 евро за 4 нощувки. Освен това ходи по платени плажове като Nikki Beach и Twiggy, където се плаща вход. Каза, че като се приберяла в България ще направи видео, в което щяла да сподели колко им е излязло всичко. Вижте колко полезен блогър е.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 698
Ох, тая бетер Тоца. Ще вади касовите бележки.

# 699
  • Sofia
Автономна република Чувашия! Признавам си, не бях и чувала за нея. Градът бил близо до Казан и Нижни  Новгород. Сега ми се изяснява защо няма така типичните  за руснаците светли очи.

# 700
Колкото повече говори Виктория, толкова повече олеква - като жена и като човек. По всяка вероятност мъжът до нея е някакъв женен, който от време на време идва в малкото й апартаментче и я води на 3-4 дневна почивка.

Жалка работа да споделя колко пари чичакът е дал за нощувки.

# 701
  • Terra incognita
Въпросът е, че нея това я устройва напълно. Тя гледа на човешките взаимоотношения като на сделка.
А на какъв акъл и хал ще е, да кажем след 15-20г? Дано успее да натрупа капитал и позиции, които да я обезпечават. Иначе застаряващи лелки- инфлуенсърки никой не ще да издържа. Особено такива, без наченки на някаква нравственост.

# 702
Ох… каПитонова ако трябва да съм обективна, това я питат последователите ѝ. Тя ли така ги е научила или се опитва да си задоволи аудиторията, не знам 😂 При всички положение е много тъжно този човек да е инфлунцър и да се върти в пространството. Едно време за “полезни” намирахме влогъри с diy или life hacks. Сега какво: ще гледаме цени и касови бележки…

# 703
  • София
Чудя се това възпитава ли се или човек така се ражда? Дениз и тя са еднакви някак, в това отношение. Хора като тях не могат да повярват, че една жена е способна реално да мисли, че скъпите подаръци не са най-важни и едва ли не лъже и се прави на интересна.

# 704
  • Terra incognita
При едни се възпитава, при други се заражда като комплекс, например подозирам, че при Дениз е такъв случаят. Обикновено, може и бедно момиче, въздишащо по лукса и красивите жени. Един ден се явява на конкурс и чичко- паричко я забелязва и магията се случва. При Виктория подозирам, че е възпитание+ висока доза егоцентризъм.

Общи условия

Активация на акаунт