Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 73 985
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
Да дам и аз моите 2 стотинки за сношния епизод.
ПитонЯ - меркантилна, злобна и много комплексирана и завистлива дребна  душица. Гади ми се от такива индивиди, цял живот паразитиращи на чужд гръб, кухи хралупи, с огроомни претенции. Не й завиждам, но и не я съжалявам, доброволно е избрала да бъде такава и си се харесва. Това да е "трофей" за нея е върхът на сладоледа. Халал да са й и ролексите, и чантичките. Днес "трофеят" е тя, утре я сменят с друга..

# 676
Абсолютно … трофей си до време , после ?
Дано си оплете добре кошницата , че след айде не 10 , ама 15 години ще е друго .

# 677
Не ми се вярва никак да е Илхан Шен. Макар и с български корени, не съм особено обнадеждена в българския му говор.
Дори и да говори добре български, той е прекарал съзнателния си живот и кариера в Турция - основно като модел и напоследък актьор. Не ми се мисли как би приел и реагирал на поведението на българките в подобни риалитита, а и не само.
Дори да е любопитен за формата, предполагам, че има сериозни предложения в Турция по разни моделски и актьорски изяви. Освен това визията му е специфична. Не знам дали би паснал на всяка, че да му се хвърлят 22 девойки.

Мисля си, че изобщо няма значение визията, както и националността на кандидат Ергена за жадните за слава бг девойки.
 И Квазимодо да им предложат, за евтина популярност и последватели ще има предостатъчно кандидатки. Wink

# 678
  • Terra incognita

# 679
Да се посмеем малко

# 680
Виктор за какво да се гледа, като има точно няколко реплики и няколко изражения, които повтаря. Вчера задаваше много тъпи въпроси, опитва се да се прави на много задълбочен. Бе питай ги какво правят в свободното си време, пак повече информация ще извлечеш. Ок не му се говори, не му се занимава, ясно е, че има сценарий, ама можеше да вложи малко повече от себе си. Никакво развитие няма при него. "Дамите" изнесоха цялото представление Grinning

# 681
ХАха . Не е ли така че като се ходи в Дубай с мъж трябва да слагаш халка и да казваш че сте женени иначе могат да те пратят в затвора?
За това е с тази бутафорна халка предполагам.

# 682
ХАха . Не е ли така че като се ходи в Дубай с мъж трябва да слагаш халка и да казваш че сте женени иначе могат да те пратят в затвора?
За това е с тази бутафорна халка предполагам.
И аз не вярвам да е истински, тя каза над 2 карата за пръстен в миналия епизод, а този не ми изглежда толкова Grinning

# 683
Пълни глупости сa товa зa  Дубай .

# 684
  • Terra incognita
В Дубай елитната проституция процъфтява, така че никой няма да те гледа с халка ли си.
Някакъв намек ли прави питоня, или просто рекламира. Или и двете?

# 685
Чудя се "трофейните" Дениз и Виктория не си ли дават сметка, че в техните среди 27 годишните вече отиват към пенсия?! Не чувстват ли 5-10 години по-младите хиени как им дишат във враговете и как ще им отмъкнат богатите чичаци под носовете?! Kissing Heart Освен това, ония младите още не са амортизирани толкова много  колкото нашите ергенки. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 686
Питонят не изпитва съмнения в стойността и вървежността си, освен това е "полезен блогър", т.е. има "професия" , носеща ѝ известност и доходи, следователно не се бои, че ще я детронират някакви си безизвестни и безполезни /тя нали е полезна/ млади девойки. Тя сама си заявява, че няма конкуренция - де си вярва, де е поза, но е показателно за мисленето ѝ.

# 687
Жена на 27 год. към пенсия, включително за плеймейтка? Съжалявам, не съм съгласна. 20 години например, за мен още е недостaтъчно зряла възраст. Жена на 27 е млада жена.

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 15:52 от Анонимен

# 688
Знам че е офтопик но..Е не е пълна глупост за Дубай,има си изисквания в ОАЕ, до колко са стриктни към чужденците е друг въпрос. Чувала съм го от хора които са били там. Казвали са че са женени за по сигурно.

Другото което ми е интересно е че от мои познанства с хора от Русия, Украйна итн е че при тях ако не си се оженил/ омъжил до 25 г възраст е голям срам. Поне беше допреди 10 -15 години. Но ако не си хванала съпруг било и то пияница си загубена кауза. Може новото поколение да е по отворено сега

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 14:46 от masala

# 689
  • Terra incognita
В дълбикия прованс на Русия и Украйна, може би. То и в нашия дълбок прованс е така.
Съвременните хора, учещи, работещи, развиващи се, не робуват на този манталитет, от където и да са.

Общи условия

Активация на акаунт