Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 73 972
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 660
Относно Капитонова и компанията ѝ в Дубай.
"Някои неща винаги ще са зад кадър"
Ако е Виктор, за какво е това "винаги"?

# 661
Относно Капитонова и компанията ѝ в Дубай.
"Някои неща винаги ще са зад кадър"
Ако е Виктор, за какво е това "винаги"?
Да според мен не е Виктор. Като цяло смятам, че спекулациите може да са пуснати нарочно с цел изненада за зрителя.
Виктор снощи ясно показа на Виктория, че я намира за меркантилна, а тя продължи да изказва причините поради, които намира скъпите подаръци за нормални. Той я попита дали часовникът би я накарал да се влюби, а тя отговори, че би я накарал да разбере, че отсреща и стои мъж готов на всичко за нея. Стана ми малко тъжно за нея. Дали е била влюбена някога и дали потъпква чувствата си , когато види че няма да бъдат задоволени материалните и цели.
Имам усещането, че такъв тип човек е завладян от вечно вътрешно недоволство, завист, ненавист, поради липсата на топли и изпълващи душевността чувства. Търсещ привидна бляскавост във външния свят. Също много ми хареса анализът на Деница. Как се храни краткосрочно щастливата Виктория от това да събира завист. Какъв човек трябва да си да се радваш, че ти завиждат. Не соча и съдя, а само се чудя.

# 662
Изобщо не е Виктор, в друг форум, който нищят инфлуенсърите отдавна са я разобличили, възлюбения и е с 20 години по-голям от нея май 75 набор, и наскоро са я видяли на летището пак с него.

# 663
Много ме изкефи Марта. Виктория като обясняваше, че Виктор трябвало да знае преварително тя каква жена и дали може да си ползволи да е с нея и Марта я попита "Ти каква жена си"? Joy

Дори Марта, която е свикнала на охолен живот не мисля, че е чак толкова голяма материалистка и осъзнава, че има и по-ценни неща в живота от вещите.

# 664
Изобщо не е Виктор, в друг форум, който нищят инфлуенсърите отдавна са я разобличили, възлюбения и е с 20 години по-голям от нея май 75 набор, и наскоро са я видяли на летището пак с него.
Кой е този форум?
В крайна сметка тя иска да бъде обгрижвана та малка принцеса на татко. Да и купува разни неща и да я води по различни места. Няма да се изненадам, ако всъщност човекът си има семейство и тя е само държанка.

# 665
  • София
Защо да е бил скучен епизода вчера? Само скандали ли да има? Много хубаво представи ВиктАрия в нейната светлина. Направо ми е невероятно да печеля тя, както се спряга от самото начало на предаването. Виктор няма да й смогне на прищявките. Той не иска трофейна жена, която да засипва със скъпи подаръци, а равностоен партньор. Така поне ми се струва. По-логично е последни да останат Марта и Александра, към тях показва най-голям интерес.

# 666
Докато обсъждаме външния вид и годините - Виктор също изглежда много по-възрастен от връстниците си. Познавам мъже на 31 години,  които изглеждат като момчета, а той си прилича на добре поддържан чичка с мускули. Виктор затова си отива с Деница и Александра - някак еднакво излъчване имат.

# 667
Забелязахте ли как, когато Марта каза, че Александра подхвърлила за Капитонова, че е сериозна конкуренция и така обидила останалите момичета, Виктор изведнъж се оживи и на пратика защити Александра? Пада си по нея и не виждам друга развръзка освен да я избере накрая.

# 668
Аз имам чувството, че Питонова е човек, лишен от чувства. Има такива личности, които за съжаление не могат да изпитат щастие от елементарни неща - вкусна храна, красива гледка, топла приятелска прегръдка, целувка от любимият човек. Могат да изпитат чувства като ненавист, завист, яд, гняв. Радостта и щастието идват със сериозно покритие - златно или финансово покритие защото само това ги вълнува наистина, от дъното на същността им.
Познавам такъв човек. Дори и секса не го вълнува, въпреки че може да се преструва много добре...🤮

# 669
Докато обсъждаме външния вид и годините - Виктор също изглежда много по-възрастен от връстниците си. Познавам мъже на 31 години,  които изглеждат като момчета, а той си прилича на добре поддържан чичка с мускули. Виктор затова си отива с Деница и Александра - някак еднакво излъчване имат.

Претоварването със спорт има такъв ефект - придава един изсушен вид.
Има и друго, струва ми се, че в хода на предването някои от тях се състариха. На мен така ми действа стресът и понякога след дни на напрежение не мога да се позная. В изявите им напоследък извън предаването изглеждат доста по-свежи.

# 670
Ако се чудите какъв е проекта на Виктор...
Излезе ми предложение за песен на Емануела, качена преди 20 часа - "Ако тръгна"
Даже има коментар под клипа -"Много мило"🤪

# 671
  • SF
Виктор  жестоко подхлъзна Викито. Много добре разбра що за стока е- съвсем съзнателно избраха АТВтата и въпросите , за да я изложат и покажат точно в тази светлина.
Тя можеше да се усети и да спести Ролекса, ама не би 😂😂😂

Виктор "подхлъзна" Вики по инструкции от екипа.
Виктор също е суетен. Ползва скъпи процедури и копнее за мотори, марки, буйни коси и т.н....
Един за друг са си. Но на екипа му хрумна "ексцентричната идея" да противопоставя любов на пари.
Не си го представям Виктор с момиче, което излиза на среща с него, без скъп часовник на ръката и подходяща рокля за вечерното парти. Да не говорим за прическа, цвят, сешоар... Язък му за фасетите, ако ще излиза с момиче, което поне веднъж не е правило избелване на зъби в клиника.

# 672
забравих да кажа и че деница много говори пред камерата за виктория ама в лицето и нищо хахха

# 673
Скрит текст:
Ако се чудите какъв е проекта на Виктор...
Излезе ми предложение за песен на Емануела, качена преди 20 часа - "Ако тръгна"
Даже има коментар под клипа -"Много мило"🤪

Надали просто това е новото му начинание. Това е ангажимент за ден, най-много два.
Мерна ми се някъде и бекстейдж от още един чалга клип с негово участие освен този на Емануела. Не ги помня много, не са ми особено интересни поп-фолк певиците. Ако не се лъжа, ми се мерна Камелия, но може и наистина да не си спомням правилно.

Но надали е само това. Другото все още явно се пази в държавна тайна.

# 674
Хубаво е да се пътува навсякъде. В България е хубаво, но по света има цвл куп интерсни дестинации, които си струва човек да види.
Това, което прочетох за Питонова, че си стои в хотела и не проявява интерес към местните зажележителности, култура, храна просто ме разби. Колко ограничен човек трябва да си? Много дребна душица.
Ами, допускам, че ако ходи със женен е доста вероятно да си дреме по цял ден в хотела като държанка. Особено щом той се крие. Не върви да ходят по забележительнасти и да се снимат. Ако пък я води по командировки със себе си - съвсем.

Общи условия

Активация на акаунт