Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 73 961
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 645
Видяхте ли кого гласят за ерген на сезон 2😂 Илхан Шен турският актьор😂

# 646
  • Terra incognita
И аз не харесвам стила на питона. Обикновена дамска конфекция. Ту семла, по селски, ту кичозна.
Сякаш се облича с парцалите от Алиескпрес, които предлага Люси.

# 647
Не ми се вярва никак да е Илхан Шен. Макар и с български корени, не съм особено обнадеждена в българския му говор.
Дори и да говори добре български, той е прекарал съзнателния си живот и кариера в Турция - основно като модел и напоследък актьор. Не ми се мисли как би приел и реагирал на поведението на българките в подобни риалитита, а и не само.
Дори да е любопитен за формата, предполагам, че има сериозни предложения в Турция по разни моделски и актьорски изяви. Освен това визията му е специфична. Не знам дали би паснал на всяка, че да му се хвърлят 22 девойки.

# 648
И на мен не ми харесва стила на обличане на Капитонова. Особено едни роклички и сетове на цветя и други шарени десени. Като басмени са ми

# 649
  • Terra incognita
Или къси кожени панталони с фигурални чорапогащи и висок ботуш 🥴

И на мен не ми харесва стила на обличане на Капитонова. Особено едни роклички и сетове на цветя и други шарени десени. Като басмени са ми

# 650
Не ми се вярва никак да е Илхан Шен. Макар и с български корени, не съм особено обнадеждена в българския му говор.
Дори и да говори добре български, той е прекарал съзнателния си живот и кариера в Турция - основно като модел и напоследък актьор. Не ми се мисли как би приел и реагирал на поведението на българките в подобни риалитита, а и не само.
Дори да е любопитен за формата, предполагам, че има сериозни предложения в Турция по разни моделски и актьорски изяви. Освен това визията му е специфична. Не знам дали би паснал на всяка, че да му се хвърлят 22 девойки.
Ако не бях обвързана и е той щях да се запиша. Grinning

# 651
Сега видях статията, че Виктор не гледал предаването. Ами много ми е непрофесионално. Значи отишъл си, взел си едни пари и накрая не гледаш крайния резултат, а продуцентите очакват реклама и някакво отношение. Бъди благодарен и доре да не гледаш, не го казвай. И този човек очаква още ангажименти.
А и сега видях, че се занимавал активно с пеене?! Певец ли ще става?
И Виктория Капитонова ходи на уроци. Сигурно ще се явяват заедно в "Гласът на България" Grinning

# 652
Мила Гери, благодаря ти-
МНОГО МИЛО!
Вдъхновението ми бе се изпарило!
Епизод след епизод- питие на екс
Няма, м****а му поне нормален секс.
Виктор пита Викса:
Ами ако остана без пари?
Тя с топли думи го приема:
Абе.. може…
ама я пак работа си намери!
Че искам аз портфейл дебел,
искам Ролекс и Шанел
Нищо, че съм простакеса
Хубава съм, класна съм метреса!
За Каренина няк’ви нададоха вой
Не знаела съм!
Бил я писал Толстой!
Е, голяма работа
 кой ще ме обори
по- важно е следването в инста,
най- важно: спонсорираното стори!
А, Викторе, ако си мислиш,
че с тая преса ти си мъж
постой, ергенче- шапката ми дръж!
Предпочитам най- дебелия дъртак
стига да е паралия- а пък не голтак.
Ти като опитваш да си близо ми се гади
Ролекса така и не извади!
————————————————

Заповядай, мила Гери,
бъди красива
като девойката от аватара,
запътвай се към франсето- автогара!
Целувай се с французин в Париж
и ще забравиш за ергенския пергиш.

# 653
Днес май се гласи среща с Алекс или Гергана като гледам по интрото за днешният епизод. Ще има пак срамни конфликти.

А кое беше момичето на края пльосната на камъка до басейна ,която каза на Капитона че са късметлии, и тя стана демонстративно и се изнесе. Доста забавна сценка.

# 654
Май Александра беше на камъка.
Тъп и скучен епизод. Срещата още повече. Виктор така хубаво си я подметна Виктория. Показа се в цялата си "прелест" откъм ценности. Дано се научат всички тези моми вътре, че не всичко, което ти е на езика, трябва да изкажеш. Може да си го мислиш, но в момента, в който излезе навън, и казва всичко за теб. Има неща, които е хубаво да си останат в теб. Няма лошо да си преследваш целите, но си има и други начини. Да влезеш под кожата на мъж и сам да ти купува, даже без да си го помислила - е това е талант. Не всяка го има.

# 655
Питонкова е публикувала стори. Има ли как това да е Виктор? 😭

# 656
Скрит текст:
Мила Гери, благодаря ти-
МНОГО МИЛО!
Вдъхновението ми бе се изпарило!
Епизод след епизод- питие на екс
Няма, м****а му поне нормален секс.
Виктор пита Викса:
Ами ако остана без пари?
Тя с топли думи го приема:
Абе.. може…
ама я пак работа си намери!
Че искам аз портфейл дебел,
искам Ролекс и Шанел
Нищо, че съм простакеса
Хубава съм, класна съм метреса!
За Каренина няк’ви нададоха вой
Не знаела съм!
Бил я писал Толстой!
Е, голяма работа
 кой ще ме обори
по- важно е следването в инста,
най- важно: спонсорираното стори!
А, Викторе, ако си мислиш,
че с тая преса ти си мъж
постой, ергенче- шапката ми дръж!
Предпочитам най- дебелия дъртак
стига да е паралия- а пък не голтак.
Ти като опитваш да си близо ми се гади
Ролекса така и не извади!
————————————————

Заповядай, мила Гери,
бъди красива
като девойката от аватара,
запътвай се към франсето- автогара!
Целувай се с французин в Париж
и ще забравиш за ергенския пергиш.

Елена, благодаря ти много за твоето произведение.
Засмя ме и изпълни ме с вдъхновение.
Париж е идеален план,
но за мен, а не за Ергена с целия му санаториумен клан.
Французин ми не трябва,
минах вече аз през сватба.  

Мерената реч не ми е сила.
затуй поемам аз към няк‘ва вила.
Празник със семейство и деца-
Очертава се голяма веселба.

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 12:19 от geri1919

# 657
Май Александра беше на камъка.
Тъп и скучен епизод. Срещата още повече. Виктор така хубаво си я подметна Виктория. Показа се в цялата си "прелест" откъм ценности. Дано се научат всички тези моми вътре, че не всичко, което ти е на езика, трябва да изкажеш. Може да си го мислиш, но в момента, в който излезе навън, и казва всичко за теб. Има неща, които е хубаво да си останат в теб. Няма лошо да си преследваш целите, но си има и други начини. Да влезеш под кожата на мъж и сам да ти купува, даже без да си го помислила - е това е талант. Не всяка го има.

Така е. Няма лошо да обичаш подаръци и има едно ниво на отношенията, в които можеш и сама да си ги поискаш. Но трябва да сте вече много близки и мъжът да знае, че не си с него за това. Удивлявам се, че Капитонова смята за много честно и откровено да каже на един мъж преди да е започнала връзка, че иска скъпи неща да й се подаряват. Кой мъж (и много богат да е) иска да го третират като кредитна карта? Мисля, че дори застарелите богаташи се нядяват някой да ги хареса заради тях самите или поне да му хвърли малко прах в очите, че е заради това. Кой обича откровените gold digger-ки? Освен, ако тези транзакции не са целта на занятието и за двамата, но за това си има друго име - проституция

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 13:26 от Lemon Verbena

# 658
Качвам помощни снимки за сравнение

# 659
Гери, чудесно произведение,
Пълниш ме с още вдъхновение!
Да сте живи, да сте здрави,
Да сте прави и корави!
Да е вкъщи празник всеки ден-
За ТУЙ не трябва ни Ерген! ❤

Весели празници на всички! Бъдете живи и здрави, все така критични към действителността, но и все така положителни! Довечера сигурно ще има масово семейно гледане на Ерген за фон на трапезата.  Добре ще е, хората ще оценят какво имат! 😅

Общи условия

Активация на акаунт