Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 73 945
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 600
На мен Александра изобщо не ми харесва визуално, но миналата седмица моят мъж направи грешката да седне за малко да гледа с мен епизода (за първи път) и веднага се възползвах да го попитам коя му харесва най-много. Той ги погледна и почти веднага каза: "Тази - има много чаровна усмивка, прилича малко на Джулия Робъртс" (Александра). След това каза и за Марта, че е хубава.
Та.. това, което виждаме ние и това, което виждат мъжете е различно.

Не смятам, че това, което е казал мъжа Ви се дължи на пола му, просто предпочитания.
Моя мъж смята Александра за най-непривлекателна например. 😂

# 601
Аз мисля, че Виктория в реала е с побелелия чичка. Тя за това и се дърпа физически от Витя, защото после трябва да се обяснява. Пък и спонсор така лесно не се намира. Просто реши, че може да осребри престоя си като изкрънка Ролексче или друга материална придобивка след като видя гривната на Алекс.

# 602

Това пак ми се струва изказване в полза на Александра, че се оказало, че не е заблуден...
Обаче пък толкова не му вярвам, че не гледа епизодите... Нарцис като него е абсурд да не се е подредил в 21:00 пред телевизора. Simple Smile Или ако случайно има неотложен ангажимент, 100% после го гледа онлайн. Няма как иначе.
Единственият вариант да не се гледа е да го е адски срам и да му е непоносимо, но едва ли дори и тогава ще пропусне да види какво излъчват по тв с него. Просто не е чак толкова над нещата. Simple Smile

# 603
Деница отблизо прилича на 50 годишна. Не мога да си обясня защо една слабичка, поддържана жена с материални възможности изглежда толкова по-стара от възрастта си.
Душевност му се казва на това, което "качва" годините на Деница. Манталитет на попрезряла мома от глухата провинция, пропит в поглед, жестове, мимики. Само си представете ежедневието й - на работа, в къщи и тук-там някоя екскурзия. С колко хора общува, какъв типаж са и какви са им темите. Съчетано с ужасната практика в малките градчета - всеки да дава мнение за другите. Похода й за осветляване на Витя относно "истината" за тази и онази кандидатка е точно в стила "селска вечеринка". Долу горе със същото се занимава и в Козлодуй. Да подрежда живота на другите без да е погледнала внимателно своя.

# 604
Все пропускам да отбележа колко ме забавляват кадрите, които Mari_Mar ползва, като качва линковете от епизодите. Ето например Деница и Марта утре приличат на две матрони, отишли на среща с конкурентния картел да обсъждат преразпределението на нарко бизнеса по турската Ривиера.

+1 Joy На мен ми приличат като да са с деца на море (децата са с бащите на атракцион Grinning). На Марта много и личи коремчето в тоя кадър (болна тема ми е ,затова и ми се набива на очи,коремни преси си трябват,колкото и да си слаб не става иначе )

# 605
И правилните черти не са най-важното нещо на света. Други неща са много, много, много по-ценни. Simple Smile
Ха! Питай Капитонова дали е така. Sweat Smile

Всеки път се смея и не мога да повярвам, че го мисли, когато коментира, че тази или онази не и били конкуренция. И то не по друга причина, а просто тя била по-красива, тя била по-умна, тя била по-млада. И като вземе да говори за кой заслужава нещо си (примерно подарък, среща или 3 рози), тогава вече падам.
Тази работа не става по заслуги. Да, част са от комплекта, но ако ги няма други неща, със заслугите можеш да стигнеш само до симпатии.
По-красива била. Може. Ама в чии очи? Това, което е красиво за мен, не е красиво за комшията.
По-умна била. Обърка се с хитрост или с лукавост, или с интелект. По кой критерий го мери?
По-млада била. Тук копче не мога да ѝ кажа. Фактите са си факти. Но на някои хора не им е чак толкова важно, като липсват други необходими фактори.
С тези си разсъждения Виктория ме кара да си мисля, че никога не е имала някакво влюбване. Някаква емоционална връзка. Дори и в тинейджърските си години. Не може да наближава 30г. и да не е наясно как се случват емоционалните неща. Поне от наблюдения над околните.

Капитонова е инфантилна лигла, която няма реален поглед за живота, за нея са важби ролекси и чанти, не е момиче, което мисли за деца и семейство, на мен поведението и ми е толкова лигаво, че ми идва да си счупя телевизора от яд. Даже се чудя кой го следва това чучело..

# 606
  • Terra incognita
Спеьиално Деница подстрижката много я състарява. Тези етажчета с голяма разлика помежду им не е за нея. Мисля, че една права черта, поддържана и подредена, биха я отворили.
Също така веждите. Самата им линия й схлупва лицето. Виждам от снимките в ИГ, че нещо си е правила ( или само ги рисува с молив), но изглеждат още по- зле. И такива тъмни на руса коса, не, не. И черен молив под очите, който още повече засилва ефекта на паднали клепач. Като тури и цикламеното червило, оле- мале.

# 607
Деница наистина изглежда по възрастна за годините си. Според мен това се дължи най-вече грима, който си слага. Формата на очите ѝ не е от най-красивата и с този черен молив подчертава още повече този отрицателен "ефект". Може би наистина и с косата ако се направи нещо коренно различно ще се получи по-добре. Иначе има хубаво тяло и на фона на другите скумрии там изглежда умна, възпитана и премерена.

# 608
Сега видях статията, че Виктор не гледал предаването. Ами много ми е непрофесионално. Значи отишъл си, взел си едни пари и накрая не гледаш крайния резултат, а продуцентите очакват реклама и някакво отношение. Бъди благодарен и доре да не гледаш, не го казвай. И този човек очаква още ангажименти.
А и сега видях, че се занимавал активно с пеене?! Певец ли ще става?

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 08:50 от Jeri-sweet

# 609
Сега видях статията, че Виктор не гледал предаването. Ами много ми е непрофесионално. Значи отишъл си, взел си едни пари и накрая не гледаш крайния резултат, а продуцентите очакват реклама и някакво отношение. Бъди благодарен и доре да не гледаш, не го казвай. И този човек очаква още ангажименти.
 Така е, ама и мен ми  е неудобно  да го гледам на моменти Blush, а пък него явно го е срам и хич не е доволен от резултата. Много кофти ситуации има, а пък той изглежда няма чувство за хумор и самоирония и всичко го удря по егото. Така си е тежко ,като не можеш да се надсмееш над кринджа

# 610
Не се разбра какъв ще става и какво са му обещали. Но пък напусна работа. И чака. Ние също чакаме.
Според мен ще отвори свой фитнес. За друго амплоа...ми не го виждам.

# 611
  • Terra incognita
Като пуснат рекламата на Марети, сигурно сменява канала.

# 612
Моят мъж явно е дефектен, щото каза, че всичките са ужасни. Обаче за него е абсурд да хареса само по опаковка. Та толкоз за мъжкото мнение. Не е до пола.
Честно казано на мен ми е много смешна ситуацията - Виктор води каките по романтични или приключенски срещи и вечери, по мускули, разбира се. А в реала - сал едни мускули. Не ми изглежда, като мъж, който е инициативен в ухажването и в леглото, ама ще му дам доза съмнение, щото не съм го проверявала, налЕ.
Дамичките - всеки път се чудя как ги намериха толкова кухи хралупи на едно място? Ама то една нормална няма.
Големите ‘убавици Сашка и ВиктАрия  - едната, като Хищникът в лицето, другата, все едно е сдъвкала горчива краставица. Поне в телата повечето са хубавки, макар че за тия претенции - нищо уау. Да не говорим колко си личи по лицата им нощния живот и алкохола - като 40 годишни са (за изненада на ВиктАрия има 40 годишни жени, които я слагат в джоба, че нали все младост и е в устата). Тъжна работа - цялото предаване е застаряващи хора с посредствен вид и още по-малки възможности търсят спонсор. И Виктор включително.

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 10:01 от Iseis

# 613
 Така е, ама и мен ми  е неудобно  да го гледам на моменти Blush, а пък него явно го е срам и хич не е доволен от резултата. Много кофти ситуации има, а пък той изглежда няма чувство за хумор и самоирония и всичко го удря по егото. Така си е тежко ,като не можеш да се надсмееш над кринджа
Тогава къде е тръгнал в тоя бизнес.. Като гледам други известни, правят си изцепките и си продължават. Сега зачетох статията  и оправданието му - нямал време, айде стига. Няма и 3 часа сумарно, няма на седмица. Накрая на статията пише, това за пеенето. Може да ходи с Капитонова, нали и тя ходеше на 'вокал'. Joy

# 614
Ако продуцентите очакват от него реклама, това се описва в доворните клаузи.
Как да излъже, че ги гледа като те по интервюта го питат за нещо конкретно от някой епизод. Откъде да знае какво е имало в него?

Но и на мен ми е странно, че не гледа епизодите. Разбираемо е да изпуска някои епизоди или повечето, но е повече от нормално да ги гледа после. Та в крайна сметка обратната връзка, която получава от хората, че и хипотетични нови работодатели, е въз основа на показаното в епизодите.
Единствената логична причина да не го прави е или да се срамува от себе си, или епизодите да му навяват много лоши асоциации и спомени.

Общи условия

Активация на акаунт