Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 73 933
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 570
  • Берлин
Аз уж се отказах, но днес гледах. Признавам без бой и без рози 😂
Карина-най-накрая.
Люса- тя си е крива и НЕ пред камерите, в уж случайно проведен разговор с бижитрешките, пак се криви.
Ния-скука, но ми хареса прическата й на коктейла.
Деница пИпИрудата тя...вярно си е повярвала си леличка.
Блага- ужасно куха. Не виждам нищо сладко и симпатично у нея, та тя е по-сбръчкана и погрозняла от пИпИрудата, а и се е наляла...БлаШка-мамашка.
Сашка-присъства уж.
Гергана-беше отвратително облечена и ужасно отегчена.
Дениз- хубаво е да се заявиш, да знаят следващите чичаци какво да правят
Марта-не разбирам много какво говори, но...предпочитам отровното трио Люса, Вика и Дениз-и агресията, и простотиите, и злобата им са явни. А не съскащите Деница и Марта с благоговеещ поглед и сипвайки отрова.
Виктория - умее да води разговор и да поддържа интереса на мъжа, в полза на собствения си интерес, естествено. Ако имаше ум и интелект, щеше да е неотразима и наистина висока топка. А за часовника - познат ми е този манталитет. Бяхме в 5-звезден хотел точно в Дубай и умирахме от смях- "дамите" с ежедневно облекло на закуска, неглиже в спа-то, по бански на басейна, НО с ролекс. Каквото и където и да става - ролексът, нали.
И накрая за Витко. Опитвам се да го харесам, но...просто ми е фейк във всяка ситуация и разговор.

# 571
Всичко беше режисирано. Сякаш някой му диктуваше въпроси в ухото на Витя и целта беше да разкрие в пълния й блясък колко е материална. Хареса ми, че: 1. Не й даде роза на вечерята и удари по егото й да се прибере при другите без китка. 2. Не й направи подарък (това щеше да е дъното, да й подари часовник, особено Ролекс Joy). 3. Нямаше никаква романтика и никакви насилствени целувки. Simple Smile

# 572
За мен този тъп и скучен епизод, беше съществен минус за Виктор.
Виктория вече си я знаем, няма какво да я коментирам. Но имам чувството, че неговата цел вече е просто на всяка цена да се хареса на тези, които не го харесват- Марта, Виктория. Абсолютен нарцисист. И с тия постоянни въпроси дали е влюбен някой; как се чувства.. едва ли не му стана бая неприятно, че Марта го съветва да опознае всички, а не драпа да се бори като луда за него. Не Блага ми направи лошо впечатление толкова, свикнах й вече, тя просто по глупав и детински начин иска да му се хареса. На него. А Виктор- иска да се хареса. На всички.

# 573
Ама на мен ми стана супер мъчно за Капитонова. Мечтата на живота ти да е Ролекс? Аз мислех, че ще каже Ролс Ройс, яхта, частен самолет, ами то някакъв прост Ролекс? Rolling EyesКаква материалистка си Капиталова, не знам? Ниска топка! Joy

# 574
Скрит текст:
Виктор не се ли усеща, че Виктория избягва близост с него???

Усеща се. Той трябва да е пълен идиот, за да не се усеща. На всичките им знае границите и  докъде може да стигне.
Е това не го ли кара да му светне лампата, че не му се кефи особено?....
Светва му, ама Виктория върти цялата игра и интрига. Как да я махне? Някой ще му даде ли да я махне? Тя е характерен и ярък образ. А и освен това чисто визуално преди нея има бая народ да гони - девойки, които не му харесват. А с Виктория поне лафа му върви. Не е ясно в каква посока. Всъщност ясно е. Вижда дали имат изобщо пресечна точна или не, но лафа си върви. Той дори и не пробва някаква близост с нея. Нито дори да я прегърне, нито целувка по бузата. Нищо. Ама му е и приятно.
И обяснението му пред момичетата как е преминала срещата с Виктория беше интересно. Сам се описа като щастливо дете в лунапарк, което е направило някаква поразия/лудост, но му е било позволено, защото ситуацията го предполага. Толкова за романтичната среща с Виктория. Приятно му е било самото изживяване с АТВ-то. И компанията му не е била съвсем лоша, макар и неособено ентусиазирана. Това е.

# 575
  • Terra incognita
Дайте да съберем пари да й купим един, та да спре да клянка.
Дмс Ролекс. Много сме, силни сме

# 576
  • Варна
Дайте да съберем пари да й купим един, та да спре да клянка.
Дмс Ролекс. Много сме, силни сме

Кво? За тая и жълти стотинки няма да дам.

# 577
Много интересно предаване, защото си правиш интересни анализи и изводи. Виктория не я харесвам като човек и жена, не я харесвма като личност. Обаче ми харесват 2 неща в нея и ме е яд, че не мога да ги постигна. Първо -тя си вярва и има самочувствие. Много по-умни и способни хора от нея не си вярват. Второ - поддържа се. Все гледа да е с излъскана коса, облечена добе, да си сложи скъпи джунджурии. Ние тук се занимаваме със 100 неща, но често пренебрегваме себе си. Ако можехме малко да вземмем от хубавите й качества, без да вземем от наглостта, би било супер. Поне за себе си така мисля.

# 578
  • София
Накратко за епизода:

Хареса ми, че Виктория не получи роза на срещата. Нито подарък. И че срещата беше подбрана в пълен противовес на това, което тя би харесала. Опита се да не го покаже и да го рационализира, но не й е станало гот след всичките й заявки за подаръци и сближаване.

Виктор май е решил да дава надежди на всички, за да не избягат преждевременно. Доста тъпо на много нива.

Карина ми хареса, че си казва каквото мисли, без да се интересува, дали ще се хареса. Но си е шашава. Резонно си замина, видно не го харесваше.

Марта и Деница продължават с интригантстването, вече и Боброва се пробват да оплюват пред Виктор. Не им прави чест и не им вдига акциите. Трудно някой блесва, каляйки друг. А Марта дродължава да се държи по-скоро майчински с Виктор, хич не личи да го харесва. Той й задава въпрос с надеждата да чуе, че е изревнувала, а тя си продължава с опитите да окаля другите. Тъпо.

Ния пак я прекъснаха, ама и тя побърза да избяга веднага. И тя е халосна.

Явно Александра пак ще стане център на всеобщата завист. Личат симпатиите на Виктор. Тъпо, ако наистина със злоба я избутат от играта.

# 579
  • SF
Много харесвах Карина... Малко ме е яд.
Блага ми прилича на някаква стринка с двойна брада.
Ния Косара също не е красива.
Но най-най-некрасива е Александра. Направо нямам думи за нея. Останалите са приемливи на нейния фон. Нищо особено, но приемливи.
Виктория и Марта са най-хубави според моя вкус. Марта е повече като жена, а Виктория е като закачливо момиченце.
Обсъждам само външният им вид.

# 580
so close, ама тя освен за себе си за нищо друго не се грижи. Биваше и за това да не се грижи. Ако има нарцис в това предаване, с ръка на сърцето мога да кажа, че е тя. В крайна сметка тя е визуален продукт, който се продава. Как да ѝ повярваш иначе на процедурите, които рекламира?

# 581
Много харесвах Карина... Малко ме е яд.
Блага ми прилича на някаква стринка с двойна брада.
Ния Косара също не е красива.
Но най-най-некрасива е Александра. Направо нямам думи за нея. Останалите са приемливи на нейния фон. Нищо особено, но приемливи.
Виктория и Марта са най-хубави според моя вкус. Марта е повече като жена, а Виктория е като закачливо момиченце.
Обсъждам само външният им вид.
На 100% мнението ми се припокрива. Дори аз залагах на Карина, че ще грабне Витя на финала. Но, явно съм сгрешила. Продължавам да смятам, че драмите с кака Сашка са нагласена работа. Деница отблизо прилича на 50 годишна. Не мога да си обясня защо една слабичка, поддържана жена с материални възможности изглежда толкова по-стара от възрастта си. За мен Дениз, Виктория и Людмила вече са отпаднали от играта, всички знаем защо. Е, то кой остана?! Ще вземе Гергана да спечели най-накрая Joy

# 582
Представяте ли  си Ния да спечели 😆

# 583
Да ви кажа честно, в началото не харесвах Александра. Нито визуално, нито никак. Обаче змиярникът направи така, че тя да блести в моите очи и да се откроява като златна рибка сред пирани. Толкова завист и злоба се изля върху нея, че просто на моменти беше трудно да се гледа. И вече не забелязвам нито масивната й челюст, нито прекалено широката усмивка. Виждам едно момиче, което фалшиво или не, се държи на светлинни години по-достойно. И дори и да е само за пред камерите поведението й, пак заслужава уважение. Виждам красота в отношенията с Виктор и истинска емоция и трепет. Само там. И правилните черти не са най-важното нещо на света. Други неща са много, много, много по-ценни. Simple Smile

# 584
  • SF
Не.
Повече бих си представила Карина да спечели.
Но това е, ако търсим абсурдни победителки.
Виктор харесва такива момичета, които по принцип се считат за нехаресвани и често са критикувани - материални, със самочувствие, с настроение.
Странно ми е мъж, облечен в смокинг, яхти, гмуркания, шнорхелинг, парашути, басейни, АТВ-та, шикозни вечЕри, фасети и екстеншъни, да задава въпроса "важни ли са парите". - Не, бе, хич! Ще се разхождаш в парка и ще говорите на екзестенциални философски теми, след като си изядете филиите за вечеря.
Това тяло не се прави с хляб, сирене и салам.

Общи условия

Активация на акаунт