Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 73 943
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 555
Аз пък без да адвокатствам на Александра и да знам със сигурност дали е фалш или не, мисля, че покрай психологията е възможно да чете книги за личностно развитие и духовно усъвършенстване и да се старае да приложи прочетеното на практика. Любов към всички, даже към врага, бла-бла. Не мисля, че това я прави лоша, даже напротив. Но виждаме, че пак ще си навлече негативи дори с този опит за мир. Общо взето, каквото и да направи това момиче, положението е като във вица "А бе, Зайо, ти що си без шапка?".

# 556
  • Terra incognita
Не, че не иска скандали. Просто смени стратвгията. Усети се, че цяла България ще я гледа. Популизъм се лее от нея. Това не ми харесва. Иначе, може да заяви нежеланието си да влиза в конфронтации и без да пробутва на опонентите фалшиви ласкателства.

# 557
Александра много ме дразни с позата си напоследък- да сме позитивни, та ако ще светът да се срутва в този момент. Не вярвам аз в тази философия, или по- скоро не вярвам, че Александра мисли всичко, което говори. В промото за утре обясняваше на една от злобилите, че въпреки всичко очите й издавали, че е добър човек?! Нещо такова беше. Ами, съжалявам, но това е безумно фалшиво. Много наивно, ако си мисли, че някой ще й повярва.
Vicky, не знам на кого говореше Александра. Дали на Виктория или Дениз? Обаче и аз на няколко пъти в последните епизоди я засичам Дениз с един такъв състрадателен поглед, някак емпатичен, дори умилителен в момвнти, когато се случва нещо красиво пък дори и да не е за нея. Но това продължава няколко секунди. После си е Дениз, която си знаем.
И аз си мислех, че ще ме пишете куку за този мои наблюдения, но са факт.

# 558
Според мен говори на Дениз, защото каза "без значение какво излезе от устата ти", а змиите и гущерите излязоха точно от нейната уста. Питонка не е използвала грозни думи.

# 559
Да, Виктор е с присадена коса, отдавна видяно и обсъдено
Дениз явно е преживяла много,не е толкова лоша, но това й е средата и пътя, по който е поела,и това си е.

# 560
  • Варна
Не, че не иска скандали. Просто смени стратвгията. Усети се, че цяла България ще я гледа. Популизъм се лее от нея. Това не ми харесва. Иначе, може да заяви нежеланието си да влиза в конфронтации и без да пробутва на опонентите фалшиви ласкателства.

Каквото и да направи ще ги дразни, просто защото тя ги превъзхожда и има най-голям шанс, отиват си като двойка, има химия между тях, а дори не е положила кой знае какви усилия, ами няма да има друг отговор от кокошките освен злоба, завист и нечестни игрички.

# 561
  • Terra incognita
Назад в темите някой много точно я беше оприличил на бабките от родопските села. И на мен така ми изглежда. С един такъв поглед.
Но на мен, лично, не ми допада подобно поведение. До вчера я наричаше изрод долен и каквото беше, пък днес имала добри очи. Ами, не вярвам.

# 562
Виктор не се ли усеща, че Виктория избягва близост с него???

Усеща се. Той трябва да е пълен идиот, за да не се усеща. На всичките им знае границите и  докъде може да стигне.

# 563
Карина ми хареса Цитиридис. Каза че не е искала да се целува, защото вече е бил целувал всички. Говореше по-добре, според мен си е нормално момиче със сериозна професия, отишла на почивка. С нищо не се изложи. Ще си продължи живота и ще си намери свестен човек.

# 564
  • Варна
Като каза "бабките" ,Вики, видя ли с какви очила и вързалки беше на басейна дениз? 😂😂😂

# 565
Ния-Косара толкова отегчена от живота милата. Беше седнала на жълтия фотойл и ергенът я кани навън и тя: "Къде ще ме преместиш?" Хахаха, на Виктор му стана тъпо изключително, чудеше се как да реагира. Добре, че дойде Наум и ги прекъсна.

# 566
За мен също не са й лоши очите и погледът в повечето моменти, даже наистина гледа миличко, особено при разговори с Виктор. Но като изкрещи "изрод долен, мръсен" и "грозотия", направо рязко се превръща в Квазимодо и се изкривява и погрознява.

# 567
Виктор не се ли усеща, че Виктория избягва близост с него???

Усеща се. Той трябва да е пълен идиот, за да не се усеща. На всичките им знае границите и  докъде може да стигне.
Е това не го ли кара да му светне лампата, че не му се кефи особено?....

# 568
Ния-Косара толкова отегчена от живота милата. Беше седнала на жълтия фотойл и ергенът я кани навън и тя: "Къде ще ме преместиш?" Хахаха, на Виктор му стана тъпо изключително, чудеше се как да реагира. Добре, че дойде Наум и ги прекъсна.
Мисля си, че Виктор има паник бутон нейде по костюма пряко свързан с Наум. За пореден път му се случва водещия да прекъсне напън за не особено желана среща. Хем Вики се е отчел с инициатива, хем не е виновен, че не е реализирана среща.

# 569
  • Terra incognita
Според мен предварително са му задали някакви груби сценарии с някои от момичетата и са му казали кои да държи до финала. Още, когато видях, че Викотрия влиза в предаването, бях сигурна, че не е случайно там и, че ще е една от главноте героини. Но изобщо не предполагах, че е толкова нагла, материална и безпардонна.
Днешната им среща беше всичко друго, но не и романтична такава. Виктор си имаше готови въпроси, сякаш искаше да я разобличи в нещо.

Общи условия

Активация на акаунт