Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 73 938
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
А защо решихте, че не ги гледа?

# 616
  • София-в сърцата на моите деца
Сега видях статията, че Виктор не гледал предаването. Ами много ми е непрофесионално. Значи отишъл си, взел си едни пари и накрая не гледаш крайния резултат, а продуцентите очакват реклама и някакво отношение. Бъди благодарен и доре да не гледаш, не го казвай. И този човек очаква още ангажименти.
А и сега видях, че се занимавал активно с пеене?! Певец ли ще става?

Ще участва в "Гласът на България" следващия сезон в дует с Питонката. В този ред на мисли , моля да ми покажете  на снимка този Ролекс, по който всеки се прехласва! К,во е туй чудо, дето е било мечтата на живота на някой! Явно много съм изостанала!

# 617
А защо решихте, че не ги гледа?
Ами той сам каза в едно дълго интервю в един спортен подкаст преди известно време. Оправданието беше, че имал много задачи. Мина се време и сега прясно интервю в novini.bg. Не следял всички епизоди. Попадал на някакви откъси в интернет. В началото гледал с голям интерес за свое успокоение и любопитство дали е преценил момичетата добре. Сега твърди, че ги е опознал достатъчно и в момента не го изненадват по никакъв начин. Казва, че изводите му на живо от спорадичните срещи с тях съвпада с излъченото сега.
Не знам дали това индиректно ни казва: "Начесах си любопитството, колко добре съм се справил със съставянето  на изводи за момичетата като хора и характери. Сега искам да се откъсна от този проект, колкото е възможно повече."

# 618
В началото във фейсбука каза, че ще гледа всеки епизод и после ще прави лайф предаване. Един път направи и явно не му хареса. После ни вест, ни включване от него, ни кост.
Изцяло се дистанцира сякаш от предаването.

# 619
Дамските часовници Ролекс не ми харесват, груби са ми. Ама гледам в OLX ги има🤣.

# 620
Дамските часовници Ролекс не ми харесват, груби са ми. Ама гледам в OLX ги има🤣.
Beba, предлагаш да ѝ вземем един от olx ли? Satisfied Ще осъществим мечтата на една жена.

Сакън! Няма да ѝ взимаме. Ако вече го има, за какво ще мечтае милата? Ще запазим мечтите живи Joy в нашия случай - неосъществени.

# 621
Ето дамски Ролекс как изглежда за тези, които питат.Има най-различни модели.

Обаче в сайта им има и Ролекси по 5000 евро и по 50000 евро. Виктория толкова ли не може да изкрънка спосора да й купи един за 5000 евро? Rolling Eyes Ако е така не е добър спонсор. Joy

# 622
  • Terra incognita
Изберете си, Виктор черпи:
https://www.rolex.com/it/watches/find-rolex/woman.html#p=1

# 623
Дистанцира се от предаването, ама не и от известността с него, черпи с пълни шепи. Ако може да е известен, харесван, хората да го разпознават, ама, че се лигави като първокласник на 24 май, говори заучени фрази и сваля всички еднакво, не му се гледа . Сигурно кринджва от самия себе си всъщност. То като се замислиш, не само той, повечето момичета въобще не го харесват и не само материалното момиче Викса- Марта, Ния-Косара, Дениз, малкото Вики, Карина, това си е бая сериозна цифра. Хубаво се плюят всички участнички, но да не си мисли, че е пощаден- от симпатичен, минаващ за хубав мъж, с отлично тяло и хубав глас, ми градира в неискрен, неинтересен, самовлюбен нарцис. Имам чувството, че ги разпитва и кани на срещи с една -единствена цел: да хлътнат по него, да му се увъртат. Страх го е да не си тръгнат самостоятелно от него, от това, че жените всъщност може и да не припадат по него. А и кого лъжем- тия всичките лигни, бъги-мъги, летене, гмуркане- пари на продукцията. Едва ли е толкова креативен, едва ли е и толкова способен той самият. В реалния живот нещата не стават така, не идват и на готово само времената за удоволствия. Той реално щом за два месеца нищоправене и удоволствия е такъв и вече скучен, не мога да си представя в делови отношения и във връзка с половинка какъв е.

# 624
Ама снощи бая се смях, че чак глуповатото Благе го хвана да казва едни и същи неща и на двете.

# 625
https://www.facebook.com/groups/411848887406742/permalink/461768412414789/
Хахах, Дениз ще си показва “операцията”.

# 626
  • софия
Събудих се с просветление. Знам коя остава последна. Ния - Косара. Не само остава, а и още е там. Продукцията, кат е сбрала багажите е пропуснала да си я прибере обратно в куфара. Не ги виня де, то туй моме така се е сляло с пейзажа  че и с лупа няма намиране.

# 627
много скучен епизод. по-скучен и от предишните. най-интересно ми беше ния-косачка дето вика 'къде ще ме преместиш' - ако е подигравателно голям смях. и Карина 'да не си на пет годинки' и после му вика нещо от сорта на 'прав си' ама с подигравателна усмивка. квато и да е Карина ми се видя най-нормална от всичките. не чух и некой нещо да казва за нея. според мен ако е мълчалива = ще я затискат. а ако е приказлива явно нямат какво да и кажат да я закачат. в цитиридис ми се видя че говори свободно макар и малко странно да се изразява чисто артикуларно. деница е като повечето жени - каквото и е в главата такова и е и на лицето. Марта голем смях като му казва Ходи си при другите какиното. и аз искам гергана на среща да се държи по-човешки и да лъсне той къв е скучняр в което мисля нема съмнение отдавна. не казвам ергена да е някъв динко ямболиеца но искам да е поне малко играч. /но то па играч нема да се набута в предавания

# 628
Дистанцирал се е защото е разбрал колко струват  повечето момичетата. Най-вероятно още вътре му е станало ясно, но вече се е хванал на хорото. Мнението на масата хора също влияе. А той изглежда човек, който винаги се държи на положение. Ако трябва да съм искрена той с нищо не се е изложил до този момент.
На Блага не ѝ вярвам, че влюбена.
Според мен последни ще останат Марта и Александра.
Ще е интересно да  видим среща с Гергана.

# 629
а да и виктор не гледа предаването ей ся. сигурно е зает да чете книга хахаххах. 45 минути предаване и под душа може да го гледа. как па ще съм на работа и после няма да проверя кво се случва. а и монтаж а у

Общи условия

Активация на акаунт