Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 73 961
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 630
Ако останат на финал Марта и Александра, това наистина ще изглежда интересно. А и достоверно. Това беше и първоначалната му насока от еп. 1,2 и 3. Марта-очевиден първи негов избор. На първа среща Виктор такъв език ѝ вкара на Александра. Добре де, мед облиза. Но надали би облизал от всяка меда и надали всяка би му позволила да бъде облизана на първа среща.

# 631
Много актьори не обичат да гледат себе си във филми. Това не е въпрос на непрофесионализъм. Предполагам и с някои участници в реалити формати е така. Сигурно затова Виктор не си е спазил обещанието да прави лайф след всеки епизод.
Ето една статия кои актьори правят същото https://www.buzzfeed.com/abhaahad/actors-who-absolutely-refuse-t … -their-own-movies

# 632
Няма как да се изложиш, повтаряйки до откат "много мило", и правейки тъжно-състрадателна физиономия.

Въпреки че и това си е вид излагация.

Или има беден речник. Или толкова се обира, че стои като реквизит и плюшка с копче на батерии...натискаш и тя говори. Ма сал една фраза.

# 633
Къде беден речник, къде и няма как да вържеш две приказки с тия празноглавки.

# 634
Много актьори не обичат да гледат себе си във филми. Предполагам и с някои участници в реалити формати е така. Сигурно затова Виктор не си е спазил обещанието да прави лайф след всеки епизод.
Ето една статия кои актьори правят същото https://www.buzzfeed.com/abhaahad/actors-who-absolutely-refuse-t … -their-own-movies

знам но това е предаване. във филма горе-долу знаеш какво сте снимали а тука сглобяват квот им се иска. не мога да повярвам че този нарциско не гледа. особено че не са некви тричасови филми.

# 635
Къде беден речник, къде и няма как да вържеш две приказки с тия празноглавки.

Е, на 30г би трябвало да умееш да водиш разговор с всякакви хора.
На 20г и аз се скопосвах и срамех, но животът те учи...

# 636
  • Terra incognita
Виктор се изложи с това, че се показа каъто едно мекотело. Толкова, пък, да не прояви характер, позиция, нещо, бе, нещо?! Седи по средата на везната и не смее да мръдне и милиметър. Не знам дали и в живота е такъв, ако да, много жалко. Не харесвам хора, които в стремежа си да се харесат на всички, не проявяват никакъв характер и позиция. Той е на 32, би тябвало отдавна да го е израснал това, но не би.

# 637
  • при него
Визуално моя мъж ги подрежда така: Гергана, Александра, Карина, обаче казва че за в къщи не би си взел никоя от тях.
Моя мъж е от тези, които правят подаръци, според възможностите му. Ролекс не съм получавала, но друга марка часовник, да. Той казва, че това, което лично него го отблъсква в поведението, е точно натрапчивото искане на подаръци. Натрапчивите  претенции. Може би е въпрос на характер, но и аз мисля, че това определено дразни.
Относно Капитонова, като й слушахме претенциите, решихме да й видим видеото, на което показва собствения си апартамент. Ами нито е скъп, нито блести с нещо. Явно затова се издирва спонсор.

# 638
Добре, те като са празноглавки, защо не видим неговия интелект например? Защо и той не участва във викторината за обща култура? Изглежда ми заучено-говорещ, чудесен тембър и маниери, но заучени. Освен това, Карина например не е празноглавка , но той веднага реагира остро на странностите на характера й и не опита да я опознае. Като цяло и в интервюта говори приятно, но съвсем- съвсем по ръба- общоприети неща и клишета, не знам, не откривам сякаш душевност- то си личи когато човек я има. Сигурна съм, че 99% от форумските мъже на потребителките биха го сметнали са леко.. да кажем неадекватен, ако седне на една компания с тях. И не, не е защото са Ганьо, има страхотни мъже, но не се държат по този калъп сякаш.

# 639
Опитва се да го докара сякаш е от английския двор. Протокол спазва.

ММ снощи се възмути на сакенцето му на церем. Вика кво грозно сако Joy изглеждаше искрено очуден Joy

# 640
Е, на 30г би трябвало да умееш да водиш разговор с всякакви хора.

дано повече хора го осъзнаят като го прочетат това. трябва да си адекватен от мексиканец до професор. с толкова интересни клошари съм говорил че виктар е не нула ами минус в общуването

# 641
  • при него
Има чудесни по характер хора, които не са големи интелектуалци, то и не е необходимо всички да бъдат. Аз бих казала че е важно да има добра доза доброта в характера на човек. Да излъчва симпатия. Иначе, според мен в една двойка е добре интелектуалното ниво на двамата да е едно и също, дори и да не е най-високото.

# 642
Elena, секна ли ти ентусиазмът за рими? Скоро не те е навестявала музата.
Може и съвсем критично за всички да е това, което ще напишеш. Пак ще радва Wink

# 643
Виктория няма как да се влюби от пръв поглед, защото тя се влюбва в банковата сметка на мъжа! Joy А тя не се вижда от пръв поглед.Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Според мен не е изпитвала любов Виктория. Мозъкът й постоянно работи, пресмятайки нещо. Какъв подарък ще й купят, каква облага ще има. А в любовта няма сметки, има чувства. Определено не се ръководи от чувствата си в живота.

# 644
Всички казват че, Капиталова се обличала много добре. Аз пък направо се чудя на облеклото й. Снощи на пистата с черен потник и клин/или може би гащеризон, ми това са дрешки за тепиха по борба и с тез бели маратонки в калта, чак ми хареса как се възмути като я оставиха в калта. Ма то в калта й е мястото. После на вечерята в ресторанта дойде по сатенен халат/ пеньоар. Ама пък златен, пълен кич. Това беше домашен халат към сатенена пижама. Дали се беше объркала нещо....В санаториума аз не съм я видяла да се облича добре (изключвам роклите които им дават за коктейлите), то едни смотани потничета за х 3 лв. от Илиянци, къси клинчета пак от там, ми само парцали, каквато всъщност е и тя.
Относно вчерашния епизод, хареса ми че сценаристите й бяха подготвили среща на място което тя няколко пъти беше спомела че не ходи. На планина, в гора, в калта, бяха я изкарали от комфорта й.

Общи условия

Активация на акаунт