Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 74 043
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 840
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Блажка се проявява не само като пълен инфантил, но и злобна и подмолна. Ревнува ако не е център на внимание и иска да вижда Сашка унизена и отхвърлена от останалите. Гери, ми харесва и за мен тя е висока топка и Виктор не я заслужава. Злобата и лиготиите на леля Денка ми идват в повече този път, все по-отвратителна ми е. Момичетата с тези цели бански бяха ужас. Хареса ми само как стои на Гергана.

# 841
В днескашния епизод Блага ми вдига кръвното

# 842
Блага, нямаш капацитета за манипулацията, която се опитваш да направиш. Другите просто те оставят да падаш още по- ниско.
Гергана, браво.

# 843
Да се помолим Блага да спре да се опитва да мисли, че Земята ще спре да се върти. Глупавичка, но и емоционално лабилна. Тя си е за терапевт.

# 844
Крайно време е да разкара тая Блашка!

# 845
  • Вестерос
Блага супер много завижда

# 846
Грим се разтича, очи тъмнеят, глава се люшка, Блажка проклина цяла вселена!

# 847
  • Terra incognita
Тая  Блага...представям си как е тормозела гаджетата си с тая хлапашка ревност.

# 848
  • София
Според мен Блага е пияна. Люси да си ходи, Блага ще я замести в злобните коментари

# 849
  • Вестерос
Не мога да повярвам, че Блага си мисли, че е най и едва ли не той е влюбен в нея

# 850
Александра и Виктория са си фаворитките за финал. Другите са пълнеж. Гергана да си отива доброволно, заслужава нещо много много по-добро от Виктор. И много по-добро обкръжение от това гнездо на оси.

# 851
  • Terra incognita
А вчера разправяше, че й липсват самочувствие и самоувероност.
Не мога да повярвам, че Блага си мисли, че е най и едва ли не той е влюбен в нея

# 852
Според мен Блага е пияна. Люси да си ходи, Блага ще я замести в злобните коментари
Люси прави по-пълни изречения, по-експедитивна е, а Блага на всяка нейна чупка ще се разплаква Grinning

# 853
Оф, всички ме дразнят в този епизод, Гергана е най-поносима днес. Блага въобще не знае къде се намира и какво се случва, като дрогирана е. Александра и тя е супер дразнеща с тези неуместни лекции, които им изнася. И как веднага сменя менторския тон като види Виктор и вкарва лиготията...

# 854
Тея моми, ако вземат 10% лт това, което им говори Алекс, ще си пооправят животите и акъла.
Аз също смятам, че Дениз има добри очи. Пак като Алекс го усещам.
Блага просто прекалява с тъпотията. По едно време я бях харесала, ама …
Виктор влюбен в Алекс, а се вре при Виктория. Тъпо момче.

Общи условия

Активация на акаунт