Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 74 064
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 825
На Блага излиянието не ме трогна, но Деница...този отчаян поглед на влюбена жена, която няма шанс

# 826
Блажке, гузен негонен бяга в сянката на Алекс май?

# 827
  • Вестерос
Блага е много зле обаче ...

# 828
Кефи ме Александра как ги манипулира чрез ласкателства. 😁
А те нали са кухички се вързаха.
Странно как всички вярват на комплименти, но се съмняват в критиката.

# 829
Аз имам един, шукаритетен, да не кажеш нещо, на дупки, като терлиците ти, и като го облякох в нас, ей така си преседява вече май четвърта година в гардероба с етикетите.

Аз цял бански нямам. Не ми харесват.
Верно що всички бяха с цели...странно.

# 830
Хайде вторият пиян - Блага.
Алекс сега хипнотизира Дениз 😏

# 831
Мисля си за един токат и Блага ..на едно място в едно изречение Joy

# 832
  • Мюнхен
Само на мен ли ми се стори, че Дениз многозначително погледна Блага, когато с Александра си говориха за фейк хората? Т.е - "Да, Алекс, случвало ти се е, ей го виновника там."

След рекламите става интересно, Виктор кацна на фотьойлчето зад Алекс, докато тя се обяснява нещо. Дениз се изхили, значи евентуално се надява Виктор да види Алекс, както те са я представяли досега.

# 833
  • Terra incognita
Колко малко й трябва на Дениз...две мили думи и айде. Ама какви добри очи имаш, ама колко си добра. Как е стигнала Алекс до този извод, звездите й го говорят.

# 834
Блага е пълно куку. Не вярва в Дядо Коледа, защото е дете на разведени родители. Толкова хора са деца на разведени родители и това не им е съсипало живота.
Това си мислех и аз, има хора с недъзи, гладуващи, без ток, с къде по-страшни истории.. Чак се издразних

# 835
  • In The Middle Of Nowhere
Надявам се Александра да лъже в комплиментите към Дениз, защото ако е искрена ще я сметна за много глупава. Туркинята е такава змия, каква доброта, какви 5 лева...

# 836
До момента какво наблюдавах:
Гери е голямо сладурче, срещата с Виктор мина добре. Не съм сигурна, че е влюбена в него, но и тя реши да се впусне в играта. Харесва ми тялото й, единствено прасците и глезените са и малко едри.
Дениз беше с ужасен бански, който ми разкри, че всъщност нейното тяло не е хубаво - тръткава е.
Виктор не даде на Гери роза, защото предполагам или реши да я предпази от нападки от останалите, или да изпита любовта й. Ще видим накрая на епизода.
Блага, малка ревнивка, ревнува всички от всичко.
Деница има тънки устни. Баба ми е казвала, че човек с тънки устни е злобен.
Люси е злобна вещичка, само съска.
Ния-Косара наистина ли е на 20? Все говори за някаква своя работа. Какво работи?
Да видим какво ще стане нататък.

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 22:12 от Odillia

# 837
  • София
Сашка малко хлъзгава, но пък ако това е начин да се предпази от злобата е разбираемо. Идва ми в повече "ти си добра" и "усещам те", но жената иска да остане до края без някой да я набие.
Блага съвсем удря дъното. Пръска злоба и после скача на Дядо Коледа

# 838
  • при него
Много харесвам цели бански, само такива нося, но от показаните, може би само този на Гергана беше горе-долу ок.
Денис.... ужас...
Н Виктория сякаш ми хареса банския

# 839
Дениз и Виктория били злобни, но по-голяма злоба от Людмила няма. Не знам сега като се гледа, дали си се харесва. Ужасно същество.

Общи условия

Активация на акаунт