Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 74 067
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 810
Ако трябва да кажа нещо положително за Блага и да оправя донякъде нейното поведение, то е, че тя действително и страдала и има отчаяна нужда да бъде обичана и огромен страх да не бъде отхвърлена.

# 811
Блага прекалява. Досега лееше злоба, сега сълзи, не мога да й съчувствам вече. КАПИТОНОВА УСПОКОЯВА??????  😂😂❤ НАЧЕНКИ НА…. човечност? Всъщност аз си го казах, невлагането на чувства и невживяването  на Капитонова не са й само лоша черта.

# 812
Мале, толкова ли са модерни тия нелепи цели бански. Наистина им седят като на Борат. Това са млади момичета, какво толкова крият, в пъти по-добре ще изглеждат в половинки. Жив пример, за това, как модата не е за всеки! Разбира се, изключвам, ако им дават И бански. Тогава тези, които ги обличат са за тотален разстрел, или най-малкото да напуснат работа. След тях и гримьорите!

# 813
Блага дори с драмата си има тъпи изцепки - Дядо Коледа Rolling Eyes
Преди това не и липсваше отсъствието на Гергана Joy

# 814
  • София
Блага е пълно куку. Не вярва в Дядо Коледа, защото е дете на разведени родители. Толкова хора са деца на разведени родители и това не им е съсипало живота.

# 815
Ох,  много тегаво. Трисейтгодишна да реве, че майка и баща и са се развели.

# 816
И после скокна, смеейки се. Щях да й се вържа замалко. 😄 Уморяват ме тия като ги гледам, камо ли мъжете …. 🤣🤣🤣🤣

# 817
Аз цял бански нямам. Не ми харесват.
Верно що всички бяха с цели...странно.

# 818
Блага има чести смени на настроението. Аз мислех, че Венета е на "ти" с дрогата, ама... А за развода на техните може да ѝ е травма, но тя няма грам въздържане.

Деница, пияна си, не си контузена!.
 Чак фъфлиш!

Ния Косара наистина има харизмата на някого, с когото се занимаваш по институциите, за да ти издадат документи. 🤣 И тя не харесва Виктор, а е на принципа гъз път да види.

# 819
  • Terra incognita
Много ми е странно това преливане от крайност в крайност. Допреди 2мин пускаше тъпи, злобни коментари, после реве, че е дете на разведени.
Много деца са в това положение. По- добре така, отколкото да расте между крясъци, обиди и изневери. Като не се обичат родитвлите, какво да направят? Нещастна майка, нещастни деца. Емоциите от родителите се предават на децата.

# 820
Гери е доста мил човек според мен когато не е сред харпиите.

# 821
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тая па станала на 31, за Дядо Коледа говори 🤦🏻♀
И моя голям син се разведохме с баща му когато беше в 7 клас, ами нямаше никакви драми. То като не се разбират хората пък голям келепир да са заедно.

# 822
  • София
Деница тичаше, дърпаше и сега едва ходи.
Виктор я изгони от коктейла, горката не й се получи сцената

# 823
Ето кого ще носят до спалнята. А какви предположения имаше ...

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 22:07 от Summer sun

# 824
Предишният епизод беше скучен, а този е нелеп. Добре, че беше развитието с Гергана.

Людмила омммм 🤣🤣🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт