Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 74 074
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 795
Блага, която и да е, щеше да мрънкаш. Не се прави.

# 796
  • Варна
На импровизираната маса ОТНОВО има повече изкуствени цветя,
отколкото храна!

Те са двама, а са сложени 3 питки.
Две шепи някакви ядки и 6-7 парченца локум.

Много се излага продукцията. Голяма скръндзавост. Цял ден на плажа препуска в тръст, тегли въже, сигурно е гладна жената.

Личи си, че съм чревоугодник на вечна диета 😂. Броя хапките на хората 😂

# 797
  • Terra incognita
Много кратка и сякаш по задължение среща. Кофти за Гергана

# 798
Инфото от статиите, че преоткрива една от участничките, се оказва вярно.
Съгласна съм с един предходен пост, че последните епизоди показват Гергана в добра светлина. За разлика от Деница, обаче. Все повече я виждаме като свадлива, зла, застаряваща, злобна жена.

# 799
Леле, как сряза Капитонова! А тя сссс.... Wink

# 800
Леле, Виктор до Ния изглежда много възрастен. Той прилича на траурен агент, а тя на подрастваща лолитка.

# 801
Не смятам Гергана за проста, тъпа, хиена.
Не чете Шекспир със сигурност, но ме кефи.
Тя трябва да бяга от Виктор, а не той от нея. За нея може по- високо. За другите, нека се опитват.😀😀

# 802
  • София
Преди години имах ношничка точно като роклята на Ния. Тя, горката, е малко грозничка. "За мен смъртта не е първа тема". Това е разговор на среща

# 803
Блага?! Ти ли ма?! Ти дето си сподели гащите, напоени с телесни течности? Ти ли коментираш кой показал плът 😂

# 804
Ния Косара с нейното темпо на говорене ще ме отегчи ако съм до нея. Много ми е неприятна.
А Блашка е официално най-тъпото парче в шоуто. Днеска викам да хваща Ориент Експрес.

# 805
Всъщност на мен визуално най-много ми харесва Гергана.Държание не коментирам,макар,че на срещата само тя се държа прилично без да съска срещу другите усойници .

# 806
Не мога да я слушам тая как реве

# 807
Преди години имах ношничка точно като роклята на Ния. Тя, горката, е малко грозничка. "За мен смъртта не е първа тема". Това е разговор на среща

Тема табу каза

# 808
  • Вестерос
Ния и Блага 🤦🤦🤦🤦

# 809
Ох, жалостива съм иначе, но тази сцена на Блага защо беше?

Общи условия

Активация на акаунт