Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 74 084
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 780
  • Terra incognita
Стойката й е като на жена с ген за слабо тяло, но не полагаща никакви грижи за него. Не спортува и това много си личи. Тресе се като пача, много е отпусната и личи колко е мека. Все още е млада, но скоро гравитацията няма да работи в нейна ползва. А ако междувременно роди 1-2 деца...

# 781
Гергана е много красива, а Людмила без грим е още по-страшна. Личеше си колко му е неприятно на Виктор, че тя спечели.

# 782
А на Деница банския е толкова бабешки. По принцип не знам дали знаете, но тя е на 40г.

# 783
Изобщо не ми прилича на тигрица Капитонова. Даже от известно време си мисля как тази физическа дистанция, която спазва с Виктор, показва, че първо чака да се завери банковият превод, да получи подарък и т.н. и тогава би тръгнала да се отплаща и то по задължение.

# 784
  • Вестерос
Абсолютно съм съгласна!

# 785
  • Terra incognita
Добре, на 40 е. Айде, съгласихме се. Моля учтиво Есме да добави към началната страница, че - да, Деница е на 40 и няма нужда всеки да идва да ни го съобщава.

# 786
Блажка си мисли че е много повече от Гергана Joy..че е класи над нея...

На кое отгоре бе, Блажче?

# 787
Аз не разбрах как Гергана отиде на среща. Той ли я покани? Защо не покани победителките? Иначе св радвам, де.

# 788
  • Terra incognita
Най- грозната маса. Локум, стафиди и изкуствени цветя.

# 789
Добре, на 40 е. Айде, съгласихме се. Моля учтиво Есме да добави към началната страница, че - да, Деница е на 40 и няма нужда всеки да идва да ни го съобщава.

Не знам кой какво пише. Тук има много коментари и не съм прочела всичко.

# 790
Гергана тъпа, пошла, хищна хиена, не знам още каква, но единствената, която не използва случая да тропа другите. Много хубаво е гримирана.

# 791
На мен ми харесва как се държи, как говори, как комуникира с Виторио....Гергана.

# 792
  • София
Не харесвам Гери, но единствената, която не иска да плюе останалите, а да говори за себе си или за тях.

# 793
А Ния Косара докога ще си седи за фон като Виктор не иска да я кани на среща и няма и никаква роля в кокошарника

# 794
Последните 2-3 епизода дават Гергана в много хубава светлина. Така много повече ми харесва!

Общи условия

Активация на акаунт