Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 74 034
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 975
то и аз не виждам нещо лошо да споделиш някои свои възгледи . стоят там хиляда дни , малко поне да се опознаят, не само кой какво има къде бил и какво ял , скучни хора

# 976
  • София

Ергенът - Епизод 19

----
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 00:53 от Mari_Mar

# 977
Ааа, тук не съм съгласна за Блага. Тя също се мъчи да се развие духовно. Не виждате ли как с всеки нов епизод, повече и повече чепати главата нагоре и се моли на вселената да остане. Друго такова молене, аз не съм виждала. Е, освен на онази там ДМС Ролекс, но това вече е друга чакра.

# 978
Поне кажете Блажка скъпо ли взима на повикванията , да не я мислим. Joy

Дениз ще ме прощава, но няма хубаво дупе, камо ли най-хубавото евър, както си е написала о OnlyFans. Mask

# 979
Лошо няма да си уж мил, добър, възвишен, да стискаш зъби при всяка церемония, макар да имаш 3 рози, да се мъчиш да ревеш, че някоя отпада и ще ти липсва, да се притесняваш коя ще изгони, да се радваш, че Дениз получава писмо, лошо няма. И да даваш съвети, да проповядваш добро, ок! Ама ако го мислиш наистина. А тя е ужасно фалшива, с никой не се търпи и понася, всички я мразят и продължава с простотиите. Ами мълчи си бе, дразниш ги, Сашке! И те я дразнят, лицемерна е.
А като види Виктор става друг човек, мяу мяу, тонът е друг.
На церемониите се прави на разтревожена и съчувстваща, че Виктор да я види коооолко е миличка.

Блага е от ромски произход и е минала доста футболисти.
Явно не е добре с нервите, несериозно е на 30 да реве, че техните са разведени.

С цели бански са, за да не им се виждат коремите.

Марта и тя какви големи ушаци извади.

Тази Ния Косара и тя много странна. Много мъдра била хахя, а даже и не учи нищо май след средното.

# 980
Ах хах, как не стана криминален филм като ги оставиха тези двечките заедно сами, толкова много съспенс Satisfied Сашето пробва да позира, но оператора не забеляза и позите отидоха зян. А Виктор вече го тресе параноя какво става между ергенките и си ползва срещите само за да набере последни клюкини. Финалистките се очертават съвсем ясно, макар че причините за това да ги избере точно тях ми се струва нещо са по предписание, а на самия Ерген му е все тая, важното е да се развива шоубизнеса. Досега не помня да е направил нито един романтичен жест, всички срещи като викторина и тук-там някой опипан гол гръб все едно пробва тапицерия на нов диван Rolling Eyes

# 981
Дениз няма да остарее добре. Има най-много 1-2 добри години в себе си с много фотошоп.

# 982
Блага май са я вкарали там заради феновете на индииските сериали. Да не се сърдят хората, че вместо тях ще гледат ергенинО😁 Чудесно се спрявя. 20-ти епизод реве и до там. Айде да я преоткрият вече и да я взимат за снимки. Достатъчно флегматична е. Няма да има проблем 30 серии да изпуска 1 тава. Като ми се появи и направо изпитвам чувството като при скърцане на нож в чиния. Иде ми да "счупя тоз телевизор". Сашка е толкова лигава, че трябва да движи с лигавник вече. Злоботиите са си същите. Деница вече става много отчаяна и си личи. Гери ми харесва, че ги прави диви и щастливи. А по повод на "най-хубавото" дупе на Дениз, нейното в случая май е най-неугледно. Иначе и на мен днес в лице много ми хареса как я бяха направили. Но само с грим😄

# 983
Имам колеги психолози, които се увличат от същите тези течения като Александра и наистина са малко като сектанти като стане дума за това - много държат да обяснят и убедят другите как това е истината в живота. Точно затова и поведението на Александра не ми е странно - виждала съм го не един или два пъти.
Гери много почва да ме радва, все по-симпатична ми става. Мисля, че неадекватното ѝ поведение в  началото се дължеше на факта, че се опитваше "да играе играта", но не можеше да схване как става това. В един момент осъзна, че тя и други като нея нямат шанс и са "бити карти" и спря толкова да ѝ пука и да се напряга и почна да се забавлява.
От всички останали само в Дениз виждам нещо интересно като характер и поведение.
А на Капитонова преди време ѝ бях попадала на едно клипче и тя също се обясняваше за вибрации, енергии и подобни.. Та присмял се хърбел на щърбел стана малко.

# 984
Ефибуш е как не е правил ВиктАр романтични жестове? Тамън две ги разкарва като пръскачка ИЗ лозе 😂.Особено с кака му Денка бая се озори,че и тя като Дениз и Блажка добре се е наляла.
А на Деница мога да ѝ кажа,че така става с напредване на годините,я кръст,я гъз все нещо те наболява.
Всички са отвратителни,Сашка-фалшива отвсякъде,Блажка абсолютен отпадък,Люса грозна като смъртта .А,като казах,Ниаа довиждане,моето дете.Поздрави на другата шашава дето си тръгна снощи.
Споменах ли ВиктАр? Той не е отвратителен,но пък скучен,схванат и самовлюбен колкото щеш. И да,почти му повярвах,че не гледа предаването.Гледа на стоп кадър само материала с него,разбира се. Представям си го У живо даже-еее тук съм добре,тц тц тц тук малко повече трябваше да стегна мускула,еее тая прическа нещо не ме кефи,леле колко бръчки имам,трябва лифтинг,еее тВа слънце ми еба мамата на кожата 😂
Дениз май ще я водят на Гизликент,а може и до Долината на пеперудите. Има стотици невероятно красиви местенца там.

# 985
Вие това как го разбирате? Не, че има нещо срамно в най-древната професия.

# 986
  • София
Новата песен на Гери и Ева с участието на Елвира

https://www.youtube.com/watch?time_continue=65&v=lQpNRD7-0jk … ;feature=emb_logo

# 987
Абе едно е да си минала много футболисти, които са млади поддържани момчета и се харесват от жените и си преспала с тях, защото те кефят. Друго е да си на повикване и да те викат всякакви да им изпълняваш желанията. Че даже и със сестрите ти да ходиш. Не знам дали има нещо по-гнусно от това да правиш 3ки-4ки-оргии със сестрите си. Rage

# 988
Александра този път направо ги разби така, както само тя може, използвайки своите оръжия. Първо, съблазнява Дениз по метода на циганките: “Ох, ма како, колко си хубава, какви очи имаш, каква душа, дай сега някой лев.” И след като е завъртяла главата на Дениз, продължава с тънък, но ясен намек към Блажка за лицемерието ѝ. После, знаейки че ВиктАр ще я чуе: “обиждахте ме, това-онова... А, Викторе, тук ли си бил, хехех.” През цялата вечер беше центъра на внимание и им бъркаше в здравето със своите проповеди и демонстрирайки им колко е извисена, ги остави да се пържат в злобата си. Много силни ходове, направо ги уби! Laughing

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 14:29 от Evelyn17

# 989
  • София
Тези духовни истории са популярни и сред част от психолозите. Понякога се чудя от коя страна на психологията са - откъм терапевта или откъм клиента. Не бих се доверила на някого с такива професионални възгледи. Повече избива към групичката на врачките, само че с диплома.

Гергана и на мен ми става все по-симпатична. Жалко, че се държа така глупаво на фотосесията и преди това.
Дениз има "набита" структура, така да го нарека. Блага все повече се излага. Людмила не знам защо я държат още.

Общи условия

Активация на акаунт