Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 74 117
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 960
Че не е психопат Сашка, не е. Просто там са събрани банда изгубени души, които вместо да се обърнат към специалист да си лекуват травмите, са решили да гонят популярност, опакована за пред хората под формата на романтична, приказна любов.

За тази цел са и излиянията на евнуха на харема при всяка церемония. А пък по време на разговора с Ния-Косара бях като гръмната, като заговориха за Шекспир, сонети и Ромео и Жулиета (без и двамата да знаят за какво иде реч, но нали това се свързва с романтика).

Относно меркантилността - всички сме меркантилни до една или друга степен. Фактът, че получаваме възнаграждение за труда си го доказва. С него гоним цели, често материални, като образование, дом, кола и т.н. Има разлика обаче с това да слагаш цена за компанията си и временното ползване на половите си органи.

Дори докато симулираше подкрепа към Блага днес, Питонът пак се показа каква е - значи ти, Благи, като си в ритуалния дом с избрания човек, ще го питаш дали ти обещава, че децата ти няма да се чудят при кого да са. Разбирай, няма шанс аз да ти родя деца без да сме минали през всичките условия в договора, които в нейния случай включват Шанели, Ролекси и прочее.

# 961
Абе хич не е стока Сашка. Витя да си я харесва като иска, нямам нищо против да се вземат. Ама тя не е съвсем в час. Почти никакви качества не мога да ѝ препиша. Инстаграмът ѝ е скандален. Голмо гъзурчене, голямо зъбене и масажи на гъза пред ден

# 962
Аз пък не съм психолог, но съм съгласна напълно с казаното. Също смятам че Сашка е много далеч от тази професия и само уронва престижа й.

quote author=martyr link=topic=1436310.msg44660968#msg44660968 date=1650659279]
Като психолог мога да кажа следното (тъй като прочетох коментари относно професионалния ориентир на въпросната): Александра определено не е достатъчно компетентна за работата си и това е видимо. Ако притежаваше реални знания в областта, щеше да е запозната перфектно с етичния ни кодекс; подобни медийни изяви са меко казано недопустими. Оттам нататък се случва следното: предъвкване на отдавна сдъвкани заучени фрази и клишета, които са меко казано смехотворни за хора, запознати с Психологията като наука, а не като „мухабет махала“. Абсолютно и брутално сриване на имиджа на професията ни за пореден път в рамките на публичното пространство.

След всичко споделено, имам огромните съмнения, че е от новата вълна пишман професионалисти, които са завършили едно-две курсчета и се възползват от липсата на регулации относно професията ни в рамките на нашата държава.
[/quote]

# 963
  • Terra incognita
Вярно, че екранът прибавя някое килце, но тази стойка ... този бански...антисекси отвсякъде. Прилича на Голямото пиле от Улица Сезам
Скрит текст:
[\spoiler]

# 964
Блага всеки път ме напряга с флегматичното си говорене, но този път ме довърши. Едва я изтърпях. Освен флегматична беше и злобна, което е ужасна комбинация. Joy Да се свършва тая Благина мъка скоро, та и ние да си отдъхнем...

# 965
  • Варна
Блага съвсем озлобя. Едвам я изтърпях.

На Дениз банският й е някаква странна кройка и сякаш я изкарва да изглежда по-трътлеста, отколкото е.

Деница вече много отчаяно горката иска да се докопа до Виктор. Е, поне я поноси на ръце до покоите й. Заслужаваха си мъките й.

Александра и Виктория умряха от скука горките. Само не разбрах защо вечерта обясняваха колко добре са си изкарали. И защо изобщо му е на Виктор да ги сдобрява? Защо всеки трябва да е приятел с всеки? Не това е целта на шоуто...

# 966
  • София
Аз самата имам две приятелки, които са практикуващи психолози, също така съм посещавала такива. А и практикувам активно йога и мога да кажа, че както йога инструктурката ми, така и психолозите, с които съм общувала, са си леко хахо. В добрия смисъл на думата го пиша и с усмивка. Просто си имат своите странности, всяка една от тях вярва в определени неща и си ги изповядва един вид. Понякога ми звучат налудничаво, но ги разбирам. Под разбирам, имам предвид приемам. Е, възпитанието и толерантността ми помагат определено, защото понякога ми стават досадни. Така че съм склонна да приема Александра с всичките й хахо-бръм теории. Но че изглежда не дотам компетентна, съм напълно съгласна. Дори ми е несериозно да се нарече психолог. Не съм сигурна обаче, че тя е такъв. Доколкото знам, още учи за психолог. Но трябва да понатрупа опит и повече знания от обща култура, за да си тежи на мястото. Това е сериозна и отговорна професия. На този етап изглежда крайно неподготвена, държанието й не отива на един психолог. Желая й успех и дано сбъдне мечтите си! Wink

# 967
Какъв психолог ще си, ако пред всеки проповядваш една и съща мантра? Нелепо е. Изповядва си странностите пред пациентите? Wtf? И аз не с лошо, стана ми странно самото изказване.

# 968
В България професията Психолог имала престиж. На глас се смея . Всяка втора която я мързи да работи,и си мисли, че много ги разбира живота вселената и всичко останало решава да стане психолог. Да ме извинят малкото професионалист които имаме , но повечето психолози са баш на такъв хал. Престиж , убихте ме .
Може хич да я няма като психолог, но поне се мъчи да се развива духовно. А Блажка и е толкова непонятно това чувство , че има усещането, че и говорят на марсиански . На Блажка бял бухкав ляб и да е... е мотото и в живота Joy

# 969
Блага е момиче на повикване, повръща ми се от нея. Скоро за ергенско парти са я извикали 8 мъже, а тя дошла с още 2 момичета. Преди е ходила по адреси в комплект с двете си сестри. Дъно, наистина ми се гади.

# 970
Много се смях на този епизод Simple Smile Не знам участничките как успяват да се гледат и слушат без да се хилят.
Банските им бяха брутални, не знам те ли са си ги избирали или са от гардероба на продукцията. Угащени до ушите или цели, но почти всички грозни...
Блага е адски тъпо същество. Как въобще оцеляват такива хорица.

# 971
  • София
Разбор от мен и се връщам да ви чета

Днешния епизод ми хареса. Много приятно впечатление ми направи Гергана /с всеки епизод я харесвам все повече/. Срещата й с Виктор беше много лека, хубава, ненатоварваща и така и не ми стана ясно защо не получи розата там, а трябваше да й я дава после. Мисля, че и Виктор я видя с други очи. Определено ми хареса поведението й. А най-много ми хареса, че въпреки спечелилия отбор, той си хвана Гери за ръка и си я заведе на среща. Умрях си от кеф, че Блага се сдуха заради това. Това тъпо парче вече не мога да го трая.

Дениз тази вечер много ми хареса - беше много хубава според мен. Косата й беше страхотна.
И аз смятам, че сега започват зверските интриги, скандали и разправии, защото останаха фаворитките. Залагам, че другия път ще си тръгне Людмила. От всички там, Виктор проявява най-малко интерес към нея.

Александра - много я харесвам, много ми хареса, когато Виктор седна зад нея и я прегърна, но и аз мисля, че прекали с дърдоренето тази вечер. Вижда, че се поуспокоиха страстите вече - ами да вземе да млъкне за малко, за да не пали пожари пак. Струва ми се, че се опита да се подмаже на Дениз с приказките тази вечер /може и да греша/ и мисля, че ако бяха останали те двете сами в къщата, щяха да стоплят отношенията повече, отколкото с Вики Ролекса. Но определено мисля, че е време да започне да си мълчи малко повече.

# 972
  • София
Не ме разбрахте, SsSa - не става дума за това, че си изповядват странностите. Изповядват това, в което вярват. Например, йога инструкторката ми ми обясняваше как няма да заболее от Корона вирус, защото не вярвала в него. А щом не вярва в нещо, не го допуска в тялото си и тем подобни. Та… забелязала съм, че йога инструктори, астролози, нумеролози, някои психолози си вярват в определени неща, спиритуални имам предвид. И следователно си ги споделят, разбира се. В това няма нищо лошо. Поне аз не виждам такова. Simple Smile

# 973
Блага е момиче на повикване, повръща ми се от нея. Скоро за ергенско парти са я извикали 8 мъже, а тя дошла с още 2 момичета. Преди е ходила по адреси в комплект с двете си сестри. Дъно, наистина ми се гади.
Това нещо вече няколко различни човека го споделят. Интересно като е ходела на адреси със сестрите си какви ли са ги вършили....ужас!

# 974
Момичето само си каза, че е ходещ секЦ, вие не вярвате. Ами ето, по къщите ходи и секЦува. 😂

Общи условия

Активация на акаунт