Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 74 124
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 945
Гледах само някое моменти от епизода. Блага е много злобна душичка, а мислехме че е проста, но добродушна. Гергана направи хубаво впечатление, нейната стратегия много ме забавлява. Хем ги дразни, хем тя не се натоварва от думите им в отговор.  На Александра предпочитам проповедите пред разговорите за Шанеле и Ролекси. Какво я обвиняват за някакви карти, нека си прави жената каквото й е кеф. А. И точно рускинята с нейните ритуали. Частта с леля Денка я пропуснах, както и играта.

# 946
  • Варна
Еее,Вики, какво безпардонно има това да се защитиш??? Не разбирам.

# 947
Всички там са за реклама, разбира се. Има ли чак толкова романтични души, които да мислят, че са се събрали там, за да търсят любовта? Много мило, наистина!!

# 948
Имам чувството, че Виктор обръща внимание на усойниците, защото така намалява злобата и атаките им към Алекс. Прави го, за да й гарантира спокойствие. Милата пък повярва, че е стоплила отношенията с тях и реши да зарови томахавката, ама със злобилите няма никакъв шанс.

# 949
  • Terra incognita
Първото впечатление е най- важно. Още в първи епизод се държа така, когато плискаше на воля, все едно си е у майкини и няма нужда да се съобразява с никого. Вместо да се извини и да престане, тя се държа като хлапачка. Тотална липса на зрялост и социални умения, какво остава за поведение на духовно гуру.
Еее,Вики, какво безпардонно има това да се защитиш??? Не разбирам.

# 950
  • Варна
Не,ние не сме видяли всичко, ние видяхме, това, което излъчиха, не може да се обобщава така.

# 951
Изрод, мръсен долен, а Сашка имаш добри очи, ти си много добра.... аз те усещам..... тотално неадекватна. Все едно гледам някой третокласен театър, с най-некадърните актьори. Пълна профанщина. Незнам какви са тези карти на Сашка, ама наистина е досадна, че и изискваща вниманието на всички. Накрая Боброва ще излезе права, Сашка е психопат.

# 952
Радвам се, че Ния отпадна.

Тази Алекс е много изкуствена, досадна, прави се на миличка, но не е.
И май беше пийнала доста, по погледа и личеше.

Другия път смятам, че Люси ще си тръгне. После Деница и Блага.

# 953
  • Terra incognita
Да, така е. Аз просто така ги усещам нещата. Ти- иначе. Няма нищо лошо в това.
Сашка е добро момиче. Просто и тя е тотално объркана.
Не,ние не сме видяли всичко, ние видяхме, това, което излъчиха, не може да се обобщава така.

# 954
Чета ви от доста време и искрено се забавлявам от коментарите ви. Реших и аз да споделя моите.

Първо за Александра, аз все още не разбирам защо всички намират нещата дето говори за дразнещи и агресират толкова. Може би защото познавам други подобни хора, които са по-отворени към духовността и прочие, но просто не бях озадачена какво става. Някой обаче по-назад бе писал, че опитваш да обясниш на хората дето мечтаят за Ролекс за духовност и възвишеност и няма как да се случат нещата. Другото за това, че Алекс е превърля играта, както някой мисля в другата тема бе писал, тези хора се намират в затворена среда общо взето далеч от реалния свят, освен като ги изведат за срещи и то си направо социален експеримент, защото човек почва да се държи напълно различно в такава обстановка. И затова смятам, че Алекс дори и да е била фенка на духовните практики, просто в къщата/санаториума е задълбала повече по чистата причина, че това едва ли не е единствения й шанс да търпи целия тормоз, за който има слухове, че е минала. Не я защитавам или нещо, но просто смятам че обкръжението й в момента също е фактор. (и на мен това от трейлъра за другия епизод с знака на ръката й ми дойде малко повече, защото също се интересувам от по-отвлечени теми, но не обичам да ги показвам пред хората, та това беше доста показно, но отново според мен в обстановката в която е тя като нищо може да смята, че това е единствената й защита понеже видиш ли Виктор нищо няма да направи, той не е там за това така или иначе, продукцията нищо няма да направи, защото трябва да става шоу и "бонус", че злобата няма да се спре)

Много ми "хареса" как Виктория бе тип - ох, както почне Сашка с нейните духовни глупости и й идва в повече, а тя като си пуска ритуалите по сторитата, всичко е точно.

Блага вече е толкова неуравновесена, че просто трябва да й вкарват контрабандно някакви успокоителни на това момиче. Пет пъти каза как не издържа повече, 10 литра сълзи изплака и стои и обяснява как Виктор я погледнал с "онзи поглед" и гледаш той даже не гледа към нея. Влюбена загубена и на двете крайности - не ме обича и няма шанс и той ме погледна - има шанс. И на тази й история със семейството й навярно щях да се трогна повече ако не беше споменала Дядо Коледа. Буквално го каза и се изсмях. Хем ми бе гадно, защото за щастие не ми се е налагало да разбирам какво е това, през което тя е минала, хем като го описа така и просто не можах да се спра.. Сигурно и при нея е фактор това, че дълго време е в тоя "санаториум", ама психиката й наистина е мега лабилна.

За какво плака накрая Виктор, остава загадка за мен. Имах чувството, че Ния-Косара му изкара акъла с коментарите си за отвъдното и факта, че така й ги обърна нещата, че все нещо ги прекъсва и може би има защо е тип - "опитвам се да ти кажа, че не ни е писано и ще си идеш вкъщи". Но адмирации, че стоически понесе цялата драматизация на Блага да реве и да отправя погледи към звездите и едва ли не да привлече вниманието на всички там колко отчаяна е, че си тръгва, че трябваше всички ако може да я държат за ръка и да й бършат сълзите с роклите си и да й обясняват как трябва да има повече вяра и самочувствие.

Питона и другите змии продължават да си пеят старата песен на нов глас.

Между другото само аз ли чух преди да обяви Гергана, как някой каза зад кадър "Гери" и той след това каза "Гери"? Казвам чух, защото в този момент не гледах, а слушах предаването (бях на слушалки) и чух как някой (не мисля че бе женски глас - тоест някое от момичета) каза "Гери" преди самия Виктор да го направи.

# 955
Като психолог мога да кажа следното (тъй като прочетох коментари относно професионалния ориентир на въпросната): Александра определено не е достатъчно компетентна за работата си и това е видимо. Ако притежаваше реални знания в областта, щеше да е запозната перфектно с етичния ни кодекс; подобни медийни изяви са меко казано недопустими. Оттам нататък се случва следното: предъвкване на отдавна сдъвкани заучени фрази и клишета, които са меко казано смехотворни за хора, запознати с Психологията като наука, а не като „мухабет махала“. Абсолютно и брутално сриване на имиджа на професията ни за пореден път в рамките на публичното пространство.

След всичко споделено, имам огромните съмнения, че е от новата вълна пишман професионалисти, които са завършили едно-две курсчета и се възползват от липсата на регулации относно професията ни в рамките на нашата държава.

# 956
Ох, нямах възможност да гледам последните епизоди, бях решила да не чета, че после няма да ми е интересно, ама ей на, залипсвахте ми.
Не гледам сторитата на Злобитонова, освен ако тук не споменете нещо особено пикантно, че да не й вдигам излишно рейтинга - та не знам дали на всички е така, но на споделените в началото на темата изобщо не прилича на себе си. Толкова яко играе филтърът. И май-май генерално по снимките, не знам как ми е ок толкова да обработват и съвсем да си изменят визията, а ние после да ги гледаме даже загрозени от ужасното осветление на продукцията.

# 957
Абе, добро, добро, в истинския живот знам за някои доста неприятни случки, предизвикани от нея, но това тук е предаване, всичко е сценарии.

(Моята лична неприязън към рускинчето си остава отвъд всеки сценарии)

Да, така е. Аз просто така ги усещам нещата. Ти- иначе. Няма нищо лошо в това.
Сашка е добро момиче. Просто и тя е тотално объркана.

# 958
  • София
Александра продължава да ми е най-симпатична от всички вътре, въпреки че мнението ми за нея също е далеч от добро, гледайки Инстаграм акаунта й. Лигави се твърде много за вкуса ми. Прави ми впечатление, че не е особено интелигентна, което за жена на нейните години е срамно според мен. Дали е фалшива и лицемерна, не знам, но със сигурност не ми изглежда злобна. За нея съм, защото ги усещам като най-хармоничната двойка вътре, нея и Виктор. Има взаимност, поне така изглежда отстрани. А и Виктор не е съвсем цвете за мирисане. Прекалено суетен ми идва. С течение на епизодите си променям мнението за участничките. Но не мога да кажа, че става по-добро. Тъкмо обратното. Grinning

Май ще излезе вярно това, че няма как да си читав и да се набуташ в такъв формат. Wink

# 959
Някой да каже на Деница,че черният молив на долния клепач не й стои добре,моля! 😀

Общи условия

Активация на акаунт