Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 74 130
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 930
Извинете за словоизвлиянието, но малко русофоб  си падам и просто ми бърка в душичката тази девойка!

Е, аз си падам пък русофил, ама и на мен ми бърка по същия начин тази мома ))

От човека е, не е от нашите пристрастия )))

# 931
  • Варна
Александра им отвори всички чакри тази вечер. Чела, недочела, намила някакви глупости. Виктория, макар и меркантилна, забелязвам, че е активна и по-интересна в разговорите. Друг въпрос е, че на Ергена не му се говори, а иска да се натиска по камънака. Блага напълни още една кофа вода. Това нещо, наречено церемония на розата, достойно може да конкурира Светата инквизиция.

# 932
Да не говорим, че има начини човек да е духовен и просветен без да се превръща в хипи, което е приело за своя мисия да ограмотява другите. Тепърва Сашето трябва да научи важния урок, че непоискано добро не се прави и не се просвещава някой, който не иска да бъде просветен. Не са длъжни да я слушат обаче и ако бяха малко по-умни, щяха да намерят начин да сменят темата без да изпадат в истерии.

# 933
Защо Ния не гостува при Цикатридина Супозитории ??

# 934
  • гр.София
Александра с тези проповеди е непоносима, разбирам защо дразни всички. И с един тон на просветена, която отваря очите на слепците. А като е с Виктор една хрисима, една миличка...
А ти представяш ли си да му държи на него тия проповеди? Виктор ще избяга с 200 , като от  Ния Косара и приказките за многото умирания.  
Сашка как фъфлеше ,освен това... Гледам ги,по колко пъти си напълниха чашите,а нищо не им дават да хапнат, всички бяха полупияни тази вечер.
Блага не се търпи вече.  Продукцията трябва много внимателно да подготви обезрозяването й,когато наближи , да й сипят упойващи в чашата, и да чака лекарски екип зад храстите, аз сериозно се притеснявам от този момент.
 Възмутена съм ,че Виктор не даде роза на Гергана на срещата,нищо не му пречеше.  Но и според мен,на нея й подхожда съвсем друг тип мъж.

# 935
  • SF
Меркантилна?
Прекалено много се наблегна на тези подаръци. И Марта е меркантилна. Женена е за човек, който я е отрупвал с подаръци. Имат си дете. След раздялата, Марта не живее самостоятелно на собствена самоиздръжка. Не може и не иска да го пусне.
Живеем в материален свят.
Както се разбраха и снощи, без кинти не стават нещата. Договориха се да се разхождат в парка, но повече от 2 пъти не вярвам да им е интересно, освен ако не искат да си направят крачките и след това да се надумкат в някой класен ресторант.
Включително и Виктор се вълнува от въпросите за парите.

Ако на първа-втора среща, кавалерът ме разпитва за подаръци и трябват ли ми пари, ще ми светне една червена лампичка!!!
Не се питат такива неща. Звучи като уточнение, което е важно.

# 936
Ох, забравих. Абе да ви кажа от гащигейт насам Блажка ми е най-големият трън в очите. Мини драмата ѝ с разведените родители, Коледите и дядо Коледа беше мега противна. Тя цял ден си насъбира злоба и недоволство, накрая реши да ревне по уж сериозен повод. Това с развода е било преди бая години, освен това никой не е умрял. На Венета (която също никак не харесвах) историята беше доста по-драматична и въпреки това тя каза, че не е единствената на света и не иска никой да я съжалява. Блажка беше нелепа, гротескна и противна. + че го направи само за да впечатли Виктор, който обаче не се появи в този тъжен момент. После рязко спря да реве и каза “абе виктор много се бави” 😂😂😂 Не знам как някои хора ѝ преписват някакви качества, супер низка к¥рвенска душичка е тази….

# 937
Имах чувството че, Общака изгони Ния от страх да не припадне Блажка. Все си мислех че, иска да изгони Блажка, ама не посмя заради истерията й. 
И каква беше тая сълза накрая от общака, направо нелепо.

# 938
Сашка е пълно куку. Сама не знае какво говори, ама нали сега е модерно да си дзен и с отворено трето око. Държи се, като че ли знае някаква голяма тайна, в която другите не са посветени, нормално да не я понасят. До вчера се разправяше с Дениз днес я ласкае, като придворен шут. Толкова се е изплашила, че може и бой да яде явно, че е сменила плочата. Такива, като нея преструвани са ми най-отвратителни. Онези поне си казват право в очите какво ги вълнува, тази се прави на извисена ама, като се поразровиш да разбереш каква е и ти става ясно, че е същия бо@@ук. Айде нЕма нужда! Като даде писмото Виктор на Дениз и се ухили до ушите. Едни мили очи мята, а до вчера се разправяха, като махленки. Кого точно заблуждава?

# 939
Хора,Блага е много жалка милата. От километри си личи,че "онзи поглед", който "все си чака и й липсва" хич го няма от страна на Витко. Защо се унижава това момиче?! То са сълзи, то сополи, то зяпане като току що уловен шаран по тия церемонии, човек би казал,че това момче е последният мъж на света. Много унизително за една себеуважаваща се жена. Според мен, вечерта,в която тя ще бъде обезрозена, отстрани ще има екип на спешна помощ...
На срещата с Люса, като му се ухилеше,имах чувството,че ще го захапе с тез челюсти...
Освен мокасините на босо краче,които ненавиждам, какво мислите за ризката на срещата с Гери ( която впрочем ми беше много лежерна и приятна)? Това ръкавче как не се пръсна докато шампанското биде отворено 😀

# 940
'Cuz we are leaving in a material world and I'm a material girl.
Мотото на дамите, Гранд дамата го е казала!

# 941

И каква беше тая сълза накрая от общака

От облекчение, кринджа намаля с една бройка 😜
Гергана ми е най - сладурана и много сладко говори.

# 942
Ой, така се надявах Блажка да потегли с бързия рейс към ма'алата, но уви. А и все пак не бяха подготвили екип от спешни медици...
Връщам се да ви чета! Hug

# 943
Какви са тия карти на Александра, за които говорят? Някакви вуду  магии ли прави?

# 944
  • Terra incognita
Сашка за мен си прави реклама на работата. От "ще си правя каквото си искам"  до " имаш добри очи, усещам те, че си добър човек" има едно плясване по челото тип " как не се сетих по- рано".
Много рязко обърна страницата и запя друга песен. В началото беше безапардонна, несъобразителна, инфантилна. Много далеч от поведението на едно духовно гуру.

Общи условия

Активация на акаунт