Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 74 123
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 915
Александра с тези проповеди е непоносима, разбирам защо дразни всички. И с един тон на просветена, която отваря очите на слепците. А като е с Виктор една хрисима, една миличка...

# 916
Народа в санаториума все повече изкукуригва. Не е лесно да стоиш затворен на едно място с хора, които са ти конкуренти и за това не харесваш. Виктория как се зарадва, че първата роза е за нея, а то всъщност беше за нея и за Деница. Интересно Виктор защо избра точно нея да я носи на Деница? Хитрушан лисан е той. Sweat Smile
Според мен, за да се види Надеждата и да Засияе как ще получи две рози на един път, ама то всъщност - Дърво Wink

# 917
Много тягостно беше. Наистина са изкукуригали всички.

# 918
  • София /Абсурдистан
Санаториумът си е супер, но пациентките вътре са с диагноза.

# 919
  • In The Middle Of Nowhere
Какво каза Блага за/на Гергана накрая, което я издразни, че не успях да чуя?

# 920
Единствената адекватна стратегия предвид матрЯла в санаториума е тази на Гергана. Пуска ги по пързалката, усмихва им се насреща, прави се на разсеяна и си гледа спокойствието. Сашка Дънова тръгнала да ги просветлява, Блага ще колабира от завист и простотия, Виктория, Дениз и Люса ще отровят световния океан със злоба, а стрина Марта и леля Денка се юрнали с младежта против злата фаворитка. Страшна трагикомедия.

# 921
  • Terra incognita
Сашка Дънова 🔝🔝🔝🔝🤣🤣🤣

# 922
Че тя си мислела, че Гергана няма да получи роза днес .

# 923
Ами няма как хора, които палят свещи за ролекси, да разберат защо не може да се намесваш в съдбата на човек, който желаеш. Различни вселени, както казва Алекс.
А тоя смешен лов на вещици като в средновековието за едни оракулски карти. То не бяха вуду карти, била вещица, била хипнотизирала Виктор. А другата, както казах, пали свещи за ролекси.
Не е правилно наистина да ги поучава, но аз я разбирам. Това е нейната същност. За какво да говори.

# 924
  • Мюнхен
Не че нещо, ама сериозно ли си мислите, че Александра не е меркантилна? Тез добавчици, които е решила да продава, не се знае къде се произвеждат, като нищо си ги поръчва от Китай с жестока надценка. Сайтчето набързо и некадърно скалъпено, header-а закрива половината информация за продукта. А самата информация е изкопирана отнякъде, защото Сашка дори не си е направила усилието да махне референциите в квадратните скоби, та Бог знае чий труд е изплагиатствала. Част от текста е бял и го видях само защото маркирах да видя защо има такова огромно бяло поле в сайта, пък то вътре бели букви на бял фон.

Да не забравяме, че бизнеса с хранителни добавки извън аптечната мрежа в България процъфтява точно защото е сива зона от легална гледна точка. БАБХ и РЗИ не могат да го регулират. Та...Сашка Дънова си е чисто дъно.

Гергана все повече ме кефи.

# 925
  • In The Middle Of Nowhere

Мерси. Много й е набрала Благовеста...

# 926

Мерси. Много й е набрала Благовеста...
Завистта й е изписана на лицето.

# 927
Очаквах да изхвърли Люса най-накрая. Сигурна съм, че от продукцията са му наредили да я държи заради злобните коментари, които прави. Тая не се ли усеща, че другите са канени вече по два пъти на романтична среща, а тя - нито веднъж. Всеки път, когато е с Виктор, е защото е спечелила някаква игра. На плажа си личеше колко му е неприятна нейната компания.

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 23:06 от Sisi_48

# 928
Не е правилно наистина да ги поучава, но аз я разбирам. Това е нейната същност. За какво да говори.
Поне да говореше. Александра ЗЕЕ. И все с този самонадеян тон.
И с ласкателства не се стига далеч. Ако си открил, че някой всъщност има добро сърце, има премного варианти да му го кажеш и без камери и общо събрание наоколо.

Блага поредна вечер е плачещата питка.

# 929
Ох, изчетох ви най-сетне. Поздрав за съфорумката, която ни “светна”, че Деница е на 40. Само 4-5 мнения преди нея имаше друго, доста по-реалистично, ама кой да ти чете Simple Smile
И по епизода: мааалей. Сашка съвсем изкукуригва. Блажка се озлобява - поздрав за всички, които казваха, че поне не е злобна. Няма как да е толкова проста и да не е злобна. Явно просто се познавате такива хора в живота си, което е супер. каПитонова Витята яко я нарежда, ама тя търпи нали е за ефирно време. Косарата наистина има своите странности, както отбеляза и Люса. Радва се, че си замина Simple Smile Дениз не знам защо ще е на среща, ама все тая. Витя не разбрах защо пусна сълза накрая, беше малко нелепо в тазу ситуация… И май това са ми впечатленията

Общи условия

Активация на акаунт