Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 74 119
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 900
Ох, Виктор от болестта на Блага ли хвана, че реве. Той ги гони по грозота. Другата седмица е Людмила. А ди Ния Косара беше като педофил.

# 901
  • Terra incognita
Айдеее, лицемерието трая' кратко. Пак ще има мазало

# 902
Как видях епизода тази вечер аз:
- дадоха доста екранно време на Ния-Косара, хммм??? накрая разбрахме защо Grinning
- Людмила този път не се оплака, че някой я е бутнал на игра
- Екипът реши да си поиграе на Squid game с ергенките
- препичаха се като гущери на плажа с по една кърпа на плажа (да ти стане мъчно чак)
- Александра и Виктория им беше толкова скучно, че чак не успяха да се скарат
- Блага отново завижда и я е яд за нещо. Пропусна тази вечер да спомене, че е огън и става пожар. Разбрахме също, че не вярва в Дядо Коледа, и че предпочита разговорите за часовник, гривни и обувки с диаманти отколкото "теории за живота", както ги нарича.
- Дениз си помисли, че Виктор ще извади ролекс ама тц... писмо!

Блага се скъса да ревe, че даже си взе довиждане ама после "аз си мислех, че Гери ще си тръгне" Joy
Тук вече и аз паднах, този епизод беше посветен на Блага Grinning

# 903
И Александра успешно го играе жертвата куку. Както говори едни поучителни и възвишени неща, така като види Виктор лепва усмивката и почва много успешно да флиртува.
Виктория пък направо я е взел на подбив. С двете рози беше много смешно Joy
Блага трябва да я вземат в някой сериал с епизодична роля на някоя ревла. Ще се справи жената. А накрая и Виктор пусна сълза чак Joy Не знам точно кога се привърза към Ния. Може би като почнаха да си говорят за отвъдното.

# 904
Оф, тая дрисли*ка Виктория не мога да я трая! Александра също не е цвете, ама коя е тая руска мас**я, че да казва на някого на напусне?! Аз ако бях, да съм и издърпала ушите до сега!

# 905
Людмила е много дразнеща. А Виктория е като развален грамофон - повтаря едно и също. Да му мисли този, дето я търпи 🤣

Гери се държи на положение.

# 906
Алекс наистиа по би печелила, ако си мълчи, що се напъва да им казва каквото и да е. Дори и с някакъв положителен, помагащ смисъл да го прави, повечето кухи лейки няма да разберат, за какво се мъчи. Да стои, да им гледа сеира и да си вади изводи само. Wink + срещи с Виктор, за да ги дразни още повече Smile
Другият път (и аз да кажа по Календара) или Людмила, или блаШка/прашка ще трябва да си върви.
(Людмила е много страшна, като се ухили Scream )

# 907
  • Terra incognita
"Най- хубавото дупе на света" днес го видвхме да се тресе като желе на плажа в един нелеп бански. Има си и коремче вече, баклавите и локумите си казват думата.

# 908
Е, ся наистина ще стане интересно, верно вече няма пълнеж и следващата серия си заминава Блага или Люса, после Гергана, после Марта, Дениз и..

# 909
Народа в санаториума все повече изкукуригва. Не е лесно да стоиш затворен на едно място с хора, които са ти конкуренти и за това не харесваш. Виктория как се зарадва, че първата роза е за нея, а то всъщност беше за нея и за Деница. Интересно Виктор защо избра точно нея да я носи на Деница? Хитрушан лисан е той. Sweat Smile

# 910
  • Мюнхен
Ох, почвам да разбирам защо на момичетата им е писнало от Александра. Аман вече с лекции от сорта на "ама вие не сте толкова спиритуални като мен, не разбирате какви красиви думи има в картите". Наистина още малко и ще извади кристалите, рейките и всичките други глупости.

# 911
Извинете за словоизвлиянието, но малко русофоб  си падам и просто ми бърка в душичката тази девойка!

# 912
Искам шоОто да помисли за здравето на табуретката. Или да го махнат това момиче или да му вливат системи докато церемонията тече.

# 913
Алекс им каза някои правилни неща, ама те са кухи
Сега се разбра какво всъщност ги вбесява в нея. Алекс е на съвсем различни вибрации от тях. Тя говори хубави неща, но когато на човек не му е до тях или е далеч общо взето, както са повечето, няма как да се получи. Александра говори за дълбока душевност , за личностно развитие, за стремежът за собствено подобрение и надрастване. Говори пред меркантилно ориентирани и с егоистична съсредоточеност персони. Направо....крайно разминаване.

# 914
С глас се смях като извади 2 рози на Виктория и я помоли да я предаде на Деница JoyJoyJoy а тя си помисли, че са за нея, както на Александра Joy имам чувството, че от миналия епизод още я е*ава. Разпитва я за подаръци, после чушки. Знае, че е кифльоч, ама я изкара на оф-роуд. После я ползва за пощальон на Деница. Направо си играе тънко тънко, нищо че я харесва. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт