Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 74 078
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 1 065
Проксима, благодаря ти за картината на Шишкин Simple Smile Гледала съм я на живо в Третяковската галерия и ми върна много хубави спомени с примера ти! Simple Smile
каПитонова даже се оказа, че и руския ѝ не е на ниво 😃😃😃 Казах аз, че е куха на хралупа и явно доказателствата ще стават все повече…
За Сашка по принцип ѝ се радвам, че е решила да учи. ОБАЧЕ, природата ѝ на простакеса обрича начинанието ѝ на не особен успех. Тя ще учи, ама на мелатонина ще му казва както си иска. Тя учила-недоучила, ще поучава другите. И пет висши да завърши, същата ще си е Simple Smile

# 1 066
  • Мюнхен
Аз по-скоро си мисля, че Виктория искаше да каже хвойна, но не се сети как е на български.

# 1 067
Аз по-скоро си мисля, че Виктория искаше да каже хвойна, но не се сети как е на български.
   Аз също помислих така на първо време, но хвойната е от сем. Кипарисови, изглежда другояче.

Проксима,
каПитонова даже се оказа, че и руския и не е на ниво. Казах аз, че е куха на хралупа и явно доказателствата ще стават все повече…

Не знам за руския, но българският и е на завидно ниво, предвид сложността на езика ни, а и примерът с многогодишно живеещи рускоезични в България, които не го усвояват и наполовина.
Но  фактът, че не знае чия героиня е Анна Каренина, вече говори сам по себе си за нивото ѝ.
Това е толкова преекспонирано име във филми, цитати, където се сетиш още, и тя като рускиня би следвало поне малко да изтъкне национална гордост с познанието си относно толкова стойностен образ в световната литература, а тя показа абсолютно духовно дъно.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 16:58 от проксима

# 1 068
Не зная защо се очаква Александра да говори и да се занимава в компания със строго професионални термини и теми. Ако седна на кафе с гинеколог няма да очаквам да ми ....да не казвам. Изразява си някакво мнение за живота, никого не задължава или заплашва , че ако не е съгласен е тъп. Девойките там обаче , нищо не разбират , само се притесняват да не казва нещо много смислено, че да я вземат за по-умна от тях. Това им е цялата драма. Не твърдя, че са тъпи , просто не ги интересува на този етап анализирането на житейските ситуации. Сега са им важни лайкове , последователи, да не са без кинта в джоба, оцеляване сестро. (не казах брат, че виктор да не мъ обезрози)
Външността им не коментирам, всички за мен са хубавки , не е мис сват да се дразня , че не са съвършени, нито е интервю за работа да им бистря компетентността.
За мен не са глупави, но са прости
Блага вече едвам я търпя с комплексите си , кой ли не и е виновен, ту Алекс я манипОлирВа , дядо Коледа и е виновен , там всичко е тотал щета и неприкрита завист. Видяха я , че и е слабо място и я пуснаха по пързалката да и я подклаждат , че да хапе по-силно Сашка.

# 1 069
  • Sofia
Лейди, ясно съм написала, какво съм установила. Simple Smile Да, такив типаж, като нашите претендентки могат да учат цял живот и пак да са на
"кота нула". За да се развиваш и самоусъвършенстваш трябват желание (амбиция), усилия и капацитет. Когато ги нямаш, а и не искаш, всяко учене е загуба на време. Те си се харесват такива, каквито са, ние можем да приемем или не избора им. Такива хора искат да са вървежни, не грамотни.

# 1 070
  • София
И на мен вчера ми стана много смешно поведението на Блага. Плака, плака, пък накрая спря, че се притесни дали няма да се дехидратира, докато се появи Виктор да я види как мъчно плаче, та белким я замъкне и нея в някой храст да я успокоява. И, като видя, че се бави, спря да плаче, за да останат малко сълзи и за розораздаването Joy

# 1 071
  • София
На кратко за епизода:

Хубава среща с Гергана, странно, че не й даде роза, ама май вече яко му е писнало да угажда на всички.

Много злобна таз Деница, все повече заприличва на злата мащеха и като визия, и като поведение.

Не мога да дам кредит за хитра манипулация на Александра, защото не мисля, че има капацитета да го планува и направи умишлено. Но наистина това с комплимента към Дениз добре й се получи, защото Дениз е жадна за добро отношение, и не можа цяла вечер да нападне Александра след добрите думи. Та добре изиграно, но го отдавам на случайност. После не млъкна и прекали, също като Капитонка не знае кога да спре.

Но и видно се събра след предишните драми, и в момента изглежда все едно е обърнала играта. Ще видим колко ще трае, и дали няма да й изиграе лоша шега. Като жертва май има по-голям шанс да се хареса на Виктор, стане ли агресор, може да изгори.

И да дразнеща е, досадна доста. Не се усеща, че приказките й не са за такава аудитория. Но и реакцията срещу нея е прекомерна. Излиза, че Сашка ги разклаща тях. Ако Сашка те разклаща, това чисто и просто говори много зле за теб.

Иначе Сашка е психоложка, колкото Марта е художничка. Даже май Марта е завършила художествената, а Сашка още не е завършила (УНСС)? За съжаление, свободията с раздаването на титли води до пълно омаскаряване, в случая на психологията. Не че и липсата на регулация в БГ вече не й прави достатъчно лоши услуги.

На този етап, мога да каже, че най, и може би единствената симпатична, ми е Гергана. Ще ми е приятно тя да победи, но поне за момента не виждам основание. Просто явно няма взаимност между нея и Виктор. Истинска химия виждам само с Александра, и въпреки че не я харесвам, си мисля, че си подхождат. Може би не за дълго, защото не мисля, че емоционалната лабилност му допада, но една проба си заслужава. Пък и извън предаването може да е по-уравновесена.

За малко да изпусна Блажка Satisfied Леле, каква злоба извади туй създание. Когато си виках, че вече е ударила дъното, тя го проби с гръм и трясък и се отправи да търси нови дълбини. Ния резонно отпадна, след като направо го ошашави Виктор, ама ми се искаше най-накрая да разкара тъй ревящото и да избави и нея, и нас, от мъките.

# 1 072
От качената по-рано снимка на задници, разпознах няколко. Моля, допълнете останалите Grinning

Отдясно наляво: Венета, Зори, Людмила, Дениз, Ева, Блага, Габриела, Капиталова, Теодора, Весела.

# 1 073
Мен Блага ми стана неприятна като с такава увереност излъга, че не е ромка. В началото ми изглеждаше глуповата, но миличка и добродушна, но и тя си показа рогата. Злобна и завистива е, просто досега не го показваше така като Капитонова и Дениз. Колкото повече губи позиции в шоуто толова повече се излага Блажка.
Виктор тотално го загуби според мен, грам няма интерес към нея и как си внушава, че пак я бил погледнал с онзи поглед. Joy
По-добре Виктор да я покани на някаква среща за отбиване на номера да й се наместят малко балансите или да я маха в най-скоро време, че иначе е супер неприятна за гледане и слушане.

# 1 074
И аз съм на мнение, че на Алекс психологията е ала-бала портокала и че тя не е интелектуален стожер, но изпъква над останалите с желание да се развива. Може да е посредствено развитие, но в пъти по-добре от Вика и Хайрулата.
Приятна ми е за гледане по друга причина: Ергенина има със сигурност нещо повече към нея. Изглеждат ми хармонични, отиват си, когато са заедно.

Людмила не е виновна за изпъкналите си очи и големите бенки, но е виновна за злобата си и тези пресилени, деформиращи я гримаси. Ако не бяха те, щеше да е едно нормално момиче, а дали ще я харесаш щеше да е въпрос на вкус.

# 1 075
Банският на Дениз е отврат. Тя е с хубаво тяло, а в това изглежда потресаващо.

Дениз е с много лоша фигура! Не знам къде видяхте хубавото и тяло, а и тя в какви огледала се оглежда? В гърдите е плоска, а ханша и е широк и разплут ! Видя на плажа как се тресе като малеби..

# 1 076
Историята с Гергана е поредното доказателство, че сценаристите се намесват в отношенията им. Женицата някак скромно стоеше отстрани без да е приятелка с никоя и чат - пат успяваше да пусна език на Виктор или да го поухапе.  Аха да я изхвърлят и Александра остана сама срещу злобилите. Някак нетипично Гергана се озова на нейна страна и, естествено, разлюти осите още повече. Прави ми впечатление  че от този момент нататък Гергана се представя само в положителна светлина - умна, красива и с адекватно поведение. Не знам какво са намислили сценаристите и ергенчето, но на финала Сашка може и да пие една студена вода.

# 1 077
Всичко си е сценарий, може да видите по въпросника за Ергенът 2. Ако имате време и желания, почнете го, за да го разгледате, много долно те пързалят продуцентите 😅

# 1 078
  • София
В подобни предавания със състезателен характер, най-важното нещо е да си добър стратег. И интелигентността в случая не е гаранция за успех. Виктория го доказва. Специално по този показател тя ги превъзхожда всичките.
Чисто стратегически тя гледа нещата няколко хода напред. Затова "удари" Сашка, когато остана само с Блага в своя отбор и успя да я оголи, взимайки й най-доверения човек. Преминаването на Гергана в отбора на Сашка беше напълно нелогично и неочаквано за Капитонова, затова и тя не знае как да реагира и да се справи със ситуацията. На нея Сашка й трябва сама - тогава би могла да се справи с нея, защото тя е изключително лабилна и слаба.

От друга страна Сашка просто трябваше да се лепне за Дениз много по-рано /както явно се опитва да направи в момента/. Капитонова - Дениз са тандем от самото начало и тя трябваше да го разбие още в зародиш. Дениз определено е по-податлива на манипулиране от типа "имаш много топъл поглед, ах каква добра душа имаш, ах колко си пряма" и би клъвнала на това. Виктория - не. Ако Сашка беше стратег, нямаше да се остави само в компанията на Блага а щеше да раздели тандема, преди да е станал толкова стабилен. И сега не е късно, но определено ще й е много по-трудно. Ако успяваше да си мълчи, да гледа и да наблюдава добре, щеше да е в пъти по-добре за нея /както прави Гергана/. Тогава щеше да се светне кога е точния момент да се направи нещо. Много добре го каза на Блага "тяхната стратегия е разделяй и владей", само дето не разбрах тя защо не я приложи.

# 1 079
  • София
Защо, Сашка е най-големят стратег към момента - приказката за Пепеляшка. Макар че се съмнявам дълбоко някоя да крои стратегии от голям мащаб. По-скоро са обикновени леко злобнички и ревниви момичета.

Общи условия

Активация на акаунт