Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 74 055
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 1 125
Eeeee,  имало голям хейт тук срещу Саша, а преди 10 стр. Някой каза, че имало чадър над нея...

# 1 126
Виктория е отишла да снима Ролекса и Шанела в Дубай, ама засега май само ги снима! 😂

# 1 127
Аз смятам, че Виктор не харесва достатъчно никоя от участничките в предаването и това май става все по-ясно за тях самите, въпреки че една друга продължават да винят конкурентките си,  вместо да си признаят неговото формално участие.
Виктория и Дениз не се притесняват от липсата на емоции, защото не ги търсят у него. Виктория избягва близост (имам дори усещане, че в клаузите на договора й срещу участието й като “популярно” лице има и ограничаване на физическите контакти до определени граници). Дениз не съм я видяла изобщо да демонстрира желание за връзка с него. Фактът, че не я гонят е точно в професионализма, с който създава конфликти и освободеното й държание.
За Блага ми е неприятно дори да пиша, рядко биват показвани толкова ограничени в умствено и емоционално отношение жени. При нея всичко трябва да се консумира веднага, на първосигнално равнище, а очевидно това не е предвидено за пилотния сезон. Деница е вече описана в темата, за съжаление, селото/провинцията трудно излиза от манталитета на някои хора. Дори й визията й го показва. Александра играе чувства, защото е решила, че това е печелившия ход с егоцентика. Гергана няма шансове сред тази селекция, не се вписва и не е тип, с който Виктор да рискува. Марта, противно на мненията във форума, за мен не е домакиня, която е гледала по цял ден домакинството и детето. Отношението й към живота изглежда повърхностно, защото най-вероятно не й се е налагало да мисли за насъщния и за това, какво да прави с живота си. Виктор не би я избрал заради това, че не е сигурен, доколко и неговият живот би бил осигурен с нея.
Людмила е пълнеж, приела е да е шута , който да бъде използван по най-грозен начин за сметка на няколко дни повече. Мисля, че много от злобата, която проявява, е търсено преекспонирана.
И нито една не покрива образа на жената, която да е икономическа силна за егото, което Виктор трябва да поддържа.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 21:16 от Tsugumi_

# 1 128
Прави ми впечатление обаче, че тук Алекс получава бая хейт, докато във Фейсбук на страницата на Ергенът абсолютно всеки коментар е за нея, дори в момента не успях да намеря “против”.
Аз лично не харесвам до толкова Алекс, което не значи автоматично, че съм поддръжничка на Дениз или Виктория. Алекс ми е превзета, звучи ми некомпетентно. Шумна е, повишава тон, инатлива. Струва ми се, че нищо не е научила от тая психология, която учи. Псигологията за мен е изключително сериозно нещо и някак си като гледам Алекс не ми се връзват двете неща.
Всъщност го намирам за супер жалко, че толкова хора я подкрепят. Това значи две неща - или обществото ни е заблудено, за да смята, че тя е жертва, или много хора се припознават в нея в ролята на неоправданата жертва, защото самите те биват мачкани в живота си. И в двата случая не е чудно, защото иначе нямаше да сме такава калпава и бедна нация.
БГ Мама е уникален форум и аз ужасно много съжалявам, че за доста години го бях заменила с Фейсбук. Аз по принцип реалитита не гледам, но когато се запалих по Ергена, дойдох да коментирам тук, защото знаех, че ще намеря грамотни, интелигентни и с брутално чувство за хумор жени. Няма как във Фейсбук или Инстаграм да е интересно (за тик ток пък да не говорим) като там дебатът тече на съвсем друго ниво.

# 1 129
Някой беше писал по-назад за развоя на събитията на финала ,дочуто във фризьорския салон .Ето и клюката в жълтините 

# 1 130
Аз едно не разбирам какви са тия предавания излъчвани след 6-7 месеца (до колкото знам снимките са били есента на 2021). Ако допуснем, че наистина е намерил любовта в това предаване, заради договора да криеш от обществото кой си избрал, трябва да се разделите ли докато не свърши излъчването. Много тъпо ми се струва особенно за крехък период на любовна връзка.

# 1 131
Ще падна ако е така наистина. И ще кажа само, че
Скрит текст:
Виктор ще си го заслужи

# 1 132
Не мисля, че Виктор харесва наистина Виктория. Не казваш на жена, която харесваш спри да говориш.

# 1 133
Ами. За форумника, който каза, че Виктор не се излага с нищо дотук. Ако това, което пише, е вярно, неговата излагация ще засенчи кокошите дотук. Едно е да се изложиш като жена, пък макар и сред 22, друго е да се изложиш като мъж- сред 22 жени. Както и да е, то предаването си е развлекателно, едва ли е особено истинно, но все пак показва интересни модели на поведение.

# 1 134
Нищо чудно и да е вярно, при положение, че Виктор към днешна дата разправя по медии, че е сам и няма жена до себе си. То след тия излагации, коя ли ще го вземе...Гледам Алекс успешно си хубавее и си върти бизнеса. Някои други момичета също са постигнали разни неща - една издаде книга, друга отвори ресторант. Капитонова продължава да съссссска самотно от апартамента си в тубата. Животът продължава, остава само резилът.

# 1 135
  • here and now
На мен ми се видя твърде режисиран последния епизод.
Първо Александра се подмазва на Дениз, а после Виктор ѝ дава писмо и я кани на среща.
Изглежда ми като опит да настроят Дениз и Виктория една срещу друга, че те са си твърд тандем от самото начало.

# 1 136
Ако външния вид беше определящ за намирането на любоФ то в предаването нямаше да има самотни хора преполовили 30-те и пълнещи инстаграмите си със снимки в компанията на окръглени батки Wink Това че от другата страна на екрана седят куп не чак толкова заинтересовани от външния си вид, но пък щастливо задомени жени е отделен въпрос.

Викторчо май харесва само Марта, но понеже тя не му се виси на врата се е лепнал за Сашка, която е най-близо визуално. Голям смях е, че също недоразбра намеците за фалша сред кандидатките и помисли, че се отнася за Блага, която всъщност си го харесва действително. Но пък то не е казано, че след като се разделят в предаването не могат да се виждат в живота ако наистина се харесат.

# 1 137
Визуално ми харесват Александра и Гергана. За Гергана се чудех от началото как Виктор не я отразява, защото на мен тя ми направи най-много впечатление визуално.
Александра има най-хубаво тяло. Лигла ми е обаче, не си я представям и като терапевт.

# 1 138
Е това вече е прекалено. Защо се излага така това селянче. Всеки път едно и също - рев, молитви, превземаници..

# 1 139
  • София
Аз пък се надявам това да са само клюки и Александра да спечели. Това, че Виктор казва, че е сам сега, може и уловка да е. Допускам дори да са заедно, защото около неговия рд сторитата й бяха все с думата любов, без да му честити лично. Не ми е любимка, нямам такава всъщност, но стоят хубаво един до друг и ми се струва, че би им се получило.

Общи условия

Активация на акаунт