Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 74 092
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 1 110
Обаче направи ли ви впечатление Виктор как каза на Виктория да млъкне, че много говорила! 😂😂😂

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 20:18 от daizy_g

# 1 111
Отивате твърде далеч. Разбира се, че външният вид има значение. Разбира се, че неподдържани хора- но по-скоро в смисъл на липса на лична хигиена,отблъскват. Красотата обаче е относително нещо. Малко хора са пълен пакет  откъм физическа красота. По-важно е цялостното излълване и привличането. Има ли то налице, известни кусури се прощават. Освен това, всеки може да има определен минус- коремче, къси крака, целулит, плешивост при мъжете, но редица хубави други неща от физическото излъчване- хубави очи, усмивка, хубава, здрава коса, гърди и прочие. Цаката не е в съвършенството, а в несъвършенството, което допълва теб самия. Това прави хората щастливи. Трезво погледнато да, външният вид има значение, основно, мъжете особено харесват първо с очите- и не виждам лошо в това. Хората се събират много често на сходни виждания и външен вид, тоест подхождат си по всички критерии. Но някой несъвършен за вас е съвършен за друг и обратно. Всеки може да бъде обичан, стига да има личностни качества и все пак нещо, с което да привлече другия.
И да, изненада - жена с къси крака може да избира. Мъж без коса или с криви зъби също. Защото жената може да има: хубава талия, хубави сиси, хубава усмивка, хубав характер. Мъжът може да е стегнат,  с хубав тембър, хубав задник, хубаво достойнство. Може да имат някое от това, а може всичко. И пак да им стига.

# 1 112
Миналата седмица прочетох, че Дениз си е отворила ресторант Балканска кухня в Драгалевци.

# 1 113
При всички положения в повечето случай хората се харесват първо чрез привличане и това, което виждат с очите си, но когато говорим за любов това съвсем не е достатъчно.

# 1 114
Прави ми впечатление обаче, че тук Алекс получава бая хейт, докато във Фейсбук на страницата на Ергенът абсолютно всеки коментар е за нея, дори в момента не успях да намеря “против”.
Аз лично не харесвам до толкова Алекс, което не значи автоматично, че съм поддръжничка на Дениз или Виктория. Алекс ми е превзета, звучи ми некомпетентно. Шумна е, повишава тон, инатлива. Струва ми се, че нищо не е научила от тая психология, която учи. Псигологията за мен е изключително сериозно нещо и някак си като гледам Алекс не ми се връзват двете неща.
Всъщност го намирам за супер жалко, че толкова хора я подкрепят. Това значи две неща - или обществото ни е заблудено, за да смята, че тя е жертва, или много хора се припознават в нея в ролята на неоправданата жертва, защото самите те биват мачкани в живота си. И в двата случая не е чудно, защото иначе нямаше да сме такава калпава и бедна нация.

# 1 115
Забелязвам, че много от хората тук са приели думите на Александра към Дениз от вчерашния епизод като похвала.
Аз забелязах друго - това, на което му викат позитивен сандвич - когато искаш да поднесеш критика към някого по смекчен начин я замаскираш като похвала. Структурата е - похвала, критика (която е същността на самото послание), похвала.
При Александра беше: "В очите ти виждам, че си добър човек, въпреки всичко, което излезе от устата ти, мисля, че ти си добра, искрена.
Та.. за мен това не е похвала, а критика, която не иска да бъде последвана от: "Изруд мръсен долен"..

# 1 116
За мен значи непорасналост и наивитет - визирам по-предния пост и уж масовото харесване от пишещите в ИГ Ергенът.

П.П.
Методът на поднасяне на критика, гарнирана с две похвали, мисля, че не е ползван от Алекс успешно, ако изобщо го е чувала. Тя каза на Дениз, че има добро сърце, а това не се потвърждава от видяното и чутото изобщо. Дениз не е с добро сърце. Добрите хора не се държат като Дениз дори когато са силно провокирани и пред камери. И други момичета бяха притискани с обиди и провокации, но не избухнаха с грубости.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 19:40 от *Камея

# 1 117
Бях писала в предишни теми, че преди години с Алекс (беше Ася тогава) посещавахме един салон. Наживо е доста по-финна, изглежда много секси и атрактивна. Трудно ще се намери мъж, който да не може да оплете. Но в никакъв случай не е психолог и няма и да стане.

# 1 118
В профилът на Алекс във фейсбук пише, че е във връзка.
https://www.facebook.com/aleksandra.gardeva

# 1 119
"Добрите очи и сърце" на Дениз е илюзия в главата на Алекс, малодушен опит да заровят томахавките, но няма как да стане, ще и вземат скалпа.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 20:19 от araselia

# 1 120
  • Ню Йорк
Доволна съм, че последните 2 пъти си тръгнаха 2 статистки. Няма нужда от "диванчета" в предаването.
Виктор според мен, основно се интересува от 3 жени: Сашка, Вики, Марта.
С Марта мисля че му е ясно, че няма да се получи, освен ако не си живеят в комуна и с бившият и. Тя милата е толкова безпомощна, и той е свикнал да си го гледат, че и седмица няма да изкарат.
Сашка му е удобна и лесна. Тя му се увърта, мън-мън, мрън-мрън, ред сълзи ред сополи. Той я защитава и успокоява и нещата си вървят. Там също не виждам някакво бъдеще. Извън предаването, двамата сами и без външни фактори ще се окаже, че нямат много общо. Т.нар. химия между тях ще е от ден до пладне.
Виктория му е голямо предизвикателство. Много я харесва, но както самата тя каза, не е ясно дали е готов за нея. Тя е голям чешит. Никак не е лесна, не показва чуства и емоции и той не знае кога какво мисли.
Тези тричките ще са на финал според мен. Всякакви слухове и конспирации си ги измислят самите участнички.

# 1 121
  • Sofia
Това, че е във връзка не е 100% гаранция, че е с ергена. След участието си едни си вдигнаха цената, други я сринаха. Няма лоша реклама, всяка се възползва от 5-те минути слава и "яхва" вълната.

# 1 122
За мен Алекс е перфектна от към тяло, или поне с най-доброто от извадката там Simple Smile оформена, спортна, но същевременно фина и женствена. Има изваяни ръце...При всички други все ще се намери нещо, Капитонова например не е с толкова стегната фигура и нещо в глезените и прасците не е ок.

# 1 123
  • София
Или просто сред всички прекрасни дами в това шоу тя е най-малкото зло. Wink
Поне моето усещане е такова. Както писах вчера, все още тя ми е най-сипматична измежду всички участнички, но далеч не ми е любимка по принцип.
Скрит текст:
Прави ми впечатление обаче, че тук Алекс получава бая хейт, докато във Фейсбук на страницата на Ергенът абсолютно всеки коментар е за нея, дори в момента не успях да намеря “против”.
Аз лично не харесвам до толкова Алекс, което не значи автоматично, че съм поддръжничка на Дениз или Виктория. Алекс ми е превзета, звучи ми некомпетентно. Шумна е, повишава тон, инатлива. Струва ми се, че нищо не е научила от тая психология, която учи. Псигологията за мен е изключително сериозно нещо и някак си като гледам Алекс не ми се връзват двете неща.
Всъщност го намирам за супер жалко, че толкова хора я подкрепят. Това значи две неща - или обществото ни е заблудено, за да смята, че тя е жертва, или много хора се припознават в нея в ролята на неоправданата жертва, защото самите те биват мачкани в живота си. И в двата случая не е чудно, защото иначе нямаше да сме такава калпава и бедна нация.

# 1 124
Скрит текст:
Момичета, благодаря ви за духовитите коментари, веднага ми оправяте настроението!
Аз докато ви открия и се включа, сезонът още малко и ще свърши! Satisfied

Досега подкрепях Алекс, но в последния епизод малко ме подразни с излишни изказвания и роболепничене. Ясно ми е, че не виждаме пълния контекст, но от това, което ни показаха - чак аз настръхнах с неудобство от очевидно недружелюбната публика, пред която тя с всички сили излишно се мъчи да блесне с добронамереност и знания.
Каузата отдавна е загубена там, не вижда ли, че тя дори само като диша ги дразни - няма смисъл да се опитва да се сприятелява или да им променя становищата, повече гордост да прояви!

Блага от началото ми е антипатична, но откакто се извъртя като фурнаджийска лопата и стана едва ли не най-големият палач на Александра - съвсем не мога да я понасям. Ще използвам собствения ѝ израз от първите епизоди: "душата ми повръща като я слушам и гледам"... Няма такова инфантилно и жалко същество! С тези тежки хистрионни реакции си е директно за диагноза, жалка картинка!

Гергана ми е много симпатична и като изключим леките изцепки в по-предните епизоди, напоследък все повече ми се затвърждава като една от малкото свестни там. Да, кокетна е, съблазнителна и леко настъпателна в неподходящи моменти, но пак показва повече характер и достойнство, отколкото всичката останала паплач (с изключение на Алекс).

Люса, Дениз, Виктория са ми като ОЧЗ - помните ли организацията на злодеите и чудовищата от Мечето Ръкспин?  Grin Толкова са токсични, чак бие на фарс.

Деница и Марта са ми безлични. Денка е злобничка и дребнодушна, колкото и да ѝ се иска да минава за "дама". Марта е красива, но някак прекалено вяла, за да изпъкне.
Виктор пък ме дразни, че така и не се отпусна. Все е един такъв стегнат, изкуствено премерен в речта си, фалшиво-загрижен когато някоя е тъжна или разстроена - сякаш е невероятен шок за него, че има интриги и дрязги в кокошарника със съпернички, борещи се за един и същ човек. Rolling Eyes
Ясно е и че най-вероятно продуцентите и психолозите го карат да поддържа съспенса на шоуто, защото ако наклони везните само към Алекс, примерно, хората ще загубят интерес, защото ще решат, че победителката е ясна. Обаче много ме дразни като вижда злобното и откровено садистично отношение на махленски кукумявки, а веднага след това се лигави със злобния бобър и ѝ казва колко била мила и нежна... Bitch, please!

Виктор е много суетен, както и назад някой спомена. За това му е необходимо вечно да получава одобрение. Храни се със собственото си отражение. Не си падам по такъв тип мъже "вижте ме колко съм готин". В реалния живот са флиртаджии. Само силно влюбена в него жена, или жена като самия него - суетна, могат да го издържат. Вторият тип, суетна (Виктория, Александра, а дори и Дениз) на него би му била по-интересна, а самата жена няма да има проблем със суетата му, защото самата тя ще е твърде вторачена в себе си, че да му забелязва много много.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 20:34 от Odillia

Общи условия

Активация на акаунт