Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 73 940
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 1 200
Ами то преди Виктория, бяха Деница и Марта, на общата среща в ресторанта пак Сашка обсъждаха пред него, ами не чух някаква ясна позиция от него, вместо това отиде да целува Капиталова на съседната маса. Е много мъжка постъпка, рака че очаквам точно това от него на финал. Все пак се моля това да не е истина.

# 1 201
  • София
.... 75 набор е чичкото паричко до Виктория. Веднъж на паркинга на фитнеса ги засякох съвсем случайно да се целуват. Стана ми грозно ....

Исках да изкоментирам, но не знам как.
Хваща ли окото този така наречен чичко? Абстрахирай се от годините.
Почувствах се древна, без връзка с казуса. Щото нали за едни чичко, за други мъж на нормална средна възраст.

Сега направих справка. 72 набор е
Казва се Диан Ганчев. Няма информация и снимки негови никъде, за да ви го покажа, но и е нормално.
Висок. Едър мъж. Със сивакъм бяла коса. Нагло поведение. Дори арогантно.В случая тогава ме почерпи фреш. После ме попита кога ще ме заведе на вечеря и като разбла, че тук номера няма да мине дори спря да ме поздравява. Класик ...
Но е противен като Капитонката и нагъл като нея. Допълват си се

# 1 202
Честно казано няма значение възрастта за една връзка.
Всеки мъж може да е плейбой без значение неговата възраст.
Но грозното в случая за мен е, че той е вече семеен човек.
От друга страна има жени, които обожават да са в ролята на любовници - не се занимават с готвене, пране и мъжът не я възприема като домакиня, а като жена за удоволствие - пътувания, ресторанти, подаръци...🙄
Друг е въпросът, че в даден момент жените биха решили че искат семейство. Но ако Питонова е такава, каквато я смятам - няма да има проблем, че няма семейство.
Но може и да поиска да има, подобно на мераците на Гани (джулиани).
Надявам се че известният край в бгмама на Ергенът не е истински.
По какъв начин ще има служебна победителка?
Нали не е уж състезание за любов а предаване в което се намира любовта 🤔 как може да се намери служебно любовта?!
Ергена трябва да се врътне и да заяви че няма победител.... Значи ако е такъв краят наистина, аз няма да гледам втори сезон... Ще се прехвърля само на чуждестранните версии... Общо взето от всички български шоута ще си остана с Кошмари в кухнята.... 🙄

# 1 203
А с какво точно  се занимава този господин, че толкова черпи?

# 1 204
Забравяш пътуванията в Дубай и по света, подаръците към Питонова и т.н.
А ако му остава време, енергия и пари за друга мацка, при положение че има и семейство... Той може и да е богаташ направо от ранга на Слави 😂🤣😂

# 1 205
  • София
Не мисля, че Ергенът трябва да показва "топки", като фаворизира едната и хейти другата. Идеята е да има избор, драма, да се "опознават". Ако отсега показва пристрастия, какво ще дават до края. Дори е добре с всяка да излиза и да ги редува, за да ги опознае.

# 1 206
Срещу 50  лв Капишонка може да сподели:joy:

# 1 207
Деница след предаването е правила устни и не само това.
Цялостен ремонт, изглежда добре.

# 1 208
  • София
Ох, Блажке, каква куха кратуна си...

# 1 209
  • София

Не знам с точност. Той е клиент на залата, в която работех. Както и Капитонова. Интересното е, че тогава / преди локдауна март месец/ Хриси Парова бившата на Витко беше инструкторка там,  Витьо клиент също на залата и всъщност няма как да не се знаят "по физиономия" с Виктория

# 1 210
Е не е чак толкова възрастен този “чичко”. Аз си представях нещо от рода на  онзи професор от Натфиз или Христо Сираков Simple Smile

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 16:30 от SSll

# 1 211
Всяко чудо за три дни...

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 23:29 от daniela19

# 1 212
Мислех, че И*айт ю са разкарали рекламата с мазния питон след толкова оплаквания, но не, днес пак ми излезе като спонсорирана във Фейсбук.
А този чичко си е баш чичко за мен - мъж на 50 години излиза с 27-годишна. Надали е голям богаташ, щом не може да й подари заветния Ролекс.
А иначе млади красиви, интелигентни и богати мъже никога не биха обърнали внимание на такава ниска топка като Питонова, така че добре се е насочила към чичака. Надали би могла да хване нещо по-добро, като се имат предвид лимитираните неща, които тя самата може да предложи.

# 1 213
Тя май е 95 набор, а той 75, и 72 ако е още по-зле. За нея е чичо, всеки го гледа според годините си.

# 1 214
  • София
Тя май е 95 набор, а той 75, и 72 ако е още по-зле. За нея е чичо, всеки го гледа според годините си.
Тя е родена 09.11.1994 / и аз първоначално бях разбрала, че е 95, но си направих справка. Със сигурност е 94 набор/
Чичо Дидо е - 30.03.1972 /сигурна информация/

Общи условия

Активация на акаунт