Нашата одисея продължава - на на 5-6 ч. вдига Т. Уж не е много топъл само главичката отстрани, а като сложа термометъра - 39. Има моменти, когато ръцете му ледени, а глават му отстрани, направо пари. Вече незнам каква е тази Т. Изписаха Аугментин, защото предния път беше Дурацеф и се изрина /пи го само 2 дни/, свали Т и остана само на калции. След още 2 дни му нямаше нищо, така и не разбрахме какво беше. Аз си мислех, че ще трябва друг АБ, но не.
У нас никои не е алергичен към нищо, но Лъчо вече е - към АБ от групата на Дурацеф.
Таня П., цитирам: "влагалище зачервено, ПВКУ зачервено, матка в синистропозиция, аднекси чувствителни при палпация в лява".
Единственото, което за мен прозвуча като нещо недотам лошо беше, че матката е малка и няма данни за миома.
Е това е за сега, приятен ден на тези, за които това е възможно!

. Мъж ми само гледа уплашено, защото ние се знаем от многооооо години и аз никога не съм се оплаквала от нищо, а сега и на мамолог и на АГ и той направо си е глътнал езика. Сигурно не му е много гот от това за секса, ама знае ли човек
/не знам точно колко, май не мога да броя до толкова
.
.
, оздравявайте по-бързо! Аз имам добра новина - говорих с директорката на яслата, в която подадохме молба и ще я вземат Преслава март месец. А това означава, че като комбинираме отпуските, ще си я вземем в началото на февруари
. Много съм щастлива! В тази връзка, бихте ли ми казали колко време предварително трябва да се пуснат изследванията за яслата?
)