Как издържа тази мама, ОКТОМВРИйчетата щури са за двама!!!

• 14 964
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Честит Рожден Ден на mmz! Да си жива и здрава , много щастлива и обичана!Весел Празник!

# 31
  • София
ЧРД  на mmz. Много здраве и любов.
 newsm51 newsm67 smile3510

# 32
Честит Рожден Ден на MMZ   bouquet
всичко най най най ти пожелавам.

# 33
tbekiarova , Танче, включени сте в първа страничка.
Много са ти сладки слънчицата!!! Лъчко е голямо слънчице, а каката е нежна и красива. Нека са ти живи и здрави!

ММЗ - Честит Рожден Ден! Да си ни жива и здрава, и трижде по-щастлива!   Hug

# 34
                 Честит рожден ден, Марийче!
  От сърце ти пожелавам много, много здраве, щастие,  само любов да цари в дома ви и успешна кариера!

Ето ни и нас на хоризонта Wink. Ще кажете тая пък Гея изобщо не пише, на каква се прави.....правя се аз- на звероукротител. Моят син ми разгонва фамилията- не се спира и за минута, вече нямаме слушалки, микрофона е изгризан, дистанционното е на парчета, телефона ми беше на поправка- слава Богу работи, но беше зеленясал от лиги  Crazy.
Та такива ми ти работи, вчера получихме втора цицина на главата, ама не беше чак толкова фрапантна. Манипулира ме жестоко, като е сърдит идва, вдига ми блузата и започва да ми дърпа сутиена- смята, че като му дам да цока е добро момче  Laughing, нощем сам се обслужва..
И ние пием Мултисаностол и ни се отразява добре- но и баба му на Преско има огромни заслуги за апетита. Тъй като моя мъж постоянно е в командировки, та миналата седмица ни остави сами за 5 дни, та бабата дойде да види какво е това чудо, дето се отглежда в нас и как се справям с него. И като се почна- в 8 ч. -попара с 4 сухара, в 10.30 бисквити с мляко, на обяд- задължително-супа, месце за второ и десерт. Към 3-4 пак папане, после пак и пак......само с лъжицата стоеше милата.....и тоя нашия все си отваря устата. Затова сега има целулит   на дупарата:mrgreen:.
Не помня дали ви казах, но на прощъпулника хвана черпака, та все в кухнята го влече. Отваря шкафове, вади купи, чинии...чудо е.
Това е засега май, човека иска да си играем Laughing.

Добре дошла на новата мама Таня и Лъчко!  bouquet

Целувки Heart Eyes

# 35
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ММZ и от нас! Пожелаваме много здраве, любов и хубавите моменти да нямат край!!!  newsm59
nadinka, благодаря за хубавите думи и разбира се за включването на първа страница Grinning

# 36
ЧЕСТИТ  РОЖДЕН ДЕН,МАРИЯ!Бъди щастлива,обичана и усмихната!
Добре дошла,Таня!Страхотни сладуранчета си имаш!
 Радвам се,че форума се пораздвижи!Скучно е като си пишем все едни и същи!

# 37
  • Варна, България
Честит рожден ден, ММЗ! Бъди здрава, щастлива, обичана!   bouquet
 welcomeна новата мама Таня и дечицата Рали и Лъчко! Много са сладки! А мама кога ще видим?  Wink
 welcomeи на бабка- жабка! Ей, ама ти "чудна" почивка си изкарала  Mr. Green Горкото теленце!
Смайли, направо ви завидях на екскурзийката! Искам и аз!
Браво на всички дечица за прощъпулниците - е, то е ясно, че октомврийчетата са най-големите късметлии и тарикатчета - кой черпак, кой четка, кой мишка, кой като моя син нищо.  hahaha
Надинка, чудесна питка!
Джулка, добре, че ръчичката на Яни е добре! Все пак с тези домашни любимци е опасно, колкото и да са свикнали със стопаните! Номерът със солетите ми хареса  Joy
Гея, споко, очакват ни още каквииииииии ли не номера, тръшканици и пр. Самуил и той почна яко да се изявява в тази посока. Просто детето ми е неузнаваемо  Shocked А пък баба си я прави луда. Аз всявам ред и съответно детето все гледа да отиде при този, който му угажда. На мен ми е криво понякога, но гледам да не задълбавам в темата....
Р-ка, честити бебенца на приятелките! Да са живи и здрави и много да им се радват! Браво и на малкия манИкен! Много е сладък, още отсега се изявява на сцената!  Laughing
Облачка, успех с шофирането! Голям кеф е! Е, то вярно, че вашият джип не е много лесен, имайки предвид тесните улички и задръстванията, но  newsm10 късмет в начинанието! Друго си е с кола. Вчера например три мами с коли се организирахме и ходихме на детския кът в Гранда  Laughing
Да ви се оплача /то ми мина вече де / - съпругът ми трябваше на 15 ноември да си е вече вкъщи, но в последния момент смяната му се отказва и се отложиха нещата за края на месеца. А той милият дори и багажа си беше стегнал. Много му е кофти, ама няма как  #2gunfire Засега нещата са на изчакаване, а на мен направо вече ми изпушват бушоните. Иска ми се някой да ме отменя, макар и за малко в нощните будувания, слагането на капки за нос, даването на лекарства и др. неприятни задължения. Е, оплаках ви се, не че ми мина ...  
Самуил вече мина на еднократно спане от 1.5-2 часа през деня и първите три нощи спа добре. Първата вечер даже се събуждам по никое време и направо поскочих - детето не се е обаждало цяла нощ, а аз на сутринта се събудих подпухнала от сън- кога ми се е случвало това в близката година. Е, това трая само три нощи. Снощи ме направи крива, не знам колко пъти ставах, накрая на сутринта нямах сили да стана, само намалих звука на бебефона и го оставих да си поплаче. Добре, че беше около 5 мин и пак заспа. Ох, нямат край тези нощни изпълнения! За капак в четири часа се беше наспал и го чувам как си приказва "Дай Дедо!" Това е любимият му израз и поне сто пъти на ден се повтаря.  Joy
За подаръци не съм мислила още  newsm78
За мамолог - знам, че се ходи поне 6 месеца след като спреш да кърмиш. Желателно е веднъж годишно да се ходи и на цитонамазка , която минава през здравна каса.
Ами това е засега,
Целувки!
ПП. Я ме светнете за тази диета на Надинка. Четох я някъде, но не ми се рови, плс!

# 38
Честит Рожден Ден на ММZ!!!Да си жива и здрава ,много любов и щастие и постоянно усмихната newsm51

Таничка,успешно си се справила със снимковият материял smile3501Много са ти сладки мъничетата Лъчко и Рали  love001
Облаче,благородно ти завиждам за джипа у вас FlushedНа мен това ми е мечтата -да се метна на един джип и да потегля "без цел и посока".Само въздишам и им се радвам из улиците и май това ще ми остане Mr. GreenТо е ясно че няма да ме огрее,но поне да си помечтая fiuuuuuu
Волтажче,дано по-бързо да минат дните и да сте си пак заедно с твоята половинка PeaceИначе и Жорето си спи само по веднъж на ден,но аз не успявам да го усетя този 1-1,5 Crazy

Момичета искам да ви питам нещо:вие как перете дрехите на вашите мъници?Аз още ги отделям от нашите и ги пускам отделно,но се чудя до кога така newsm78

# 39
Волтажче, ето я въпросната диета
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=138107.msg2705192#msg2705192

Мишленце, плиз, прати ми номера на доктора на лс!

# 40
Волтажче -тъкмо се замисих, че отдавна не съм те виждала и си викам хайде една щастлива жена, а то Rolling Eyes
Един бърз отговор за прането , на Коко му пускам дрешките с някои наши неща, само блузи обаче или пижами и честно да си кажа само мои работи, също така допълвам с покривки и разни кърпи за лице или ръце, все още се притеснявам да пускам наши долни "гащи" или чорапи, може и аз да съм за бой ама така си ми е добре.Иначе Да неговите дрешки са в отделен кош от нашите дрехи.
Айде чао че поредните гости пристигат.

# 41
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Честит Рожден Ден klamerche! Да си жива и здрава , щастлива , много обичана майка и съпруга! Късмет и любов! Весел празник!

# 42
  • София
 newsm51 Кламерче, честит рожден ден. Желая ти всичко най-хубаво!
 hbday

# 43
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КЛАМЕРЧЕ
много много щастие и радост да те сапътстват винаги

# 44
  КЛАМЕРЧЕ,БЪДИ ВИНАГИ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА,ДОБРА И СЪРДЕЧНА!!!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЦЯЛАТА ЛЮБОВ НА ЗЕМЯТА,ЗДРАВЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ НА ТЕБ И ЩАСТЛИВОТО ТИ СЕМЕЙСТВО!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!
За прането-пера дрехите на Антоан отделно и така мисля да продължа.За мен смесването им с нашите е несъвместимо!
За мамолог-браво на всички,които вече са го    посетили!И аз тия дни съм там!Ей,момичета,отнасяйте се сериозно към здравето си!Задължително отидете и на този преглед,и веднъж на 6 месеца или година поне си правете и цитонамазки!Много важно е!
Тук,в София е дъждовно и мрачно,не знам как ще изкараме цял ден вътре?Дано спре дъжда поне за малко да излезнем!Вие как се справяте?

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 09:39 от __ZLATO__

Общи условия

Активация на акаунт