. Добре се насочи тя. Бяхме и оставили военна шапка - нали и двамата с мъжът ми сме офицери, слушалки лекарски, козметика - за манекен, писалка, книга и др, но съвсем категорично тя си избра хапчетата. Ходи като бясна и има определено афинитет към предметите с копчета - дистанционно, GSM, блутуут - а на брат ми и др. Ходихме по разходки с нея, само двете - толкова ни беше хубаво и надвете! Бърбори ми, хилоти се, закача се, аз и приказвах като на голям човек, показвах и листенцата в парка - абе , идилия, но бързо свърши
. Режимът и е следният: 8.00 - ставане и закуска - попара или грис, или бисквити с кисело мляко и плодово пъре или плод.
10.00 - плод или полодово пюре - завоси какво е яла в 8.00.
До 12.00 си се занимава сама с играчките.
12.00 - обяд - пюрето от кухнята с десерт - кисело мляко, кремче, плодово пюре или плод.
Следва малко дивяне иа вкъщи и следобеден сън около 2,5 - 3 часа. Обикновено в 15.30 се събужда.
16.00 - закуска следобедна - кисел или грис, или мляко
18.00 - плодово пюре или сок, бисквитка, солетка и др.
19.30 - вечеря - супата от кухнята със сухар или пюре зеленчуково или месно и десерт - мляко или плод, или плодово пюре.
Збранила съм да и дават снаксове и царевични пръчици и тем подобни празни храни. Разрешавам бисквити - е то с млякото няма как, и солети.
Следва голямо, ама наистина голямо щуряне с околните. На девойката са и свалили детски песнички - популярните и и ги пускат и нашата от време навреме си ги сменя с мишката (не знам доколко съзнателно, но на няколко пъти пред нас го направи), също като изгасне мониторът, след като дълго време не е работило РС - то, удря една ръка на мишката , излиза десктопът и сме много доволни
. На гърне я слагат периодично през деня, но все още се случва да направи голямата работа в памперса. Дрешките и ги перат отделно с "Тео бебе". Ами сякаш това е, ако се сетя нещо, пак ще пиша. Тази вечер съм много многословна
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ ЕКАТЕРИНИ
Да остареят и побелеят. И както пее Катето (не съм чувала друго дете да пее толкова красиво
и да честитя й имения ден

А с това среднощно будуване направо ми домъчня за теб... Дано му се вижда края!
, УРААААААААААА , съпругът ми с връщаааааааааа

Сега се гледаме вкъщи, но явно вирусите и тука ни намериха!!! Педито рече - ангина, няма нищо друго, само Т и гърлото много възпалено. Изписа оспамокс, че най-лек и чакам сега да подейства вече. С тия Т откачам, ей........ 

фирмата е Ални Електроникс и след поредният скандал от мен по тел/2 месеца е наремонт при тях/, че ще се обадя на комисията за защита на потребителя, звънаха на Галин да му кажат че ще я сменят с нова в края на месеца ...та още чакаме ама има надежда. Иначе МР4 е подобре от МР3 защото подържа видео формат/клипчета,анимации картинки... всичко което можеш да качиш на тел можеш и на нея, дори и филмчета след като ги обърнеш в съответният формат! А овцата е страхотна!!!!!!
и много спокойна нощ
!