Юлчето расте и рита, а мама е обзета от бебешка шопинг треска - Термин Юли 2022 - тема 6

• 43 795
  • 793
  •   1
Отговори
# 660
Аз поръчах видеофон, вана със стойка, повивалник и шишета. За помпата още не мога да взема решение.

# 661
  • Замък сред облаците
Аз за помпата поначало се бях нахъсала, защото много мои прителки хвалят как помага за лактацията, ама реших да последвам нечий съвет тук (не помня коя го сподели,съжалявам) и да видя първо как вървят нещата, и ако се наложи тогава да купувам - в близост са ни няколко аптеки и детски магазина, ако трябва ММ ще изтича за 20-30 мин и ще вземе.

# 662
Аз за стерилизатора също реших да изчакам да видя дали ще ми трябва, все пак не е малък уред и за него си трябва място..
А да ви споделя още нещо. Миналата седмица бях поръчала дрехи от zara и hm На hm много ми харесаха като материя, цветовете са по-хубави от снимките. Но zara тотално ме разочароваха, некачествено изпълнение, по всичките дрехи имаше непочистени конци. Абе хубавото е поне че връщането е безплатно, на тяхно място ще взема отново неща от hm. 😀

# 663
Момичета аз пак се включвам с моите тревоги относно витамин Д. Днес дадох кръв, но сега на изследването пише vitamin D total, т.е. това е общия? А не трябваше ли да е само витамин Д3. Има ли значение и мога ли да смятам резултата за достоверен? Излезна ми 30, за 3 месеца прием, като започнах от 27. Само да кажа, че не съм го спряла заради изследването и продължавам да го приемам.
За повивалниците да питам, важна покупка ли са? Става въпрос за тези към 50 лв, които са.

# 664
  • Замък сред облаците
Витамн Д тотал се изследва, споко. За 3 месеца прием, на фона на повишени нужди на организма и в зависимост от формата, не е учудващо че се е вдигнал с малко само. Аз повече на тези, където се е вдигнал много не вярвам, защото е със сложен механизъм на усвояване  много зависи дали се изследва без спиране на прием.

# 665
Аз да похваля хиполенд, не очаквах. Снощи по никое време пуснах поръчката, днес вече е опакована и изпратена, да я очаквам утре.

Comsed още с първото дете се опарих, точно за наличностите и от тогава не съм поръчвала от тях.

Този петък+уикенд има 25 процента намаления в комсед и Хипо. Хипо са ок, но Комсед са в 20 век. Потвърждение за поръчка се очаква до 10 дни.... И не ти гарантират, че ще има, каквото си поръчал....
Аз също потвурждавам колко е скъпо... Направих си сметка сутринта на нещата, които съм купула, поръчала досега и ме заболя главата....

# 666
Здравейте! Бях ви казвала,че съм от юнските мами,но пиша и тук,защото в нашата тема не се пише много, а тук обсъждате много полезни неща. Днес ме изненадаха,че ще съм даже с майско бебче. Има лек спад в линията на растежа плюс като им казах,че движенията са по-слаби(не са спирали,пак са си целодневно,просто различен интензитет сякаш) и решиха да ме приемат понеделник за предизвикване в 37ма седмица. Стискайте ми палци моля. 🥰И също напомняне може би да не оставяте всичко за последния момент,че нищо не се знае никога. Аз че нямам търпение да излиза бебето вече нямам,ама изобщо не бях подготвена за такива новини. Леки последни седмици бременеене ви желая и дано всичко мине леко и безпроблемно при всички ни.

# 667
Момичета кои са фирмите на Витамин Б12 на спрей, обиколих сума аптеки в Бургас и ми казват онлайн да поръчам, защото го нямат наличен и не могат да го поръчат. Продължавам да търся, но ме насочете поне към кой

ПП: Късмет, успех и безпроблемно раждане, Happyday 🤗
И мен ще ме приемат в 37 гс за раждане, и то 2 дни след именния ми ден 🤭 ще е най- безценния подарък, който съм получавала ❤️

# 668
Витамн Д тотал се изследва, споко. За 3 месеца прием, на фона на повишени нужди на организма и в зависимост от формата, не е учудващо че се е вдигнал с малко само. Аз повече на тези, където се е вдигнал много не вярвам, защото е със сложен механизъм на усвояване  много зависи дали се изследва без спиране на прием.

Благодаря! Но аз продължавам да го приемам и това значи, че е фалшив резултат и е по - малко? Disappointed Relieved Какво мога да предприема в такъв случай? След като не мърда, а дори явно и намаля. Ще говоря и с АГ, но съм на 25 на преглед. Спрея на better you. уж е най - усвоим, а то се оказа нищо.

# 669
  • Замък сред облаците
Флоравит е вносител на Better you, ама защо ще се тормозиш така, поръчвай направо онлайн от Ремедиум, Гален и т.н. Айде, вече е късно, ама буквално от днес за утре ще ти доставят от която и да е онлайн аптека вместо да обикаляш.

Мимче, то зависи каква доза си взимала и дали е било в правилното време, отделно че детето дърпа много - нали си сещаш че се мери свободното количество в твоя кръвоток? Съвсем си е ок резултатът.

Хепидей, стиснати палци!

# 670
Благодаря АА . Винаги си била полезна. Иначе за дозата приемам 3000 IU. В такъв случай продължавам с приема макар да приближавам към осмият месец?

# 671
  • Замък сред облаците
Ами, явно имаш нужда засега, но все пак го изкоментирай с АГ докога да взимаш и гледай вместо това да излизаш редовно на слънце, вече пече достатъчно.

# 672
Определено ще поръчам, че ми омръзна да обикалям аптеки. Така ужасно пече, че днес дори се поливах с вода (буквално от главата до краката) докато обикалях аптеките, а бях с колата. Ако бях пеша просто не ми се мисли, яко ме перат хормоните и ми е много жега 😅 Иначе една жена бая ме загледа, че чак и корема извадих на показ 🤭

Флоравит е вносител на Better you, ама защо ще се тормозиш така, поръчвай направо онлайн от Ремедиум, Гален и т.н. Айде, вече е късно, ама буквално от днес за утре ще ти доставят от която и да е онлайн аптека вместо да обикаляш.

Мимче, то зависи каква доза си взимала и дали е било в правилното време, отделно че детето дърпа много - нали си сещаш че се мери свободното количество в твоя кръвоток? Съвсем си е ок резултатът.

Хепидей, стиснати палци!

# 673
Аз да се включа за количките. Ние ще си ползваме тази от баткото. Когато я взех и правих сметка за лятна да я ползвам също. Ми купих си лятна. Нашата е 10кг, а лятната 5. Пере се 10пъти по-лесно. Но, в нашия случай догодина ще са на годинка+ и тогава вече количка почти не трябва лятото. Нашия беше на тротинетка и кола за бутане след година и 2месеца. По-скоро ако има чувалче за коша 6м+ вземете тогава, защото ще сменяме коша точно зимата и ако са комплект излизат по-евтино.
За баткото взехме лятна защото беше на 10м лятото и ходихме на море няколко пъти и така ни беше много по удобно, особено за багажника.

# 674
  • София
Аз да кажа за Ремедиум, последния път си поръчах витамините, че бяха намалени там и чаках 10 дни, като на десетия звъннах да откажа поръчката. Те ми се обясняват ама тъкмо щяхме да ви я изпратим.. сакън не бих поръчала от тях втори път. Направо отивам и си ги взимам. Иначе тези витамини ги има в Нота бене, Sopharmacy, Медея, ако имате някъде наоколо поръчай си. Аз за витамин D3 съм доволна от Smart Hit много. За два месеца прием от 27 на 30 се качи и го бях спряла две седмици преди да дам кръв. За разлика от Better You B12 ,който пих според мен нищо не е напраивл. Колкото и да ми харесва, че е на спрей и е вкусен няма да взема пак. Видях, че има B12 и на Smart Hit и ще видя с него как ще съм.
Happyday стискам палци! Моят батко го извадиха в 37 седмица + 1 ден и се роди мъничък - 2,700 кг. 51 см, нооо пък си беше напълно развит и до 3 месеца беше надминал всички бебета родени на термин по размери Grinning Не се притеснявайте изобщо!

Общи условия

Активация на акаунт