Юлчето расте и рита, а мама е обзета от бебешка шопинг треска - Термин Юли 2022 - тема 6

• 47 324
  • 793
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Относно бейбифона ние си взехме камера Robicam и сме много доволни. Приятели ни я препоръчаха. Много лесно се монтира и управлява и не е скъпа.
Сега сме на вълна купуване на дрешки. Ами гледам ги по сайтовете и или нямат размери или не ми допадат.

# 421
И ние взехме камера. Препоръката ни беше да не е на уайфи, а да е със собствени батерии. Все още не сме е пробвали .
Откакто съм бременна , от мен лъха едно спокойствие Blush
Забелязах, че мъжът ми е станал голям мърморко, може би, защото си разменихме ролите, яз съм по цял ден айлек, а той шета из къщи Grinning
На моменти имам чувственото, че виждам себе си, след работа и когато има повече работа вкъщи Joy но съм много спокойна, дано и бамбините ни да са тъй спокойни Heart Eyes

# 422
  • Замък сред облаците
И аз съм от дзен бременните, да не кажа че съм по-спокойна спрямо преди даже Simple Smile

# 423
Аз ту съм бяс ту биволско спокойствие...

Връщам се от фетална. Доктора смята, че всичко си върви в норма и бебето е добре. Тежи кило и половина. Плацента първа степен, околоплодни води в норма. Само шииката малко ме стресна. Него - не. Каза, че е 26 мм. Малко ме хвана страх да не станем юнчета Grinning
Похвали ми изследванията и ми изписа още магнезий да пия.
Този път не можахме да видим лице. Беше си сложила и ръце и крака пред лицето. Доктора бая я разтресе да мръдне, но тя отказа. Таткото за първи път присъства на такъв преглед.

Камера имаме едно бяло/зелено мапи от емаг. Картината е добра. В половината къща има обхват в другата не.

# 424
Днес ходих да си капарирам кошара (некст то ме) и понеже споменах ,че не ми се дават много пари за количка консултантката ми препоръча след като е лятно бебе да си взема лятна количка ,на която да се спуска до легнало положение коша.Вие какво мислите по въпроса някоя обмисляла ли е подобен вариянт?

# 425
Нашата от каката е с мек кош, който се трансформира и може да се спуска до легнало положение и ще използвам нея.
Днес ходих да си капарирам кошара (некст то ме) и понеже споменах ,че не ми се дават много пари за количка консултантката ми препоръча след като е лятно бебе да си взема лятна количка ,на която да се спуска до легнало положение коша.Вие какво мислите по въпроса някоя обмисляла ли е подобен вариянт?

# 426
Аз съм с близнаци, но на мен също ми препоръчаха този вариант на количка. Моя позната, която е с близнаци, така ги е отгледала. Летния кош и портбебе в него. А нейните бебета да родени септември. Каза ми, че за юлски бебета няма смисъл от зимен кош.

# 427
Аз съм с близнаци, но на мен също ми препоръчаха този вариант на количка. Моя позната, която е с близнаци, така ги е отгледала. Летния кош и портбебе в него. А нейните бебета да родени септември. Каза ми, че за юлски бебета няма смисъл от зимен кош.

Може ли снимка или линк на количката?
За какво е портбебе?

# 428
Ето я количката, многократно коментирана.
https://www.hippoland.net/mountain-buggy-kombinirana-kolichka-za … bena-kost-pt-0226
Ето и портбебето, с което мисля да изчакам. Ще видя, как ще е само с количката.

Аз съм с близнаци, но на мен също ми препоръчаха този вариант на количка. Моя позната, която е с близнаци, така ги е отгледала. Летния кош и портбебе в него. А нейните бебета са родени септември. Каза ми, че за юлски бебета няма смисъл от зимен кош.

Може ли снимка или линк на количката?
За какво е портбебе?

# 429

Добро утро,мили бъдещи мами! Аз днес съм в настроение за снимане на корем. 😃🤰 Та реших да ви го споделя.... 30+2 г.с съм вече.

# 430
Момичета искам да ви питам може ли да се ползва автобронзант по време на бременност?Аз всяка пролет използвам. Посъветваха ме да взема този, някоя от вас ако разбира малко повече ще се радвам да сподели мнение.

# 431
Момичета искам да ви питам може ли да се ползва автобронзант по време на бременност?Аз всяка пролет използвам. Посъветваха ме да взема този, някоя от вас ако разбира малко повече ще се радвам да сподели мнение.

Аз лично не бих се мазала с подобна химия. Ако ще да е Био,Мио.... аз почти не слагам грим. Даже като си мажа косата го мисля здраво,но съм червенокоса...и е тегаво ако не го правя. Но за Бронзантите...знам,че не са съвсем безобидни.

# 432
И аз мисля, че е нещо което човек може са пропусне, но все пак мисля, че има автобрознант на Biobaza, който е с доста по-изчистен състав и всъщност съм чувала отлични отзиви за него Simple Smile

https://verdemivida.com/shop/self-bronzing-lotion/

# 433
И с нош па бих имала едно наум, понеже при съмнение за проблем с шийката моята АГ искаше да го спра. Индивидуално е, затова е хубаво да се пие по предписание.

По принцип ми казаха по едно вечер, ако се наложи, но аз пия по 5 Ношпа на ден уж за всеки случай от 2 седмици, а съм 30 седмица. Смятам пак да попитам пак. Има ли някой, който пие пие повечко Ношпа след 7 месец. Опасно ли е?

# 434
А за борба  с гадните комари знаете дали има нещо,което може да се ползва по време на бременност? Аз всяка година бивам изядена брутално като стане май/юни/ юли. Пробвах миналата година тези гривничките с цитронела, но нямаше особен ефект.

Общи условия

Активация на акаунт