Бял списък на хотели в страната - Тема 5

• 122 011
  • 398
  •   2
Отговори
# 330
Похвалвам хотел Ривиера -Златни пясъци, не намерих много отзиви като резервирах,но съм приятно изненадана.Базата не е занемарена,големи чисти стаи и бани,усмихнат персонал,всеки ден сменят кърпи,чаршафи,чистят чудесно /за разлика от Калиакра маре в Албена/ храна,басеини плаж, всичко супер, само морето е малко дълбоко и не е за малки деца.
Потвърждавам , и ние почивахме там това лято !! Парка на Ривиера е прекрасен , уникално съчетание с морските плажове !!

# 331
  • Beyond the stars
Похвалвам хотел Ривиера -Златни пясъци, не намерих много отзиви като резервирах,но съм приятно изненадана.Базата не е занемарена,големи чисти стаи и бани,усмихнат персонал,всеки ден сменят кърпи,чаршафи,чистят чудесно /за разлика от Калиакра маре в Албена/ храна,басеини плаж, всичко супер, само морето е малко дълбоко и не е за малки деца.
Потвърждавам , и ние почивахме там това лято !! Парка на Ривиера е прекрасен , уникално съчетание с морските плажове !!

За Ривиера Бийч ли става въпрос във вакационен клуб Ривиера ?
Може ли линк за ориентация.

# 332
За него става въпрос , има го в сайта на Ривиера Холидей клуб
https://rivierabulgaria.com/

# 333
Аз съм на противоположно мнение за Ривиера. Според мен е занемарено и мръсно. Тоалетните на Аркада са отвратително мизерни. Около душовете пред Ривиера Бийч не се почиства и около едните се е заформило блато. Явно сте случили на добра камериерка и е почиствала добре стаята ви. Зелените площи в комплекса са наистина прекрасни и се поддържат. Голям потенциал има това място, но на този етап туристическата услуга е незадоволителна.

# 334
  • There I was on a July morning
Комплекс Ривиера е много тих, спокоен и с красив парк, но мисля, че по-хубавият хотел там е Нимфа.

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 22:33 от Скубиду

# 335
  • Пловдив
Хотел „Национал Палас Spa & Wellness” в Сливен. Бяхме за една нощувка. Много чист хотел с големи стаи.  В ресторанта храната е вкусна, служителите са професионалисти. Не сме ползвали СПА центъра, за там не мога да дам отзив, но при общия изглед на хотела, предполагам, че и там ще е прекрасно. Бихме се върнали за по-дълъг престой.

# 336
Един глас от мен за Grand Resort Pavel Banya Medical and SPA. Голям, нов хотел, с хубаво спа, топла вода в басейните, вкусна храна, отлична хигиена и любезен персонал.
Този и следващия месец има 20% намаление.

# 337
  • Beyond the stars
Един глас от мен за Grand Resort Pavel Banya Medical and SPA. Голям, нов хотел, с хубаво спа, топла вода в басейните, вкусна храна, отлична хигиена и любезен персонал.
Този и следващия месец има 20% намаление.

Тъкмо и свекърва ми се върнаха от там. Затвърдиха нашите положителни впечатления от лятото.

# 338
Аз давам положителен отзив за Старосел. Ще повторим скоро. Хареса ми, че можем да ползваме спа и в двете зони, без значение в коя част на комплекса сме отседнали. Хареса ми обслужването в ресторанта на входа на комплекса, толкова симпатично девойче ни сервира първата вечер, че с удоволствие дадохме щедър бакшиш, а сутринта на закуската мацето ни каза да си поръчваме каквото искаме извън включената в цената закуска, защото искала да ни почерпи Simple Smile
Чисто е и поддържано мястото.

# 339
На мен също много ми хареса в Старосел, когато го посетихме преди години. Радвам се, че са запазили нивото.

# 340
  • Beyond the stars
Аз давам положителен отзив за Старосел. Ще повторим скоро. Хареса ми, че можем да ползваме спа и в двете зони, без значение в коя част на комплекса сме отседнали. Хареса ми обслужването в ресторанта на входа на комплекса, толкова симпатично девойче ни сервира първата вечер, че с удоволствие дадохме щедър бакшиш, а сутринта на закуската мацето ни каза да си поръчваме каквото искаме извън включената в цената закуска, защото искала да ни почерпи Simple Smile
Чисто е и поддържано мястото.

Детският кът все още ли се заплаща отделно ? Това ми беше направило кофти впечатление + из СПА-то също доста неща се доплащаха допълнително.

# 341
Не бяхме с деца и за детския кът нищо не мога да кажа, за втория въпрос - имаше разни процедури, за които трябва да се пита на рецепция - собственоръчен пилинг с винен скраб, бъчви с нещо си, които предполагам се плащат допълнително, но базовите неща са безплатни и в двата центъра. В горния се влиза с турникет, сканира се картата за стаята. Има съблекални, макар че много хора се разхождат с халатчетата нагоре-надолу.
Външната сауна до външния басейн е много силна.

# 342
Години наред обожавах Старосел, особено ресторанта. За старата част говоря. За съжаление преди 2 години се настанихме в новата и… тотално отвращение. Храната на блок масата: мазньочи (ни помен от нивото на първия ресторант), стаята: мухъл в банята, разбран и безобразно захабен халат, тинясъло джакузи на терасата (бях се нагласила да влизам, но моментално се отказах). На всичкото отгоре имахме грешка в резервацията, гарнирана с изключително нагло поведение от мениджъра. По-голямо разочарование от хотел не съм имала, при все поне 10 отлични посещения в старата част.

# 343
Старосел отдавна не е това, което беше преди време. Ние последно бяхме миналата година лятото. Решихме този път да пробваме хотел Старосел и откровено не бихме стъпили повече там. Храната в ресторанта беше доста зле. Почти нищо, от това, което опитахме, не беше вкусно. Качамака имаше вкус на бульон на кубче, патешките сърца бяха сурови, порциите като цяло миниатюрни. Помолихме да си доплатим за закуска и вечеря в Тракийската резиденция ( не че и там някога е било кой знае колко вкусно), от където ни казаха, че имало твърде много гости и не било възможно - в средата на юли, през седмицата почти нямаше хора в комплекса... Поискахме и да наемем от велосипедите - момичето на рецепция не знаеше как седят нещата с тях, да сме отидели на следващия ден да попитаме. Ами на следващия ден отново беше тя и не си беше направила труда да провери. За шезлонгите на големия вътрешен басейн май всеки, който е ходил, знае колко са неудобни и как приятното излежаване на тях е просто мираж. Единствено стаята ни хареса, макар, че не беше особено добре почистена.

# 344
  • Beyond the stars
https://www.saintivanrilski.com/

Да похваля - Свети Иван Рилски, Банско. Чисто, топло, симпатично. Добро спа със част 16+
Занимания за децата - аниматорите не само присъстват, за да си пипат телефоните.
Добре приготвена храна.
Бяхме на all in и сме доволни.

Общи условия

Активация на акаунт