Бял списък на хотели в страната - Тема 5

• 121 176
  • 397
  •   1
Отговори
# 345
Ние вчера се върнахме от Casa di Fiore в Кранево. Хотелът наистина е нов и много хубав, храната е разкошна, има и опция с обяд, ако се букне директно в хотела. Спато е много голямо, навсякъде е много топло. Имат много хубав голям и топъл външен басейн и външна сауна на дърва, която е много хубава. Препоръчвам но за почивка през седмицата. Като недостатъци бих отбелязала понадутите цени за напитки, и многото румънци, ние уцелихме някакви техни почивни дни. Като цяло сме много доволни.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 21:29 от *Emerald

# 346
Понеже темата е Бял списък на хотели,мога да препоръчам само тези,в които съм била
В Старосел,но не в старата сграда е прекрасно,както храната,така и условията.
За Павел Баня съм била в Дианамар,но не ми хареса храната
Прочетох реклама за Спа хотел в Сливeн,който може би ще Ви е добре като дестинация,но нека да каже някой,който е бил

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 19:52 от VAL*

# 347
  • There I was on a July morning
За децата в Старосел имаше мини зоокът с домашни животни и пауни, или поне беше така преди 3-4 години, когато го посетихме. За любителите на виното е интересен виненият тур в избата им, с който се запознаваш с производството и имаш възможност да дегустираш вина.
Относно настаняването и изхранването - има 3 обособени части.
1."Стара" хотелска част с прилежащ към нея ресторант, СПА център с голям плувен басейн, топило и външен басейн.
2. "Стар" апартаментен комплекс - на отстояние от хотелските части и ресторантите, по-евтино настаняване, но през студените месеци не е приятно да се придвижваш до СПА-то и басейните по хавлии.
3. Тракийска резиденция - най-новата хотелска част, с отделен ресторант и по-модерно СПА, съответно и по-натоварено.
Ние сме отсядали в старата хотелска част и останахме доволни. Допадна ми, че СПА-то и басейните бяха по-слабо натоварени от тези в Тракийската резиденция.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 17:45 от bubanka

# 348
  • София
Кингс Валей е страхотен хотел. Вече няколко пъти ходим там, последният път бяхме с бебе на 5 месеца. Има басейни за всички възрасти, даже и бебешки. Храната е хубава, стаите са хубави, има къде да се разходи човек, много голям като площ е и според мен си заслужава.

# 349
tedysworld, съгласна съм с мнението ти. Аз също само добри отзиви срещам за този хотел и ще го посетим, вероятно само двамата с мм. В предния пост обясних, че искам да има какво да прави дъщеря ми след като излезе от басейна. И след като се нахрани. За двете изброени знам, че е подходящ. Благодаря:)

# 350
В Кингс Валей има детска стая до ресторанта. Имат и анимация, но не знам дали са доволни от нея. Виж по сайтовете какви отзиви има.

https://kingsvalleyhotel.bg/razvlecheniya-i-aktivnosti/

# 351
  • Beyond the stars
Ако се върнем по темата - препоръчвам апартхотел Търновград, във Велико Търново. https://tarnovgrad.bg/
Хубаво местоположение, в близост до Царевец. Чисто, функционално и просторно. Бяхме в едноспален апартамент.
Удобно за паркиране, което за В.Търново е огромен плюс. Съотношението цена/качество сме много доволни. Да се има предвид, че изхранване не се предлага, има автомат за кафе и снакс и това е .

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 17:45 от bubanka

# 352
  • В царството на игрите:)
А аз препоръчвам хотел Минирал спа в с. Ягода. Изкарахме много хубав уикенд преди Коледа. Има доста деца,но дори и това не развали настроението ни, въпреки,че ни скачаха по краката в басейна. Големи стаи, вкусна храна, много рюбезен персонал и приятно спа с истинска минирална вода. През лятото също ще е хубаво, защото имат голям двор и външен басейн. Моя близка ми каза, че отзивите в Букинг били недобри, но аз никога не чета отзиви и никога не съм съжалила за това. Така си спестявам някаква предварителна нагласа, която може само да ме откаже от места, които могат и да ми харесат. Simple Smile

# 353
По темата.
Хотел Сити Петрич, гр. Петрич.
Сравнително нов хотел. Големи стаи изчистени до блясък. Много мил и любезен персонал.

# 354
  • София
Като прясно завърнала се от Старосел, да го похваля. Бяхме в Тракийската резиденция. Всичко ни хареса и стаите и спа-то и храната в ресторанта. Дори и обядите в този на входа. А и виното им е превъзходно.

# 355
  • пловдив
Здравейте, в Кингс Валей как е температурата на водата?
Обмислям да сме там пролетната ваканция, но не искам да е претъпкано с хора. Мислите ли, че е подходящо място за почивка.

# 356
Здравейте, в Кингс Валей как е температурата на водата?
Обмислям да сме там пролетната ваканция, но не искам да е претъпкано с хора. Мислите ли, че е подходящо място за почивка.
Е няма как да посетите хотела по време на пролетната ваканция  и да очаквате да не е претъпкано. В който и хотел да отидете в този период ще е лудница, гарантирано.

# 357
  • пловдив
Разбирам, но миналата година след такъв престой в такъв пълен хотел с деца се върнахме всички болни...
Чета много негативни отзиви за Кингс Валей и затова се интересувам, дали си заслужава.
Обмислям вариант и Катарино Спа, въпреки че ни е по-далече.

# 358
  • София
Искам да похваля хотел Брентас в Цигов чарк. Празнувахме там годишнина от сватбата и изкарахме чудесно.
 През седмицата имаха малко гости, но персоналът се стараеше много да се чувстваме прекрасно. Стаите са хубави, единствено трябва да помислят за комарници на терасите.
Храната беше много вкусна, независимо дали беше на сет меню или на блок маса. Когато резервирах платих за закуска и вечеря, но понеже вече офертата за делничен престой включва и обяд - получихме и ние.
Спа центърът е чисто нов - инфраред и финландска сауна и парна баня, в които делничен ден нямаше никой. Има 2 вътрешни басейна, джакузи и топило и един външен басейн (от него са снимките). Водата не е минерална, но беше подгрята добре, щом и аз като много зиморничева се къпах.

# 359
Давам отзив за хижа Марциганица, която е преобразена в Спа комплекс. На чудно място в Родопите , прекрасни стаи, ресторант - храната е много вкусна. Наоколо има много места за планински преходи.

Общи условия

Активация на акаунт