Спирала МИРЕНА

• 62 605
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 1 110
Ще слагаш ли друга или ще търсиш други варианти?
о отказах се,няма смисъл, твче чо 15 дни,пия желязо и се замислям и аз за хистеректомия

# 1 111
Успех!
Поръчах спиралата аз, в идните дни ще я поставя. Ще досаждам в темата, дано да съм от доволните.

# 1 112
Успех!
Поръчах спиралата аз, в идните дни ще я поставя. Ще досаждам в темата, дано да съм от доволните.

Аз нямам други оплаквания 5 месеца със.
Само където нямам либидо и е духо..долу..

# 1 113
Никога не съм имала проблем с либидото.

# 1 114
Никога не съм имала проблем с либидото.

А със сухотата?

# 1 115
  • София
Успех!

Аз нямам други оплаквания 5 месеца със.
Само където нямам либидо и е духо..долу..
Поискайте да ви изпишат естрогенов гел.

# 1 116
Не, и със сухота не съм имала проблеми. Пу- пу!

# 1 117
Не, и със сухота не съм имала проблеми. Пу- пу!

От колко време си със спирала и имаш ли менструация?

# 1 118
От 4 години съм с нея. Цикълът спря след 3-4 месеца. Сега имам месечни или по- редки розови зацапвания.

# 1 119
Аз продавам чисто нова спирала Мирена, отказах се да я слагам. Купила съм я в края на 2025 г. за 243 лева, продавам я за 75 евро.

# 1 120
  • Маями
т.е. на вас ви поставиха спиралата не по време на Ц., а в чист ден?

Да на 1ви ми я сложиха и на 5ти ми дойде.  На 2ри спрях и хапчетата жанин който са за предизвекване на цикъла. Но при мен е друго. Ще ми слагат и инжекция всеки месец която да ми спира цикъла. И може би за това така процедира доктора. Вече 11 дни съм с нея и болката си я има. Дали защото ми дойде или още организма ми не е свикнал не знам. Но вече е много по-слаба. Като ми дойде на 5ти то почна и кръст да ме боли хахах програмата е пълна. Пия си по поломин кетопрофен при нужда и това е. В листовката пише, че първите месеци може да им и болка и зацапване. Цикъла ми никак не е обилен- нещо като зацапване но една идея повечко. Някъде прочетох и коментар на една друга дама с проблем като моя, и при нея бяха същите оплаквания. Та се чудя дали е вследствие от проблема който имаме а именно полип с лош резултат или си е просто до организъм.

# 1 121
Момичета от декември месец миналата година съм с мирена но все още имам кафеникаво червено зацапване по 10-14 дена ходих при докторката няколко пъти всичко е наред каза ми че организма ми привиква по бавно. Защото преди това бях с
доста обилен цикъл.

# 1 122
Аз я носих година и 4 мес. Почти нямах чист ден.😡

# 1 123
Ужас, не ме плашете така. Сложих моята миналата седмица, според лекаря ми от 2-4 месеца е нормално да има леко кървене.
Дано да съм от късметлиите.

# 1 124
Има и много доволни момичета. Дано сте от тях.

Общи условия

Активация на акаунт