Спирала МИРЕНА

• 63 920
  • 1 148
  •   1
Отговори
# 1 140
Дидка, а ти защо я сложи?

# 1 141
  • София
На мен ми я сложиха в понеделник към 18 часа. Вечерта и на другия ден ме боля много. Бях си на работа но едвам изкарах деня и пиех болкоуспокояващо. Ако имате възможност аз бих препоръчала един ден почивка. Или най-добре да се сложи в петък.
Сложих я заради силни и чести кръвоизливи.

# 1 142
На мен ми я сложиха за силни кръвоизливи но като ми я сложиха не ме е боляло бях след това на работа без проблем

# 1 143
На мен също ми я предложиха за кръвоизливи (известно време имах силни такива не на всеки цикъл, но май се регулираха нещата).

# 1 144
  • София
И аз бях с дебела лигавица в деня на слагането, защото чаках цикъл. На втория ден след слагането ми дойде и сега кръвотечението не спира. Явно доста време ще се чисти. Ту намалява до кафеникаво зацапване, тук пак руква яркочервена кръв....Изприщих се от тоя превръзки, не знам как ще издържа ако е месеци това чудо. Поръчах сега някакви супер-дупер-мега-гига-еко изчистени превръзки, да видим дали ще съм по-добре. Че е много неприятно в жегите.

# 1 145
Ако имам един месец обилно кръвотечение и трябва да съм на работа ще е тих ужас. Още повече, че не мога да слагам тампон. Сега така се справям, слагам от най-дебелите тампони и нощна превръзка. Смянам на 40 до 60 минути.

# 1 146
При поставянето мен ме предупреди, че може да има замайване и/или лек дискомфорт. Сложи ми я след работно време, на другия ден си бях на работа. Всичко си беше наред. При мен е сложена също заради обилни кръвоизливи.

# 1 147
  • някъде другаде
Три съм слагала. Не ме е боляло при слагане , нито след това. На другия ден винаги съм била на работа.

# 1 148
На седмия ден от цикъла ми я сложиха след двадесет дни ми дойде цикъла корена разлика да беше 14 дни но бях с нормални превръзки до четири броя за 24часа. Преди спиралата сменях превръзка на 20 минути

Общи условия

Активация на акаунт