Любими и разочароващи ресторанти в София

• 129 714
  • 1 075
  •   3
Отговори
# 960
Здравейте, идвам за препоръка на хубав ресторант за романтична вечеря. Като определено не търся нещо свръх изискано с гурме меню.

# 961
# 962
"Комат" е най-доброто за fine dining в София в момента. Скъпо е, но си струва. Много по-качествена модерна интерпретация на български рецепти и продукти от "Космос", което си е един въздух под налягане.
Прекрасно балансирани вкусове, добро вино и адекватно обслужване. Много хора се мръщят на локацията, но аз живея в района и за мен си е идеална Simple Smile

# 963
Какво има на локацията, че да се мръщят?
Това си е централна градска част.

# 964
Женски пазар. Не е по темата, но и в други дискусии редовно се повдига Simple Smile

# 965
Чужденците харесват Женски пазар. Намират го за колоритен. Yum

# 966
  • София
Видях, че ваучерите  Томбоу (по нар. 7) важат за мр. Пица...
- да сте попадали на  добра сладкарница, пицария или подобно от средния сегмент - приемащи тези ваучери (и над каква сума се изисква пин)?

# 967
  • sofia
Привет!
Моля за препоръка за хубав ресторант (откъм кухня) в София, център, който да е kids friendly, т.е. да не е прекалено тих и изискан. Детето е на 3г. и половина (това за ориентир).Предпочитаме азиатска, френска или италианска кухня. Simple Smile

# 968
  • sofia
Да Ви похваля сръбски ресторант Банкович . Вчера бяхме там - на 6 ти Септември - беше страхотно . Храна уникална , цените средна работа , интериор страхотен . Препоръчвам Simple Smile
https://center.bankovich.bg

# 969
А някой знае ли този в Борово още ли е на ниво, че ми трябва за събитие другата седмица?

# 970
В последно време някои разочарования на посещавани заведения....не знам защо типична черта дълго време поддържат ниво и в един момент тръгват надолу...Хитрата лисица в Лозенец - често ходехме пролетта и лятото, но последно време качеството на хранат се развали доста, Ресторант 21 - поддържаха дълго време едно ниво, но в последно време и персона е по-кисел, а и храната като качество падна, използват компромисни продукти, Мейд ин Хоум, едно от заведенията, което доскоро не можеше да си намериш място, поради липса на персонал/непрекъснато се търси/ намалиха порциите, увеличиха цените, новите хора не стават.

# 971
Мейд ин Хоум е дъно поне от 10 г., а тоалетната му винаги е била скандално мизерна и мръсна. Не съм ходила в другите две, предполагам са квартални места, но точно това е много ниска летва дори за софийско заведение.
Почти същото се отнася и за братчето му по собственост Мейд ин Блу. В началото там бяха хвърлени повече усилия и ресурси (през което време Мейд ин Хоум западна съвсем) и тръгна по-прилично, но това също е в далечното минало.
Мейд ин Хоум е за нула от 5 звезди, Мейд ин Блу - 1 от 5 преко сило.

# 972
Еха, а преди много харесвах Мейд ин блу, не знаех, че е толкова зле. Скоро имахме повод и мислехме да го посетим, но явно добре, че не сме.

# 973
Made in Home вече е Dark Sister, но не съм ходила и нямам представа как е, нито дали са същите собственици.

# 974
  • София
В района на Гоце Делчев, Бели брези, Лагера сещате ли се за някое прилично заведение? Made in blue преди ми беше много удобно като локация и като цяло ми харесваше. Отдавна не съм ходила и май така ще си продържа.

Общи условия

Активация на акаунт