Любими и разочароващи ресторанти в София

• 130 029
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 165
AЗ съм рaзочарована много от spagetti kitchen , ужасна лазаня ...😖

# 166
Не помня дали е споменаван вече в темата, но наскоро ходихме в Constantinoff RestoBar на Витошка, много ни хареса. Хапнахме доста различни неща и всичко беше на ниво.

# 167
Тези двете не са по́ цвете от Хепи по отношение на полуфабрикати и качество на продуктите. Щастливеца беше добре (имам близки в Търново и го посещавахме години преди да стъпи в София), но вече и той е страшна ширпотреба. Поне в ресторанта им на Витошка качеството падна драматично в последните две години - размер, съдържание на порциите, обслужване.

# 168
аз в София не съм ходила отдавна ,но в Търново и Стара Загора го харесвам Щастливеца. Виктория ми е на едно ниво  с Хепи  като качество.

# 169
В Търново също затвориха по-добрия си ресторант преди 2-3 години (причините са различни от пандемията), остана само този в старата част.

# 170
Аз бланширани картофи във Виктория не съм яла. Харесвам и пицата, калмари, рибите също ми допадат. Не знам кое наричате полуфабрикат там?

# 171
  • София
Е, хайде сега, не всичко в Хепи е полуфабрикати. Имат някои доста прилични салати например.

# 172
Не казвам , че всичко в Хепи или Виктория е полуфабрикат. За мен Хепи имат/имаха по-добро суши от Виктория. И на двете места мога да седна заради локацията , но нищо специално не ми харесва  ч.

# 173
То оставаше и салатата да е полуфабрикат...аз суши не ям, но тези които обичат казаха, че в последно време го били развалили в Хепи.

"Миконос" също ми допада.

# 174
Толкова за салатите на хепи..
Скрит текст:

# 175
Салатите на Хепи са с пластмасови зеленчуци и лятото. Аз по-гадна храна от Хепи рядко съм яла. Дете на познат хвана салмонела в едно Хепи извън Сф.

Виктория същата работа, там вкусно нещо не съм яла. А и самата обстановка малко ме напряга, хората ходят да се снимат там, само джукеси, особено в Ловен парк.

Спагети кътчън на Съдебната е много гадно, другите не съм ги пробвала.

# 176
Мале като ми каже някой, че не харесва Хепи, ама харесва Виктория... Имам "удоволствието" да имам парко място в сградата на България, срещу склада им. Това, че нямат бланширани картофи е абсолютна измислица, както и останалото им меню е 90% пържени полуфабрикати. Единствено пиците стават, но със сигурност не са на нивото на италиански ресторант.

# 177
Аз си мислех, че темата е за ресторанти, а не за вериги за бързо хранене.

# 178
Аз във "Виктория" ям основно пици или паста. И Викторията на България не ми харесва . Харесвам само тази на Цар Освободител.

Иначе изброих и доста други ресторанти като Порто Малтезе, Келари и др.

# 179
Не е задължително да се яде в Хепи. Който не може или не иска просто трябва да потърси нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт