Любими и разочароващи ресторанти в София

• 129 997
  • 1 080
  •   2
Отговори
# 180
Ние много харесваме Клуб 21 “Старата София”.
И обстановката е много приятна, и обслужването е чудесно и храната им е много вкусна.

# 181
Постоянно се дъвче за и против Хепи, доста е досадно. Ясно е, че някои го харесват, други - не, по темата ми се струва, че всичко е изписано.

За пици аз харесвам Франкос (но новите им места не съм ги посещавала, само на Витошка) и Форно Чиполини (Вентричината им специално ми е слабост, имат и хубави десерти).

# 182
Ние много харесваме Клуб 21 “Старата София”.
И обстановката е много приятна, и обслужването е чудесно и храната им е много вкусна.
Адско отравяне имах от там миналото лято, реакция от замразена и явно стара скумрия.

# 183
La Casetta Ristorante в Киноцентъра и Тоскана в Бояна.
И двете с италианска кухня. Много близо до оригинала. И двете с резервация, особено в пиковите дни. Второто е собственост на много симпатично семейство, върнало се от Италия. Момчето е българче, но израснало в Италия и говори с акцент. Там е завършил кулинария и е работил в доста добри ресторанти.

Тръгнах да търся алтернатива на Да Масимо, който леко започна да ме дразни. Макар новите му локации да са ок. Но откакто Азис го рекламира ми е малко аут.

# 184
В Да Масимо на "Дякон Игнатий" три пъти се опитахме да седнем през деня, и трите пъти заведението е празно, а всички маси са с табелки reserve и ни отпращат. Последния път беше най-фрапиращо, към 16ч ни казаха, че щели да се готвят за вечерята и не можело да седнем. Бяхме двама души и щяхме да им отнемем час... Отделно и персонала не беше особено любезен. Направи ми ужасно впечатление и няма да стъпя там, в никоя от локациите им.

# 185
На Дякон Игнатий е Да Массимо и Фабио, което е различно.
Аз говорех за жк Дружба, бул. Искърско шосе 7 и ул. „Александър Пушкин“ 106. На Пушкин сме били с резервация и храната е като преди на Асен Йорданов. Но според мен бабата готви в Дружба, което е гаранция за вкус.

# 186
  • София
За Банкя мога да прпоръчам с чисто сърце бургерите до игрището на малкото кръгово. Заведението е невзрачно, но момчето е голям мераклия и бургерите са страхотни. Иначе за София напоследък поръчваме ребърца от рибс енд стикс. Мноого са добри.

# 187
Ок са уника, константинов рестобар, щастливеца, джиков и мамма миа за мен.
Не стават хепи, виктория, спагети китчън, със сигурност има още, но в момента не се сещам.

# 188
Виктория западат все повече, като изключим Ловния парк. Там държат ниво все още.

# 189
Някои може ли да предложи ресторант с адекватни цени спрямо предлаганата кухня?
Имам предвид безвкусна маруля за 20лв. не е моето…

# 190
AЗ съм рaзочарована много от spagetti kitchen , ужасна лазаня ...😖

Не съм стъпила там след косъм в салатата, в който всички ме чуха и се обърнаха как се дава, докато скоча и стигна до тоалетната. Simple Smile) Но е повод всички вкъщи да ме подиграват.

# 191
Уника имат сайт и меню, пише цените.
Преди да посетя дадено място винаги проверявам менюто, защото не ям много неща и не искам компанията да се чувства зле, че аз само ги гледам, докато хапват. Предварително си избирам нещо и винаги знам колко ще ми струва това удоволствие.
Но навсякъде са понижили качеството и грамажите за съжаление.

# 192
https://sezoni-restaurant.com/ - Много приятно място, хубав интериор, цените са повече от нормални, порциите не са никак малки. От компанията казаха, че такива ребра не са яли никъде. Неочаквано за квартално заведение, но и не прилича изобщо на такова. Много е пипнато Simple Smile

# 193
Aз бях яла ужасна бисквитена торта от обедно меню, в детските градини дават такава. Като интериор не е зле никак.

# 194
Aз бях яла ужасна бисквитена торта от обедно меню, в детските градини дават такава.
В обедното меню навсякъде се готви с най-евтините продукти, често и рецептите са съответни. Може да няма нищо общо с нивото в редовното меню на ресторанта (ако приемем, че има места, които държат такова...).

Общи условия

Активация на акаунт