Любими и разочароващи ресторанти в София

• 130 029
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 195
Aз бях яла ужасна бисквитена торта от обедно меню, в детските градини дават такава. Като интериор не е зле никак.

Еми обедното меню на така любимия в тази тема Виктория, дори не се приготвя на място, а е кетъринг и им го доставят от някъде си Simple Smile Та не мога да коментирам обедното меню, тортата от редовното не изглеждаше като от детска градина.

# 196
E,добре де , споделих впечатление.  Рядко ви поръчвам нещо от обедно , но не съм попадала на нещо толкова гадно .

# 197
  • София
Аз съм много доволна от обедните неща на "Хасиенда" в Красно село.

# 198
Уника имат сайт и меню, пише цените.
Преди да посетя дадено място винаги проверявам менюто, защото не ям много неща и не искам компанията да се чувства зле, че аз само ги гледам, докато хапват. Предварително си избирам нещо и винаги знам колко ще ми струва това удоволствие.
Но навсякъде са понижили качеството и грамажите за съжаление.
Това, че имат цените не означава, че отговори на качеството, което очаквахме за тези цени. Wink

# 199
доволен от константинов

# 200
И аз. Отидох скептична и гледах всичко под лупа.

# 201
Не много впечатлена от Ботегата на Драгалевци.Бургерите бяха ок,но пастата и тирамисуто им не стават изобщо

# 202
Ходила съм 2 пъти в La Bottega и храната ми хареса, както и обслужването. Като минус мога да отбележа, че е малко тясно.

# 203
търся инфо за азахар и крейзи даймънд

# 204
Azahar беше много добре, сега как е не знам. В Бг често се променя качеството обикновено към зле след някакво време.

Под добре, да се има предвид, че си внасяше сам абсолютно всичко от Испания и купува от най-скъпите продукти или точно обратното на останалите кръчмари.

# 205
В Crazy Diamond ходихме през лятото. Приятна градина. В менюто нещата бяха предимно морски доколкото си спомянм. Но беше вкусно.

# 206
Crazy diamond е готино място. Атмосферата е приятна и храната е вкусна. Наистина може човек да хапне нещо добре приготвено. Сменят менюто, вероятно лятото имат повече морски храни, защото е сезона.

# 207
И на мен ми харесва Crazy diamond. Там съм яла невероятно вкусни тарама и хумус. Напараво се опияних от вкуса.

# 208
А да поФала
регал в стрелбище
вкусна храна
по месарска

# 209
Аз бях писала няколко страници назад за Crazy Diamond, приятно е, интересно меню. Ако ви допада Made In Home, ще ви хареса и там.

Общи условия

Активация на акаунт