Добри сладкарници в София

• 1 853
  • 21
  •   1
Отговори
Търся приятни места, на които човек може да хапне торта, крем или друг приятен сладкиш. Не е задължително да са веган, био, кето или подобна модерна измислица/необходимост, но е желателно да са с по-качестени продукти и да са по-вкусни от Пчела или Неделя. Благодаря за всички предложения!

# 1
аз много харесвам 100 грама сладки.

# 2
Cake’s Town, до Парадайса! С десет ръце я препоръчвам. Няма къде да се седне обаче.

# 3
Препоръчвам следкарници Марти.  Имат две локации - в Хаджи Димитър и в Дружба. Цените са доста нормални - между 2 и 7лв парчето. Винаги са пресни, не застояват и имат голямо разнообрази от вкусове.

# 4
"Сладък мерак" на МС Жолио Кюри е топ!
Също вижте "Нико" и "Вила Росиче".

# 5
Skyline. Специално в тази която е близо до нас не може да се сяда, за други обекти от веригата нямам идея. Но пък имат хубав избор от торти.

# 6
Росичето го харесвам много, но последните пъти като ходих нямаше почти нищо и са започнали все едни и същи торти да правят. Зелената с шамфъстък и еклеровата с малини не съм ги виждала тая година изобщо.

Добавям сладкарница Форесто, в Бистрица е обаче, не точно София.

В София - добавям Марашлян и Павлова.

# 7
  • Melmak
100 грама сладки и Торти Чочко. В Чочко препоръчвам йогурт на хората, които не обичат твърде сладки торти и шоколад.
Сладкарница Марти е много нисък клас, рядко има нещо вкусно. Работят много и имат много потребители, заради ниските цени, повечето неща са пресни, но кремовете им са от готов прах, нищо специално. Ако търсите просто ниска цена - да, ако искате да се насладите и да хапнете нещо читаво - не!

# 8
"Вила Росиче"" , "Теа" , Марашлян

# 9
  • София
Има хубави предложения в темата.
Бих добавил и 'Кейк колекшън' в България МОЛ (мола на бул. България и Тодор Каблешков). Именно те взеха мястото на 'Неделя' които ги набутаха на по-малко място в Билла от другата страна на Каблешков.

# 10
"Вила Росиче"" , "Теа" , Марашлян

Вила Росиче е огромно разочарование за мен. Наскоро я посетих, след като години не бях ходила. Нищо общо с концепцията, с която започна. А еклерът, който опитах, беше меко казано ужасен. Безкрайно съжалявам, че са я опропастили.

# 11
Добавям сладкарница Алтруист. Много приятна изненада в центъра, богата витрина и вкусни неща.

# 12
Жалко , не съм ходила скоро , но преди бяха доста добри.

# 13
Торти Бримекс, на ул. Нишава

# 14
Ново откритие от днес и гореща препоръка - сладкарница Sweet Emotions в Люлин.

Общи условия

Активация на акаунт