Номинации за театрална постановка на 2025 г.

• 3 070
  • 45
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте, добре дошли в темата, в която може да номинирате любимите си театрални постановки за 2025 г. Може да гласувате до края на годината. Темата с гласуването ще пусна в първите дни на януари, тъй като тази година и на 31.12 ще има постановки. Grinning
ВАЖНО! За да гласувате за постановка единственото условие е да сте я гледали тази година, няма значение кога и е била премиерата и. Може да гласувате за до 5 постановки. Ако искате да направите промяна, цитирате стария си пост и така допълвате или редактирате.
И един въпрос изникна, ако сте гледали постановка през изминалите години, но тази сте я гледали отново - ще може ли да се гласува пак за нея.

Моят театрален сезон живот и здраве ще приключи чак на 30.12, така че ще изчакам аз преди да номинирам. Grinning

# 1
  • софия
"Слон в стаята"
постановка Елена Телбис
участва Стефка Янорова
199

"Хеда Габлер"
Режисьор Тимофей Кулябин
Народен театър

"Тортила Флет"
постановка Нина Димитрова
199

# 2
Благодаря за темата! Номинирам "Сън в лятна нощ" на МТ.

# 3
"Хеда Габлер" - Народен театър "Иван Вазов"
"Театър" - Народен театър "Иван Вазов"
"Брадатата графиня" - Сатиричен театър "Алеко Константинов"

# 4
Номинирам Тютюн" на Варненския театър.

# 5
“Животът пред теб” реж. Катя Петрова
199

“Братята с лъвски сърца” реж. Марий Росен
Столичен куклен театър

“Маншон, Полуобувка и Мъхеста брада” реж. Йордан Тинков
Младежки театър

“Разходка с. Гогол” реж. Катя Петрова
Народен театър

# 6
Запазвам си засега петата номинация, защото се надявам да я дам на 90, която ми предстои да гледам. Иначе бих я дала или на Хамлет или на Дон Кихот. 😆

Останалите:
Богът на касапницата, Народен театър
Само ние, момичета, Сълза и смях
Камъни в джобовете, Младежки театър
Караконджул, Народен театър

Бих сложила и Империя на красотата – Мадам Рубинщайн, ако не я бяха свалили от афиша на Сатиричния, което е голяма грешка.

# 7
“Хеда Габлер” -  Народен театър
“Швейцария” - Театър 199
“Дишай” - ТР “Сфумато”

# 8
Аз ще изчакам до края на януари в очакване на Глембаеви  и Деветдесет, а и Слон в стаята не съм гледала още, но тези очаквам да са ми твърдо в петицата ( заедно с Хеда Габлер). Голяма ще е “борбата” за последната постановка.

# 9
  • София
Няма как да чакате до края на януари. Номинаците могат да  се дават до 02.01.2026 г.

# 10
Мислех, че има 1 месец толеранс …

# 11
  • София
Не, няма. Идеята е да се гласува само за това, което е гледано през 2025 г, всичко, което гледате през януари ще може да номинирате през декември 2026 г.

# 12
Тогава няма да ми е окончателна номинацията …😏

# 13
  • София
Разбира се, имате време до края на срока да редактирате и добавяте.

# 14
Готова съм да номинирам и аз Blush
1. “Случаят Джем” - МГТЗК
2. “И все пак, Животът е прекрасен“  - Театро
3. “Граф Монте Кристо” - Младежки театър
4. Prima Facie - Топлоцентрала
5. “90” - Младежки театър

За последната позиция се колебаех между “90” и “Хеда Габлер”. И при двете постановки съвсем мъничко не ми достигна за максимална оценка, но пък напълно заслужават да са в тази класация. Тъй като имах възможността да гледам премиерата на “90” от първи ред, това в крайна сметка определи избора ми Heart

Общи условия

Активация на акаунт