Приети 2024/2025 в СПГЕ Джон Атанасов София

• 6 610
  • 53
  •   1
Отговори
Пускам отделна тема, за родители на ученици приети и записани в Джонката 8 клас 2024/2025.
Да се запознаем и да обменяме вълнения, радости и тревоги, да търсим и да намираме заедно отговори.
Момиче, Приложно програмиране (Д).

# 1
Здравейте, и моят син е приет приложно програмиране- Дуална форма. Утре ще се записваме.

# 2
Чудесно. Дано им е готина паралелката и да се разбират. Ние живеем в района на Руски паметник, оттам ще пътува щерката. Вие къде сте?

# 3
Дано да си допаднат децата и да им е интересно. Ние сме в Люлин 9-ти микрорайон. Вие кога ще я записвате?

# 4
Във вторник сутринта ще се записваме ние, утре ми е доста натоварено в офиса и ще ми е припряно.

# 5
Здравейте! Ние днес се записахме в Системно програмиране. Двойка близнаци - момче и момиче. Ще се радвам да обменяме информация.

# 6
Супер  Simple Smile
Заформяме постепенно агитката!

И с голямо удоволствие приветствам всяко момиче, че са ни кът Wink

# 7
И с голямо удоволствие приветствам всяко момиче, че са ни кът Wink

Ние се надяваме на поне още две момичета в класа. Simple Smile Така поне бяха по списък, но все още не бяха записани.

# 8
Колко са минималните балове сега след второ класиране при различните специалности

# 9
Здравейте ,

Аз съм с момче прието СП.
Благодаря за темата, ще бъде много полезна!

# 10
  • в града на вечния купон
И ние сега на 2ро сме в Джон Атанасов  ,програмиране на роботи.
Аз лично съм за приложно програмиране, но тя си иска роботи и понеделник се записваме.

# 11
  • София
здравейте,

Моят син е приет в Приложно програмиране( дуална система). Във вторник ще го записвам, че в понеделник ще ходим за медицинско.

# 12
В нашата паралелка ПП (Д) балът е паднал само с 0.5 точки - супер стабилна, браво - и то от момче.
Това означава, че в паралелката ще има поне 3 момичета, а дано и повече. Не беше ясно от първото класиране дали ще се запишат - записали са се Simple Smile

# 13
  • в града на вечния купон
Да.
Точно тази паралелка исках за моята,но тя още в началото искаше роботи.
Сега гледам, че и компютърни мрежи влиза, но сме го сложили по назад .

# 14
Привет на всички! Simple Smile Аз съм майка на момче прието Компютърни Мрежи. В понеделник ще се запише, първото му желание беше в друго училище. Тук му е късмета обаче. Simple Smile Ще се радвам да сме си полезни.

Общи условия

Активация на акаунт