Приети 2024/2025 в СПГЕ Джон Атанасов София

• 4 873
  • 50
  •   1
Отговори
# 15
Привет на всички! Simple Smile Аз съм майка на момче прието Компютърни Мрежи. В понеделник ще се запише, първото му желание беше в друго училище. Тук му е късмета обаче. Simple Smile Ще се радвам да сме си полезни.

Здравейте! Моя син също е приет КМ. Неговото първо желание също беше друго, но такъв му бил късмета. Нека направим фб група, за да си пишат и опознават децата.

# 16
Зависи каква социална мрежа използват, нека те решат каква група да си направят. Фейсбук май се счита за пенсионерска Simple Smile)))))))

# 17
  • в града на вечния купон
Разгледах сайта на училището и не мога да се ориентирам
Не са на 2 смени,но виждам часове до 18.00.

# 18
Здравейте, синът ми е приет системно програмиране. Ще се радвам да обменяме опит и информация.

# 19
  • София
Здравейте! Ние днес се записахме в Системно програмиране. Двойка близнаци - момче и момиче. Ще се радвам да обменяме информация.

Здравейте,

И ние днес се записахме във въпросната паралелка, втори чифт близнаци, две момчета Simple Smile

Една госпожа като ни видя и възкликна "Ама още едни ли близнаци ще имаме, паралелката стана 30 човека"  Simple Smile

Поздрави

BXL

# 20
Здравейте! Ние днес се записахме в Системно програмиране. Двойка близнаци - момче и момиче. Ще се радвам да обменяме информация.

Здравейте,

И ние днес се записахме във въпросната паралелка, втори чифт близнаци, две момчета Simple Smile

Една госпожа като ни видя и възкликна "Ама още едни ли близнаци ще имаме, паралелката стана 30 човека"  Simple Smile

Поздрави

BXL

И аз днес записах моят син в Системно програмиране и жената каза, че има три двойки близнаци и за малко да са четири, но близначката в четвъртата двойка близнаци не искала това да учи.
Радвам се че ще е шарен класа и няма да са само момчета 👍.

# 21
Здравейте. Дщеря ми същто приета на ПП в дневна форма (не дуална).
Искам да се запозная с родителите на ученици от този клас.

# 22
Привет на всички! Simple Smile Аз съм майка на момче прието Компютърни Мрежи. В понеделник ще се запише, първото му желание беше в друго училище. Тук му е късмета обаче. Simple Smile Ще се радвам да сме си полезни.
Здравейте! Моя син също е приет КМ. Хубаво ще е децата да се запознаят. Искате ли да разменим контакти?

# 23
Създадоха група в инста на децата, ако искате ми пишете на лично да разменим юзърнеймове и да се добавят в групата.
На 4то класиране има 7 места в най-баловите паралелки - Системно и Приложно програмиране - някой ако реши да се мести.
Моята дъщеря си харесва паралелката от първото касиране и не иска да се пробва. Аз също я харесвам, тя ни беше и най-високо в желанията за училището. И се радвам, че класът се напълни май още на първо, само един младеж се присъедини на второ, 0 места на трето и четвърто. Стабилна Simple Smile

# 24
  • София
И на мен ми направи впечатление , че паралелката Приложно програмиране(дуална система) няма свободни места на трети и четвърти етап, което много ме радва.

# 25
Здравейте,
Ние се пробвахме на четвърто класиране и синът ми го приеха в ТУЕС.
Успешна учебна година ви пожелавам!

# 26
Здравейте! Аз съм момиче, прието в ПП(д).

# 27
Здравейте,
Аз съм майка на момче- Компютърни мрежи и технологии.
Има ли някой друг, приет в тази паралелка?
Знаете ли дали ще учат на 2 смени?

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 14:19 от galinaR

# 28
  • София
здравейте Simple Smile

Има насрочена родителска среща за осмите класове на 19.09.2024 от 18:00.

# 29
Здравейте, аз съм момче прието в ПП(не дуална).

Общи условия

Активация на акаунт