Какъв крем за лице използвате? – 26

• 2 452
  • 18
  •   1
Отговори
  • Sofia
Тема за споделяне на ежедневната хидратираща / подхранваща / антиейдж грижа за лице – кремове (дневни / нощни) и серуми за лице, които ползвате в момента, както и продукти / марки, от които сте останали доволни. Simple Smile

Линкове към предишните теми: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25.

# 1
  • София
Страхотна тема!

През зимата съм се ориентирала към по-мазнички кремове, за дневен сменям много и не съм намерила крем от който да съм доволна на 100%
За нощен обаче непрекъснато подновявам Chogongjin Youngan Jin Cream, уникален е, леко вазелинест, перфектен за запечатване на трет.

Тази зима вкарах и Estée Lauder Advanced Night Repair Overnight Treatment, не съм впечатлена, не може да стъпи на малкия пръст на горния, от него на сутринта кожата ми е буквално бебешка.

За протокола, кожа по-скоро суха през зимата и смесена през лятото, на 50, без бръчки от 3г. на трет или различни производни на витамин А целогодишно.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 13:44 от nad_tab

# 2
В момента ползвам крема на Апивита - Beevine (Light), за който имаше въпрос в предната тема. Доволна съм, от околоочния също, но аз от кремове нямам чак някакъв уау ефект, както примерно от вътрешен прием на колаген.
Може би ще пробвам и от серията Queen Bee, че наближавам 50...

# 3
Здравейте, дали някоя от вас използва продуктите на Сантра, изключително много реклами в последно време ми изкачат, и признавам, проявявам интерес към тях, ще се радвам да чуя и вашите впечатления.
Благодаря !

# 4
  • София
Ако човек е склонен да експериментира, може да използва козметика с неясен произход. Аз лично предпочитам продукти с доказана ефективност и подхождам скептично към разни български фирми, които инвестират повече в онлайн реклама, отколкото в клинични изследвания на продукцията си.

# 5
  • По света и у нас
Сега ползвам един оризов крем който имаше добри съставки. Не е известен.

# 6
  • София
За момента на Dr.Jart+ Moisturizing cream.

# 7
Много ми допада всичко ултра хидратиращо и за чувствителна кожа.

# 8
В момента ползвам крема на Апивита - Beevine (Light), за който имаше въпрос в предната тема. Доволна съм, от околоочния също, но аз от кремове нямам чак някакъв уау ефект, както примерно от вътрешен прием на колаген.
А от кой колаген виждате ефект?

# 9
Моя близка сподели, че кожата на лицето й е изключително чувствителна и алергична, и че се обрива дори и от козметични продукти предназначени за чувствителна кожа. Тя е в зряла възраст и има суха кожа.
Бихте ли препоръчали някакъв крем, моля?

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 00:06 от bgladybg

# 10
А от кой колаген виждате ефект?
Този на Аквасорс.

# 11
  • Велико Търново
Моя близка сподели, че кожата на лицето й е изключително чувствителна и алергична, и че се обрива дори и от козметични продукти предназначени за чувствителна кожа. Тя е в зряла възраст и има суха кожа.
Бихте ли препоръчали някакъв крем, моля?

Да погледне тези две линии.

# 12
siska79, много благодаря! Flowers Hibiscus

# 13
  • Варна
гледам новия крем на Авен с ретинал - 140/150 лв. !
Някой пробвал ли го е вече?
https://galen.bg/aven-hialuron-aktiv-lifting-krem-s-0-1-retinal-30ml

# 14
гледам новия крем на Авен с ретинал - 140/150 лв. !
Някой пробвал ли го е вече?
https://galen.bg/aven-hialuron-aktiv-lifting-krem-s-0-1-retinal-30ml
Аз на тази цена няма да и да го пробвам.
Крем с ретинал ползвам в момента на ISDIN Isdinceutics Retinal Intense Нощен серум за лице 50 мл и най ми харесва от всички ретинали които съм ползвала.

Общи условия

Активация на акаунт