Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде в София мога да намеря кремовете на Natura Biofresh?
Кой крем е подходящ за зимата, ако кожата ми се лющи около носа и се зачервява, като е по-скоро суха, но около носа ми е мазна?
Какви са причините да не се използва хидратиращ крем при ниски температури?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде в София мога да намеря кремовете на Natura Biofresh?
-
Кой крем е подходящ за зимата, ако кожата ми се лющи около носа и се зачервява, като е по-скоро суха, но около носа ми е мазна?
За суха кожа, която се лющи и зачервява, но е мазна около носа, препоръчително е да изберете хидратиращ крем със защитни свойства, който предотвратява бързото изпаряване на влагата от кожата. Можете да изберете крем с окклюзивни съставки, които създават бариера за улавяне на влагата в кожата, като същевременно я хидратират. Важно е да избягвате кремове, които могат да раздразнят кожата и да причинят акне.
-
Какви са причините да не се използва хидратиращ крем при ниски температури?
При ниски температури водата в кожата не замръзва, но свойствата на водата се променят, което затруднява задържането на влага. Следователно използването на хидратиращ крем може да не е достатъчно за поддържане на влагата. Вместо това се препоръчва използването на кремове с окклюзивни съставки, които помагат за улавяне и задържане на влага в кожата, предпазвайки я от изпаряване.
-
Кой крем е подходящ за много суха, лющеща се и зачервена кожа около носа с анти-ейдж ефект?
-
Какви са препоръките за крем за 27-годишна суха до смесена кожа, изравняване на тена и добра хидратация?