Пазаруване от НМ, тема 57

• 44 398
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0964836001.html
Тези взех 23 и 24 на дъщеря ни.Много съм доволна,пера ги в пералнята през 5 дни,все още е на 23ти номер ,много добре се катери и бяга с тях
Получих някакъв ваучер аз,не съм гледала какъв е.

# 181

Това успя ли някой да го приложи? При мен е неактивно, а уж до 30.05

# 182
Шантал, покани ме Simple Smile И аз теб Simple Smile

# 183
Аз пробвах, но не успях никой да поканя. Не мога да разбера как да стане.

# 184

От там става, изпратих линк на мм, но трябва да се направи регистрация с нов мейл.

# 185
  • Бургас
Да, трябва регистрация с нов имейл и чак когато се пусне поръчка начисляват точките. Но 10 % които получава приятеля вървят без БД. Аз си направих нов профил за проба, обаче само с 10% без БД не поръчах нищо.

# 186
Аха ясно, да не се мъча тогава, не си заслужава.

# 187
  • София
Зеравейте Simple Smile
отговарят ли си детските обувки? Харесала съм едни за малчо и  се чудя, защото нямам опит с техни модели.

Хубавото е, че си имат и СN , т.е. см на размерите и са им верни.
Кой номер те интересува?
Аз купих същия модел за сина ни 33 номер, но от тъмно сините с оранжево, и са му екстра в момента. Дължината на стелката е 205 мм, и са за тясно краче.

# 188
Може ли да ми изпратят нова тениска с вече напукана щампа или има някаква нова мода, за която незнам Grinning
Даже не я пробвах, директно я връщам.
Скрит текст:

# 189
Аз получих мейл, че получавам 25% на един артикул, само че не излиза в “моите предимства”. И странното е, че не е в основния ми профил, където имам 830 точки, а в профил с 50 точки. Сега пак ще ме карат да поръчвам от различните регистрации 😅

# 190
Да пратят и на мен, аз съм с 52. Joy
И само с един профил за членство.

# 191
Аз получих мейл, че получавам 25% на един артикул, само че не излиза в “моите предимства”. И странното е, че не е в основния ми профил, където имам 830 точки, а в профил с 50 точки. Сега пак ще ме карат да поръчвам от различните регистрации 😅
Това да не е с код започващ с НМ? Ако е така, моля сподели го, не е индивидуален. Simple Smile

Последно: видях, че не е с код, просто трябва да налучкаш верния профил на който са пратили такава оферта. Дава и БД.

# 192
  • Стара Загора
Не е код, автоматично се отразява в кошницата и е само за продукти на редовна цена. Поне при мен в/у вече намалени не се отразява тази отстъпка.

# 193
Аз получих -10% на една покупка, защото съм преминала в плюс нивото, макар че имам 380 точки.
Иначе от последната пратка получих тези две рокли ( за първи път вмъквам картинка, не знам дали ще стане) :

Хубава материя, добре стои и съм доволна.

Тази ми е малко изкуствена като найлон, или като покривка. Със смесени чувства съм и още й се чудя. Може би ако имаше джобове и леко се скъси. Иначе съм в средата на 7-ми месец и ми стоят добре, стават и за бременни, но си взех размера като преди забременяването, за да си ги нося и после. Исках бялата на точките, но няма размери Sad

# 194
  • Бургас
И аз получих първата рокля, но ми е широка в ластика горе, а поръчах номера който съм М. Ще я върна пък ако имам късмет ще поръчам С ако има още някакво намаление.
Когато получите ваучера за 5лв при достигнато ниво къде се отразява? Имам само 10%за достигнато плюс ниво.

Общи условия

Активация на акаунт