Пазаруване от НМ, тема 57

• 44 408
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
Безплатно ли е връщането?
И за всички клиенти ли? Тъй като нямам все още 400 точки..

Да, за всички членове.
Затова не ти дадох линк към темата за неуспешни покупки.
Връщай смело!

# 376
Споделихме рокли малко назад.

# 377
Вчера направих поръчка като използвах -5лв и -15%. Процентите изтичаха днес, но 5те лева имаха още 2-3 седмици до крайния срок. Чудя се ако не ми стои добре и върна поръчката, дали като възстановят сумата ще възстановят и ваучера?

# 378
Доколкото им знам практиката ще възстановяват само платената сума.
Бонуса за 400 т. от 10% предпочитам да беше също под формата на ваучер от 5 лева (няма да имам скоро поръчка за над 50 лева вероятно) , ама…

# 379
  • София
Здравейте, вчера взех от физически магазин този ленен панталон. Отидох специално за да го премеря. Доволна съм взех малко по малкия номер и стои много хубаво. Важното е, че като го разподгънах ми стигна точно до долу както исках. Използвах 15%, но не ми позволиха и 10% картончетата. Можело само 1 код. https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0954891005.html

# 380
Здравейте, вчера взех от физически магазин този ленен панталон. Отидох специално за да го премеря. Доволна съм взех малко по малкия номер и стои много хубаво. Важното е, че като го разподгънах ми стигна точно до долу както исках. Използвах 15%, но не ми позволиха и 10% картончетата. Можело само 1 код. https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0954891005.html
Заглеждам този панталон, с каква дължина са му крачолите и за какъв ръст става въпрос? Благодаря предварително Simple Smile

# 381
  • София
Вътрешния ръб в разгънато положение е 76-77. Аз съм 172-73 см. Но дори и подгънат веднъж или два пъти, добре стои.

# 382
Ето ми поръчката.
Ясно се вижда, че на кецовете има 2 кода,  на гащите е само 15%.
Скрит текст:

# 383
  • София
Да, но поръчката е онлайн. В магазина прилагат само едната.

# 384
Някой писа, че и онлайн не можело.
А в магазините е съвсем по тяхно желание. Ако искат, ще приложат и двата кода. То и досега в магазините официално не можеше ваучер за намалени, но винаги са ми приемали.

# 385
Онлайн може - поръчах с комбинирана отстъпка 15% и 10% от дрехи за рециклиране, общо 25%. Но един талон 10% се прилага само към една дреха, а не цялата поръчка.

# 386
Онлайн може - поръчах с комбинирана отстъпка 15% и 10% от дрехи за рециклиране, общо 25%. Но един талон 10% се прилага само към една дреха, а не цялата поръчка.

На по-скъпата. И се намалява с 10% от вече намалената цена, а не от редовната.

Дойде ми пратката. Доволна съм. Подметката е малко тежичка, имаше такъв отзив, но иначе са супер! И гащурките също. Kissing Heart

# 387
Някой поръчвал ли е тези чехли? Много им се чудя, такава тънка подметка няма да е удобна за много ходене, но да изляза до магазина или нещо в радиус от 10 мин от вкъщи набързо.

# 388
Такива чехли шляпат при ходене. Не са удобни, не са и красиви.

# 389
Тези дали се се появявали скоро?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0598515001.html
Моите са от м-н от по-миналата есен, исках да си взема още, че са ми страшно удобни, а не ми се купува от черните.

Общи условия

Активация на акаунт